Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 10 June 2011, 16:09:11
Türksat üzerinden izlemenin bazı kötü yönleri var mesela ntv spor'u izleyemiyoruz.

Maçlarda şifre girmesinden bahsediyorsan biss keylerini girerek izleyebilirsin, kanalı açınca yaklaşık 1 dk içinde yayın geliyor. (yasal)

http://forum.shiftdelete.net/uydu-teknolojileri/95870-ntv-ve-ntvspor-biss-key-la-liga.html

digi55

Alıntı yapılan: Umut - 10 June 2011, 17:20:59
Tesekkur ederim kafamda o paketle ilgili bir soru isareti kalmadi. Sira babamla gorusup karar vermekte.

BEN TŞK EDERİM UMUT BEY.362 333 333 2

55__Gurbet__55

Yurt disinda yasiyanlar icin bu paketler varmi?

digi55

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 10 June 2011, 17:48:53
Yurt disinda yasiyanlar icin bu paketler varmi?

BURAYA GELDİĞİNİZDE CİHAZI TESLİM ALIP GÖTÜREBİLİRSİNİZ.

55__Gurbet__55

10 June 2011, 17:54:28 #109 Son düzenlenme: 10 June 2011, 18:00:41 piskopat samsunsporlu
türksat üzerinden yayin varmi yurt disina. Su taraftar paketini aldigim zaman ligtvnin mac disindaki proglamrini izliyebiliyorumuyum maraton futbol gündemi gibi veya sadece mac saatinde mi kanal aciliyor

AntZ

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 10 June 2011, 17:54:28
türksat üzerinden yayin varmi yurt disina. Su taraftar paketini aldigim zaman ligtvnin mac disindaki proglamrini izliyebiliyorumuyum maraton futbol gündemi gibi veya sadece mac saatinde mi kanal aciliyor

sadece mac saatinde mi kanal aciliyor kısmını bilmiyorum ama diğer konu;

Burak

yaklaşık 3-4 aydır Lig Tv programları en düşük pakete bile ücretsiz zaten

binikalamadım

talebim en mini paket + sadece Samsunspor

İstanbuldayım
Apartmanda Digitürk alt yapısı var
bende Goldmaster uydu alıcı var kartsız
Apartmanda ortak çanak kullanıyoruz

benim durumum nedir
aylık ödemem ne olacak başka nelere ücret ödeyeceğim teşekkürler

sadece55

Şampiyonlar paketi + Samsunspor aylık ödeme ne kadar oluyor...Aktivasyon ne kadar oluyor

digi55

Alıntı yapılan: Umut - 10 June 2011, 17:02:57
Bu 20 liralik paket agustosa kadar 9,90 mi peki? Sanki boyle birsey hatirliyorum

evet doğru hatırlıosunuz

digi55

Alıntı yapılan: Erdinc - 11 June 2011, 10:31:11
Şampiyonlar paketi + Samsunspor aylık ödeme ne kadar oluyor...Aktivasyon ne kadar oluyor

full lig tv almanız gerekiyor.Turksat olursa aylık ödeme 48,eutelsat olursa 58dir.çanak cihaz kurulum ücretsiz.

cembaba

Benimde digiturk kutum ve kartım bulunuyor. Full paket aylık ödeme ne kadar oluyor?

Ahmeti

Alıntı yapılan: digi55 - 10 June 2011, 16:57:37
ÜYELİĞİNİZİ İPTAL EDERSENİZ YENİ ÜYELİK ALDIĞINIZ TAKTİRDE BİZ İŞLEMİ YAPARIZ SADECE 20 TL AKTİVASYON ÜCRETİ ALNIR.13 TLYE İZLERSİNİZ.

Üyeliğimizi son bir hafta kala yapsak üç ay lig tv kampanyasından yararlanabiliyormuyuz ?

Birde sadace cihazı yenileme şansımız varmı ?

Yeni cihaz hakkında bilgi verebilirmisiniz

MeL_55

Sevgili digi55,

Ben yurt dışında yaşıyorum. Yazın Samsun'a gelip, sadece Samsunspor Paketini alıp hem Türkiye'de hemde Almanya'da izleme şanşım varmı?

lucarelli

Alıntı yapılan: Burak - 10 June 2011, 22:07:35
yaklaşık 3-4 aydır Lig Tv programları en düşük pakete bile ücretsiz zaten

Lig TV maçlar, maç öncesi ve maç sonrası haricinde hep ücretsiz. Ben 2008 Ağustostan beri 9,90TL'lik paket ile maraton dahil tüm lig TV programlarını izleyebiliyorum. Hatta maçın olduğu gece maçın tekrarını da veriyorlar onu bile izleyebiliyorum.