Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Kafasındaki oyun sistemini galiba sahaya takım iyi yansıtmaya başladı. Hatta beklediğinden daha iyi yansıttı ki

Alıntıİlk yarıda takımın mükemmel bir şekilde oynadığını söyleyebilirim. İkinci yarıya baktığımızda fazla hareket edemeyen, topa hakim olamayan, koşu egzersizlerinde zayıf olan bir takım vardı. İlk yarıda sergilediğimiz o pas trafiğini, ikinci yarıda da sergileseydik sonuç daha farklı olurdu.

Takımımız gün geçtikçe üstüne daha çok koyacak sanırım. GS maçında bas şu cimbom a

Kaya

İlk yarısı 3-0 biten maçı 3-2 tamamlayan takımın hocası mutlu değildir.Alınan 3 puana sevinmiştir.

İkinci yarı yapılan hataların,oyundan düşüşün nedenini biran önce bulup düzeltecektir..Yolun açık olsun hocam  >l<

hacettepeli

adam aldığı paranın hakkını veriyor. yüreğiyle yapıyor bu işi bence  ::)

babasamsunlu

şampiyon yap bizi .............................................................  :kanka: :kanka: :kanka: :kanka:

Serkan

Şampiyon yap bizi basalım trabzonu ulennnnnnnnnnnnnn

hacettepeli

bizi şampiyon yapmak istiyor, dışarıya vurmasa da gözünden anlaşılıyor  8)

samuray

o istiyorda kazım başkan olmaz diyor ilk on diyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

domin55

Alıntı yapılan: samuray - 13 September 2011, 19:19:23
o istiyorda kazım başkan olmaz diyor ilk on diyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

başkan haklı şampiyonluk çokda gerçekçi bir hedef değil doğurusu

binikalamadım

niye ilk 9 demiyor yarısını geçelim bari

Sercan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 14 September 2011, 02:26:02
niye ilk 9 demiyor yarısını geçelim bari

olmuşken ilk 8 olsun play off oynayalım da :)

Ayberk

Hacı varsın 9. olalım ama şu Türkiye Kupası'nı alalım daaa. 8. olup Avrupa için o kadar mücadele vereceğimize, gücümüzü kupada kullanalım en azından bi de kupamız olur :) :evet:

5trawberry

Hoca vazgeç artık şu taktik anlayışından.

Lusage

Vlad. Şu takım artık iki yüzlü olmasın lütfen. Ya gerçekten iyi oynasın yada oynamasın. Ayarımız bozuluyor arkadaş..

emre

Hocam Selim ısrarını anlamak mümkün değil.Daha 25. 30. dk. dan Selim'i çıkarıp Murat'ı alırdım ben olsam.Dominguez'de deplasmanlarda işimize yaramayacak gibi gözüküyor.

Ayrıca geldiğinden bu yana senden bahsedilirken hep taktik,taktik,taktik dediler. Bu nasıl taktik anlayışıdır? Takım kontraya çıkamıyor.Dünya üzerinde kontra atak futbol oynayıp bu kadar yavaş orta sahayı geçen başka bir takım yoktur herhalde. Madem değişik taktikler deniyorsun deplasmanda Gs'ye karşı yap taktiğini hoca maç kazandırdı diyelim.

55.hakan

Nerede açık oynatan Petkoviç,defans yapsan da golü yiyorsun açık oynattığında da.Bari açık oynatsan gol buluruz şutumuz olur adam gibi.