Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: samuray - 04 June 2011, 19:31:39
ya ykardeşim saçmalıyor iyşte boşverin onlara aldırmayın her yerden nemalanmaya çalışoyorlar işte kongreye de siyaseti bulaştırmaya hiç kimsenin hakkı yok ama maalesef oluyor

50. yıl içinde dedi...biraz daha dikkatli dinleyip yorum yaparsak güzel olur

samuray

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 04 June 2011, 18:24:37
suat kılıça helal olsun...
nedenh helal olsun samsunsporumuzun kongresine siyaseti bulaştırmaya kaltığı içinmi

samuray

Alıntı yapılan: karma55 - 04 June 2011, 18:20:44
bence galip öztürkün bildiği bir şey var yoksa bu kadar emin konuşamaz yarın birgün bu kadar insan suratına nasıl bakar bir sorun olduğunda şirketleşmenin çok kesin ve emin konuşuyor
ne konuştu şirketleyşmeyle ilgili biözetleyebilirsen bende izleyemdimde

samuray

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 04 June 2011, 18:27:28
İşte şimdi Siyasi miting'e dönüştü dersek kimse itiraz etmez. Olmadı olmamalıydı Suat Kılıç
evet bencede samsunsporumuzun kongresine siyasi amaçla r olmamalıydı nedense bazı arkadaşların hoşuna gitmiş helal olsun sua kılıc.a diyenler var maalesefbunlar herpyerden siyasi nemalanmaya çalışyorlar

Ajan

herşey çok güzeldi ama malüm başka taraflara kaydı biraz :(

Harun55

Helal olsun yaa baskaninmnm hosgeldin ve hayirli ugurlu olsun guvenimiz sonsuz..;)

Ahmeti

Galip Öztürk'ün açıklamalarından gurur duydum,birde Samsunspor kendi ayakları üzerinde duran hiç kimseden para dilenmeyen bir takım olacak dediğinde inanın heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı.

Stad konusa bence fazla takılmayalım her zaman demiyormuyduk güzel bir stad'ımız olsa diye varsın ismi stadyum Samsun olsun.

Ama gölümden geçen 19 MAYIS ATATÜRK STAD'I

samuray

19 mayıs ismini değiştirmeye kimsanenin
Alıntı yapılan: TuFaN55 - 04 June 2011, 18:28:40
ben mi çok muhalifim, önyargıyla bakıyorum koskoca 19 Mayıs Stadyumu'nun ismini yiyorlar farkında mısınız?
yok ondokuzmayıs ismini değiştirmeye kimsenin gücü yetmez ondokuz mayıs deyince samsun samsun deyince ondokuz mayıs isimi birlikte anılır bu samsun için çok önemlidir bu konuda gerekirse sitede anket başlatabiliriz henüz bunun için erken daha ortada stadyum kfilan yok  turkiye_ samsunspor_x turkiye_

cembaba

Şöyle kısa bir özet halinde Mehmet Abi bir yazı yazarsın şimdi :)

Sercan

Alıntı yapılan: samuray - 04 June 2011, 19:48:13
nedenh helal olsun samsunsporumuzun kongresine siyaseti bulaştırmaya kaltığı içinmi

hem izleyemedim diyorsun hem de bilip bilmeden eleştiriyorsun.Benim helal olsun deyişim Suat Kılıç stad konusunu anlatırken izleyenlerden birisi stadın kapasitesinin daha fazla olmasının gerektiğini söyledi,Suat Kılıç'ta tribünlerin bu zamana kadar olan seyirci ortalamasını baz alarak,tribünlerin boş görünmesinin çok daha kötü olduğunu belirtti.Düşünsenize takım düşündüğümüz kadar iyi değil 45.000 kişilik stadda 5000 kişimaç izliyoruz.Adam bu konuya açıklık getirdi,tam da benim düşündüğüm gibi bir yorum yaptı.Bende bu yüzden helal olsun dedim...Zaten hemen o konuşmanın ardında yazdığım içim kimse de senin gibi atlamadı...

İşin içine siyaseti karıştırdığı için elbette bende kızdım ama belliki senin farklı düşüncelerin var siyasetle ilgili...

kuzey55

önceden sahipsiz şehrin sahipsiz takımı kongrede kimse yok diyorduk şimdi kongreye geldiklerinde siyasete bulaştık oldu.işimize geldiği gibi konuşuyoruz sadece.asıl siz burda böyle yazarak siyasi düşüncenizi Samsunspor üzerinden yansıtmaya çalışıyosunuz.

samuray

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 04 June 2011, 20:01:21
hem izleyemedim diyorsun hem de bilip bilmeden eleştiriyorsun.Benim helal olsun deyişim Suat Kılıç stad konusunu anlatırken izleyenlerden birisi stadın kapasitesinin daha fazla olmasının gerektiğini söyledi,Suat Kılıç'ta tribünlerin bu zamana kadar olan seyirci ortalamasını baz alarak,tribünlerin boş görünmesinin çok daha kötü olduğunu belirtti.Düşünsenize takım düşündüğümüz kadar iyi değil 45.000 kişilik stadda 5000 kişimaç izliyoruz.Adam bu konuya açıklık getirdi,tam da benim düşündüğüm gibi bir yorum yaptı.Bende bu yüzden helal olsun dedim...Zaten hemen o konuşmanın ardında yazdığım içim kimse de senin gibi atlamadı...

İşin içine siyaseti karıştırdığı için elbette bende kızdım ama belliki senin farklı düşüncelerin var siyasetle ilgili...
o zaman sizden özür dilerim kardeşim evet ben seni yanlış anlamışım ben sbuat kılıç.a helal olsun derken siyaseten söylediğinizi algıladım bu yanlış algılamadan dolayık tekrar özür diliyorum benim kızdığım nokta samsunsporumuzun kongresini siyaset akp arenasına dönüştürmeye kalkmalarından dolayı  turkiye_ samsunspor_x turkiye_ yeni yönetim tüm samsunspor camisına hayırlı uğurlu olsun diyorum başarılar dilyorum

silopilimuhsin

Bir arkadaş zahmet edip listeyi paylasabilirmi?

Gökberk55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 June 2011, 20:09:12
önceden sahipsiz şehrin sahipsiz takımı kongrede kimse yok diyorduk şimdi kongreye geldiklerinde siyasete bulaştık oldu.işimize geldiği gibi konuşuyoruz sadece.asıl siz burda böyle yazarak siyasi düşüncenizi Samsunspor üzerinden yansıtmaya çalışıyosunuz.

kongrede gelmeleri tabi ki güzel ama verdikleri mesajlar siyasi içerikliydi,siyasetçi tabi ilgilenecek ama gidip kongrede reklam yapmıcak,galip öztürk resmen istikrar sürsün Türkiye büyüsün dedi,ve benim kendisine olan sevgimi düşüncesinden dolayı değil düşüncesini yanlış yerde dile getirdiğinden azalttı

samuray

Alıntı yapılan: silopili55 - 04 June 2011, 20:12:17
Bir arkadaş zahmet edip listeyi paylasabilirmi?
listenin tamamını bende bilmiyorum ama kazım yılmaz listesi oy çokluğuyla kabul edildi