Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

Stoper

AlıntıKazım Yılmaz oybirliği ile başkan

Samsunspor Olağanüstü Genel Kuruluna Tek Listeyle giden işadamı Kazım Yılmaz oy birliği ile Samsunspor'un 22. başkanı oldu.
Samsunspor Genel Kuruluna günler kala Başkan adaylığını açıklayan İşadamı Fazlı Aptik hem genel kurula katılmadı, hemde Yönetim kurulu listesini sunmadı.
Genel Kurulda Başkan Adayı Kazım Yılmaz Tek Liste Samsunspor'un 22. Başkanı oldu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=31342

Yalandan yere gündemi meşgul ettin Abdik.

34 SS 1965

bı an once tranfer ıstıyruz

Stoper

34 SS 1965

yakısrrrrr herkesın gravatları aynı ıcımızde herkes de samsunsporlu olmalı baska takımlılara yer yokkk

cembaba

Samsunspor'umuz için hayırlısı olsun inşallah. Adam gibi dediklerinin ve değerlerimizin arkasında duran bir yönetim olur. Galip Öztürk ismine güvenim sonsuz. Hasbi ağa'nın zamanındaki gibi başarılar görmek istiyoruz. Seçim vaadiyle kalmasın bazı şeyler. Dediğini yapan kişiler olsun inşallah. Camiamıza hayırlı - uğurlu olsun. Başarıdan başarıya koşarız inşallah.

ErkÇay55

04 June 2011, 19:26:28 #110 Son düzenlenme: 04 June 2011, 19:32:25 ekolayn
Kongreye katılım çok yüksekti.Taraftar grubu temsilcilerinin  hepsi ordaydı.Kazım Yılmaz salona girerken coşku arttı mütevazi bir şekilde salonu selamladı.Galip Öztürk'ün istikrar için İktidar partisini işaret etmesi kanımca uygun olmadı,Yeri ve zamanı değildi.Çünkü Samsunspor siyaset üstü bir kurum. Yeni yönetim Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah taraftarımız önümüzdeki günlerde gerçekleşecek güzel transferlerle çok daha fazla mutlu olacak diye düşünüyorum.

mimar55

hayırlısı olusun. şampiyonlukda sezon sonunda gerçek olsun.. samsunspor_x

samuray

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 04 June 2011, 17:46:22
işadamı olarak taraf olması kendi kararı fakat Samsunspor kongresinde şık durmadı.
aynen katılıyorum fikirlerine burası samsunspor kongresi siyaseti sokamassın bu takıma destek veren her türlü siyasi görüşe mensup insanlar var ama maalesef siyasetçiler heryerde çıkıyor karşımıza

samuray

Alıntı yapılan: furkan5534 - 04 June 2011, 18:41:48
mustafa demır ne sacmalıyor ya.50 sene ıcınde sampıyonluklar diyo.ohoo ölme esegım ölme ben 70-80 yasıma kadar beklıyemem kardesım  :)
ya ykardeşim saçmalıyor iyşte boşverin onlara aldırmayın her yerden nemalanmaya çalışoyorlar işte kongreye de siyaseti bulaştırmaya hiç kimsenin hakkı yok ama maalesef oluyor

samuray

Alıntı yapılan: Stoper55 - 04 June 2011, 19:08:33
Yalandan yere gündemi meşgul ettin Abdik.
aynen katılıyorum sadece tekere çomak sokmaya kalktı bazı kişiler ama provekeleri tutmadı tüm samsunsporlulara samsunlulara hayırlı olsun yeni yönetim kendilerine canı gönülden başarılar diliyorum

GökhanÇağlar

hayırlı olsun..Kazım Yılmaz ve ekibine güvenimiz sonsuz..

doðan

bakanın söylediği 50 yıl 4 sene sonra kutlanacak 50 yıl ve bu 50 yılın içinde şampiyonluk görmek istediğini söyledi ...

kavaklı55

mustafa demir 1965 yılında kurulan takımımız 50.yılında şampiyon olur inşallah demek istedi.yani 2015'kastetti...

doðan

Bu arada sitemiz yada gurbumuzu tamsilen yada içimizden biri diye nitelediğimiz APO reis de yedek üye olarak yönetim listesine girmiştir ...

brigand

inşallah hayırlısı olur hakkımızda ama şu siyaset olayından ve bu timsahlardan maalesef nefret ediyorum. Samsunspor' un menfaati olduğunda gözüm hiçbir şeyi görmez ama hep düşündüklerim oluyor. neyse artık transfer olayı hızlanmalı iyi adımlar atmamız lazım.