Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına Aday

Başlatan alperen_55, 30 May 2011, 23:09:27

« önceki - sonraki »

çamot_55

cezayir55

aynen oyle samsunsporu calamayacaklar artik en buyuk sorun onlar icin

çamot_55

aday olacak adam bugünü mü bekler bence hikaye.amaç sadece nabız yoklamak..bu şahsın zaten samsunsporluluğu bile tartışılır...

selahattin55

5 yıldır başkan arıyorduk nerdeymiş bu abdi. >:( >:(

engin55

Şirinler'den SamsunSpor Kamuoyuna

4 Haziran 2011 Cumartesi günü yapılacak olan Samsunspor Olağanüstü kongresi öncesinde Samsunsporun yine zararlı çıkması için Samsunspor düşmanları düğmeye bastı.Kazım Yılmaz ın şeffaf ve kendi ayakları üzerinde duran hesap verebilir ve 5 yıl sonunda Şampiyon bir Samsunspor oluşturacagım demesi birilerini rahatsız etmiştir.Geçmişine sırt dönmeyen geçmiş yönetimlerde ve kazanılan başarıda emegi olan isanları listesine alıp birlik ve beraberlik havası yaratmıştır. Yaklaşık bir aydan beri gecesini gündüzüne katarak şehir şehir dolaşıp kendi iş hayatlarından fedakarlık ederek Samsunsporun kendi ayakları üzerinde durmasını saglayacak şeffaf ve hesap verebilir bir Samsunspor yaratmak isteyen Kazım Yılmaz ve yönetiminin karşısına unutulan isimlerini yeniden hatırlatmak isteyen geçmişte Samsunsporu reklam aracı olarak gören insanlar bugun yine sahneye çıkmıştır.Bu başarıya giden sezonda ellerini cebine atmayan,stadyumun yolunu unutanlar,Samsunsporun hakkı yenildiği zaman sessiz kalanlar,bir tane deplasman maçına gelmeyenler,ticari hayatında başarısızlık dönemleri zirve yapmış insanlar bugun Samsunspor üzerinde ekonomik ve reklam planları yapamazlar.Başkanlığa adayım Samsunsporu yine geçmişteki gibi günü kurtarıp kenara çekiliyorum dedirtmeyiz.Daha şu ana kadar ne bir futbolcu ile görüşmüş ne de transfer için bir ekip oluşturamamış insanlar bugun çıkıp ben aday olacam diyemez.Olağanüstü kongreye 4 gün varken hiçbir çalışma yapmadan yönetim oluşturmadan çıkıp ben adaymın demenin reklamdan başka ne amacı vardır spor kamuoyuna soruyoruz? Bir atasözü vardır "Aç tavuk kendini budgay ambarında zannedermiş".Kendileri şu an aç tavuk olabilir ama Samsunspor artık bugday ambarı değildir.Ama Samsunspor taraftarları bu insanları çok iyi tanımaktadır.Yönetici oldukları zamanlarda sarhoş olarak antremanları izlemesi,yardımcı antrenörümüze yumruk salllamaları,idman yapan futbolcular ile tartışmasını unutmuş degiliz. Gerekli adli sicil kayıtları gerekse yaşam koşulları ile herkes tarafından dışlanmış insanlardır. Bu insanlar geçmişte hata ile kulube yönetim kurulu üyesi yapılmıştır.Önceki zamanlardaki gibi kendilerine Samsunsporu oyuncak yapmak isteyip Samsunsporun üzerinden menfaat elde edeceklerini sanıyorlarsa burada yanılıyorlardır.Hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.Kimse Samsunsporun ayakları üzerinde durmasını bilip şahlanmasına engel olamayacaktır.Kazım Yılmaz ve ekibi Samsun un öz çocukları olarak Samsunsporun kimseye el açmayan, kimsenin siyasi oyuncağı olmayan, birilerinin rant kapısı ve reklam aracı olmayan Samsunsporu yaratmak için yola çıkmışlardır.ŞİRİNLER TARAFTAR GRUBU olarak Kazım YILMAZ ve ekibinin her zaman ve her şartta yanında olacagımızı olağanüstü kongrede başka bir liste girmesi veya seçilmesi halinde karşısında olacağımızı mücadelemizden asla ama asla hiç bir şart ve koşulda dönmeyecegimizi geçmişte Samsunsporun üzerinden oynanan oyunların tekrarlatmayacağımızı spor kamuoyuna duyuruyoruz.

ŞİRİNLER TARAFTARLAR GRUBU

http://portal.forzasirinler.com/sirinlerden-samsun-spor-kamuoyuna/

GökhanÇağlar

cumartesi günü alır boyunun ölçüsünü ;D fazla takmaya gerek yok..

Uğur Yıldız

kabacevizli55

leş kargaları  kokuyo aldı gene dolanıyolar

Serkan

Seviyorum ben Şirinlerin bu dik duruşunu..

Pergani 55

Ya Rab!Samsunspor için en hayırlı olanı nasip eyle.

davidsavage

ibo055

amin kardeşim
bunlar akbaba gibi dalmaya başladı bakalım daha neler duyaçagız

eren55

Alıntı yapılan: Burak - 30 May 2011, 23:22:05
4 büyükler joe , jack , william ve avareldir   kendileri şimdilik doğu park'ta ikamet etmekte olur terbiyecileri red kit hasta Samsunsporludur.  !!! böyle saçma demeçlere böyle saçma mesaj  yakışır ancak >:( >:( >:(

edit : batı park

Hacı bundan çok güzel billboard olur.Samsunspor formalı Red Kit önününe başları öne eğik  Fb,Gs,Bjk ve Ts formalı Daltonlar ;D

Burak

Alıntı yapılan: eren55 - 31 May 2011, 18:28:41

Hacı bundan çok güzel billboard olur.Samsunspor formalı Red Kit önününe başları öne eğik  Fb,Gs,Bjk ve Ts formalı Daltonlar ;D

onu bursa yapmıştı sanırım . ama yazarken değil yazdıktan sonra aklıma geldi onların yaptığı

samuray

fazlı abdik de yönetime talipmiş kim bu ya bi dönem yönetim kurulunda görev almış galiba ben hatırlamıyormu bilen varım şimdiye kadar nerelerdeydin demezlermi adam abdik efendi herşey yoluna irmişken araya çomak sokmayın gölge etmeyin başka ihsan istemezi derler adama