Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına Aday

Başlatan alperen_55, 30 May 2011, 23:09:27

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

ASLINDA ADAYIN ALT ÜST ETMESİ DEĞİLDE ABİ "BİZ  BU KADAR UĞRAŞIYORUZ ..CİDDİ CİDDİ ÇABALIYORUZ..KONGREYE 4 GÜN KALA BU ADAMLARIN YAPTIĞI NEDİR" DİYE BİR KZIGINLIK SANIRIM..
AMA İŞ O KADAR DA BASİT DEĞİL TABİ..
DİKAKT ETTİNİZMİ BİLMİYORUM AMA KAZIM YILMAZIN LİSTESİNDE TSLİ YOK ..
TERMELİ ÇARŞAMBALI MÜBADİL..HAS SAMSUNLU YANİ..
BU BİRAZ RAHATSIZ EDİYOR OLMALI BAZI YERLERİ..
Bİ TANE TETİKÇİYİ BULMUŞLAR KOYMUŞLAR BENCE.

mehmet yılmaz

Necmi Hatipoğlu bilgilendirme toplantısında "bizimle ilgili çeşitli söylentiler çıkmış. Biz kimseye birşey demedik, başka liste çıkarmak isteyen, aday olmak isteyen varsa ve çıkarsa da mutlu oluruz" mealinde birşeyler dememiş miydi?
İşte bir aday çıkmış ortaya, herkes kimin, ne yapacağını, niyetini biliyor zaten. O yüzden "başkası çıkarsa biz yokuz" demek de en az "işler yoluna koyulmak üzereyken böyle damdan düşer gibi çıkmak" kadar kötü bir davranıştır.

Samsunspor'a yazık etmeyin!
Lütfen...  :(

samsunmania

Netkuliste haberi mi kaldırmışlar, ben mi göremedim? Yoksa adayımız vaz mı geçmiş? >:(

babasamsunlu

31 May 2011, 23:39:30 #63 Son düzenlenme: 31 May 2011, 23:51:42 samsuni
haber gazetesi , ilker aktaş , şahzadeler bıktık ulan sizden defolun gidin yeter..  >:( >:( >:( >:(

sevmiyoruz sevmeyecez hamsisporu..  >:( >:( >:(

twitter

samsunmania

Bir şey olmaz. Merak etmeyin. Basit mi bu kadar bu işler.

davidsavage

Allahım Samsunspora kötülük edecek kişilere fırsat vermesin,ben bu duruma üzülüyorum bu kadar, sinirleniyorum ki düşünün Galip başkanı,Kazım başkanı yazık olur seçilemezlerse :(

minci

Alıntı yapılan: davidsavage - 31 May 2011, 23:55:19
Allahım Samsunspora kötülük edecek kişilere fırsat vermesin,ben bu duruma üzülüyorum bu kadar, sinirleniyorum ki düşünün Galip başkanı,Kazım başkanı yazık olur seçilemezlerse :(

Seçilememe gibi birşey olabilirmi? Adamlar kaç zamandır bu işin peşinde. Transferler başlamış ve bir hayli yol alınmış ondan sonra böyle ...ruktan bir teyyare için bu işten vazgeçilirmi. Boş verin böyle saçma sapan şeylere. Keyfinize bakın. Kaç zamandır bu anı beklemiyormuyduk? Keyfini çıkartın bu anın. Dün akşam hem başkanı hemde Hatipoğlunu TV den canlı olarak dinledim. Saat gece 11 gibi. Herşeyin yolunda gittiğini ve birkaç gün daha transferler için sabretmemizi söylediler. Bu Abidik Gubidik haberi gündüz çıktı. Ciddi bir haber olsaydı hemen başkana ulaşırdı ve o da farklı şekilde konuşurdu. Yolumuza taş koymak isteyenlerdir bunlar. Sizde ciddiye almayın.

çamot_55

ya hayret birşey bırakın samsunsporun peşini.dyumlara göre kazım yılmaz yönetimi kulupten alacaklı olan eski tüm yöneticilerin alacaklarını ispatlayamadıkları takdirde paraları ödemeyeckler.heralde birileri rahatsız oldular bir piyon ortaya attılar...

Ahmeti

Bunlara en iyi cevabı şirinler verdi bütün yerel gazetelerde yazıyor ve bu tokat gibi cevabı okumuşlardır herhalde.

Ajan

KARŞILARINDA BİZİ BULURLAR !!!

Şu ana kadar ne bir futbolcu ile görüşmüş ne de transfer için bir ekip oluşturamamış insanlar bugün çıkıp ben aday olacağım diyemez...
Şirinler Taraftar Grubu, "Olağanüstü kongreye az bir süre kala hiçbir çalışma yapmadan, yönetim oluşturmadan çıkıp ben adayım demenin reklamdan başka ne amacı vardır spor kamuoyuna soruyoruz ?" dediler

BİRİLERİ RAHATSIZ OLMUŞ
Samsunspor'un bir numaralı taraftar grubu Şirinler'den mesaj var. 4 Haziran 2011 Cumartesi günü yapılacak olan Samsunspor Olağanüstü kongresi öncesinde Samsunsporun yine zararlı çıkması için Samsunspor düşmanları düğmeye bastı. Kazım Yılmaz'ın şeffaf ve kendi ayakları üzerinde duran hesap verebilir ve 5 yıl sonunda şampiyon bir Samsunspor oluşturacağım demesi birilerini rahatsız etmiştir.

GÜNÜ KURTARMAKLA OLMAZ
Hayatı boyunca hiç bir işinde başarılı olamayan bu insanlar, bugün kalkmışlar Samsunspor takımının üzerinden ekonomik ve reklam planları yapıyorlar. Başkanlığa adayım deyipte sonrasında işler sıkıya girince benden bu kadar deyip kenara çekiliyorum dedirtmeyiz. Samsunspor taraftarları bu insanları çok iyi tanımaktadır. Gerek adli sicil kayıtları gerekse yaşam koşulları ile herkes tarafından bilinen kişiler.

YILMAZ VE EKİBİNE TAM DESTEK
Kimse Samsunsporun şahlanmasına engel olamayacaktır. Kazım Yılmaz ve ekibi Samsun'un öz çocuklarıdır. Samsunspor'un kimseye el açmayan, birilerinin rant kapısı olmayan Samsunspor'u yaratmak için yola çıkmışlardır. Şirinler olarak Yılmaz ve ekibinin her zaman ve her şartta yanında olacağımızı olağanüstü kongrede başka bir liste girmesi veya seçilmesi halinde karşısında olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=58118

AntZ

Reklama karşı değilim, hizmet eden reklamını da yapmalı, hatta bizzat reklamını yaparımda.
Ama hizmet edenin..!

Abidik gubidik söylemlerle ortaya atlayanların, reklam için hizmette! bulunanın ya da sadece reklam peşinde olanın değil. Nasıl hizmet edenin reklamını yapıyorsak reklam için ortaya atılanlarıda yerin dibine sokarız. Her önüne gelen reklam bedava diye çöreklenmesin şu kulübe... >:(

Millette taraftarda bilinçlendi, artık reklamın iyisi kötüsü var, boşuna kendinizi rezil etmeyin...

sadece55

kapatalım şu başlığı şunun reklamını yapmıyalım

celebi

Alıntı yapılan: Ant55 - 01 June 2011, 14:31:42
Reklama karşı değilim, hizmet eden reklamını da yapmalı, hatta bizzat reklamını yaparımda.
Ama hizmet edenin..!

Abidik gubidik söylemlerle ortaya atlayanların, reklam için hizmette! bulunanın ya da sadece reklam peşinde olanın değil. Nasıl hizmet edenin reklamını yapıyorsak reklam için ortaya atılanlarıda yerin dibine sokarız. Her önüne gelen reklam bedava diye çöreklenmesin şu kulübe... >:(

Millette taraftarda bilinçlendi, artık reklamın iyisi kötüsü var, boşuna kendinizi rezil etmeyin...

aaaaa niye öyle söylüyorsun bizim yusuf çelebi hiç öyle düşünmüyor ama 8)

yoruma bak. yoruma gel Allahım ya  :)

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110601/samsunda_ilk_aday_abdik.html#yorumlaroku

AntZ

Alıntı yapılan: Erdinc - 01 June 2011, 14:35:11
kapatalım şu başlığı şunun reklamını yapmıyalım

Dediğim gibi "reklam için ortaya atılanlarıda yerin dibine sokarız" burda reklam olmaz  ;)