Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

cembaba

Ben bir B planı bekliyorum.

FaTiH_HaN

Eğer yönetimin hali hazırda bir B planı var ise çok bişe kaybetmeyiz ama bir B planımız yoksa tüm planlar couceiro üzerine yapılıp başka hocalarla görüşülmediyse o zaman kötü zaten geç kaldık daha fazla zaman kaybetme lüksümüz yok.

brigand

eğer röportaj gerçeği yansıtıyorsa , diğer adaylarla görüşeceğiz diyor. e diğer adaylar da sen jose'yle anlaştın diye başkalarıyla görüştüler. inş. düşündüğüm gibi olmaz.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cezayir55 - 06 June 2011, 10:08:13
genclerbirliginden ayrilan alman teknik adam adini unuttum o da bayagi toparladiydi gencleri

Thomas Doll

cezayir55

oburu yardimcisi olan zumfik miydi

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cezayir55 - 06 June 2011, 14:00:43
oburu yardimcisi olan zumfik miydi

Aynen kardeşim Rulf Zumdick

cezayir55

evet bence cok iyi bir antrenor fiyatida bence turk teknik direktorlerden daha iyidir

Shane_Falco

Eğer haber doğruysa ve Jose'den bu kadar çabuk vazgeçildiyse bir B planları vardır diye düşünüyorum ve bu konuda aklıma ilk gelen isim ise bi ara adı bizimle anılan ve şuan İran Milli takımında çalışan Engin Fırat.

cezayir55

ama onun turkiye ligi tecrubesi yok riskli olur

ngonge

Couçerio işi kesin bitti mi? Doğruysa çok kötü haber, yeni t.direktör bulup onun istediği oyuncuları alana kadar çok geç kalmış oluruz. Eğer t.direktörden bağımsız transfer yaparsak bu sefer de yeni t.direktör kulübün aldığı oyuncularla sıkıntı yaşayacaktır.

twitter

lig başlayacak çözseler şu işi çabucak

GökhanÇağlar

hoca işi canımı sıktı..inşallah iyi bir alternatifleri vardır..

kumköylü ahmet

imzayi atmadan biz gelin guvey olduk.Arkadas hicbir dedikoduya inanmiyorum atsinlar imzayi ozman degerlendirmemizi yapalim bence.:-))

Burak

özkan

şifre girdi  al_sana al_sana al_sana