Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

FaT1h

vikipedi de teknik direktör olarak SAMSUNSPOR yazıyor

hacettepeli

couceiro kesin mi arkadaşlar anlamadım ben bu işten bir şey.

sadece55

pazartesi açıklanır arkadaşlar...Olmadı zaten vardır bir B planı

silopilimuhsin

Hoca sorunu biran önce bitmeli pazartesi yönetimin ilk işi Bu olmalı

Ahmeti

COUCEİRO DEFTERİ KAPANDI

Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz,kulübüyle sorun yaşayan portekizli teknik adam jose couceiro ile anlaşmaktan vazgeçtiklerini belirtti. Başkan Yılmaz,"Biz portekizli teknik adamla çalışmayı çok istiyorduk. Ancak kendisine verdiğimiz süre içerisinde kulübüyle olan sorunlarını çözemedi. Böyle olunca bizde Jose Couceiro defterini kapattık. Artık listemizdeki diğer hoca adaylarıyla görüşmelere başlayacağız ve takımımızın başına yakışan bir ismi getireceğiz"dedi.

Kaynak : Haber gazetesi

Jnr.Serkan

Rahatladım valla...Ben bu adamın bizde başarılı olabileceğini düşünmüyordum.Ligi tanımıyor diğer tüm takımlar Yerli hocayla çalışıyor tek biz Yabancı hocaya yöneldik.İnşallah kaliteli bir hocayla anlaşırlar.

Gigi Multescu nasıl hocadır ?

silopilimuhsin

cezayir55

genclerbirliginden ayrilan alman teknik adam adini unuttum o da bayagi toparladiydi gencleri

Jnr.Serkan

Daum mükemmel olurdu ama imkansız gibi

FaTiH_HaN

Ben üzüldüm açıkçası Couceiro çok çok iyi olduğundan değil şimdi kimi getirebiliriz aklıma yerli gezgin teknik direktörler geldi Allah korusun onlardan biriyle anlaşmasalar bari.

lucarelli

Daum tam bir el bombası olur.

cembaba

Abi el bombası olsa iyi. Direk düşürseler daha iyi olur.

FaTiH_HaN

Alman teknik adamların tek özelliği disiplini. daumda defans oynatmayı seviyor şampiyonluğa oynarken bile bu böyle süper lige yeni çıkmış bir takımı nasıl oynatacak Allah bilir aman uzak dursun bizden. Bu ara portekizli hocalar moda portekizli gelsin  8) :evet:

Ollivanders

Bence kötü haber. Zaten kongre sonucu zaman kaybettik . Şimdi bir de teknik direktor arayısı başladı. 1 hafta da ordan gecer. Sonra piyasadaki kalan topçulardan bir takım olustururlar . Takım olamayız vs vs . Bence kotu haber.

brigand

şuan ilk eksi puanını aldı yönetim benden. sen nasıl hazır olamazsın birader ya. seçileceğin zaten belli 6 haziran olmuş diğer adaylara bakıcakmısız hala. yok hacı yokya  :kafa: :kafa: