Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Sakıp Özberk vardı namazında niyazında adamdı çok severdim  ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 22 May 2011, 21:33:21
Sakıp Özberk vardı namazında niyazında adamdı çok severdim  ;D

allah selamet versin :D :D

5trawberry

Yerli hocaların arasında bi Bülent Korkmaz var, başka da ileri planda isim yok.
Abdullah Avcı ve Ersun Yanal dışında.

babasamsunlu

bu bizim cücük iyidir arkadaşlar raat olun ;)

Jnr.Serkan

İlk sene ligde kalalım.Ertesi sene daha iddialı bir kadroyla kendi içimizden eski bir futbolcuyu hoca yapalım.Başkasının yarattığı hocaları değilde kendi yarattığımız hocayı takımın başında görmek isterim.Kim olur dersek orda duruyorum işte.Serkan Aykut,Celil Sağır gibi futbolculardan hoca olmaz özel hayatları dolayısıyla.Varmı acaba böyle bir eski futbolcumuz beyefendi otoriter bir isim.Benim aklıma gelmiyor ?

Sercan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 22 May 2011, 21:43:25
İlk sene ligde kalalım.Ertesi sene daha iddialı bir kadroyla kendi içimizden eski bir futbolcuyu hoca yapalım.Başkasının yarattığı hocaları değilde kendi yarattığımız hocayı takımın başında görmek isterim.Kim olur dersek orda duruyorum işte.Serkan Aykut,Celil Sağır gibi futbolculardan hoca olmaz özel hayatları dolayısıyla.Varmı acaba böyle bir eski futbolcumuz beyefendi otoriter bir isim.Benim aklıma gelmiyor ?

Sercan Temizyürek :) :)

Tufan

Jnr.Serkan @ imkansız ama Ercan Kaptan yakışır hocalığa  :)

isyan

Bende simdi Sercan yazcaktim  :) :)

babasamsunlu

5trawberry

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 22 May 2011, 21:43:25

Tam Ertuğrul Sağlam'ı ifade ettin ama imkansız şu an için.

AntZ

LisandroLopez

usare

Kenan önce sportif direktör, sonra da hoca olsun

lucarelli

Jose Coucerio ismi, Yılmaz Vural, Samet Aybaba gibi eskimiş yüzler gibi bizim aradığımız isim değil. Bize layık başarıya aç, yerli bir hoca lazım.

jean

oyle bir adam yok su an icin tolunay uyardi oda antepte