Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

turgayergeni

bu adamın antep kariyeri nasıldı parlak mıydı bilen var mı?

kabacevizli55

;D ;D manyak ya bu biizim türkler bordeaux kardeş takım olduk dediğimiz zamanda bordo sayfasına samsunspor resimleri koymuşlardı 16dk bordo diye bağıraçağız felan  yazıyolardı elamanlar süper ya

Ayberk

Gaziantep'te 40 puanla 13. sırada bitirmiş ligi

usare

Antep te ne kadar çalıştı ki coucerio.
Bence altyapıyı kurdu ama antep sabredemedi. Antepin şimdiki yabancılarının bir kısmı onun zamanından kalma. Bence yararlı olacak en azından yabancı futbolcu konusunda. Bir de kaliteli ekip kurulursa bu adama sabretmemiz gerekecek biraz.

veis

Gidenler: Bekir İrtegün, Emrah Eren, İsmail Köybaşı, Erdal Fırtına, Fatih Şen

Kaleciler: Muhammet Şentürk, Cuma Bezgin, Murat Şahin, Recep Biler, Mahmut Bezgin

Defans: Tolga Seyhan, Caner Bulut, Orhan Taşdelen, Soner Örnek, Mehmet Karakeçili, Sezer Sezgin, Serdar Kurtuluş, Erkan Sekman, Armand Deumi, Ivan, Julio Cesar

Orta saha: Mehmet Yiğit, Olcan Adın, Gökhan Öztürk, Feyyaz Şeker, Muhammet Kaya, Murat Ceylan, Mehmet Yozgatlı, Cristian Zurita, Rodrigo Tabata, Mehmet Coşkun, Hakan Bayraktar, Erman Özgür, İbrahim Ferdi Coşkun, İlhan Özbay

Forvet: Gökhan Ünver, Julio Cesar, Ümit Tütünci, Ertan Koç, Zafer Karaoğlu, Tevfik Köse, Beto, Ahmet Arı

Teknik Direktör: Jose Couceiro

pek fazla yabancı transferinde etkisi olmamış antepe.

GökhanÇağlar

kaşarlaşmış bir yerli hocayla anlaşmaktansa iyi bir seçim bence..kariyeri de fena degil adam Porto'da çalışmış..

veis

mantıklı bir seçim gibi durmamasının tek sebebi antep başarısızlıgı ve litvanya tarzı ülkelerde boy göstermesi.eger yabancı oyuncu alınacaksa eger başka adam kalmamış gibi riskli bir seçime giriliyor gibime geldi.antep e geliş hikayeside ilginç.antepli bir iş adamının vasıtasıyla olmuş.aynı bizdeki durum gibi.ülkemizde uzun süre kalmaması da sıkıntı ama ne desek boş inşallah allah utandırmaz ve bizleri erkut tutu gibi yanıltır.

samsunmania

kaşalotlardan iyi olacağı kanısındayım. sonuçta o olmazsa kaşalotlardan biri ile imzalanacak. Takımın tahminen en az 8 yabancısı olacağına göre yabancı hocanın etkisi olumlu olacaktır.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 21 May 2011, 15:43:21
kaşalotlardan iyi olacağı kanısındayım. sonuçta o olmazsa kaşalotlardan biri ile imzalanacak. Takımın 8-10 yabancısı olacak. Yabancı hocanın etkisi olumlu olacaktır.

Abi etki konusunda haklısın bence ama ismi geçen hocanında takımdan yada türkiyeden çok oyuncu takip ettiğini sanmıyorum dolayısıyla oda bildiği oyuncuları takımında görmek isticektir buda 8 10 yabancı eder zaten burda benim takıldığımı sorarsan yönetim adaylarının söylemlerini geçtim geldiğimiz gibi gitmeyelim yeter çevremde hoş geldiniz sözünden sonra seneye düşersiniz nazik olanlarsa düşermisiniz diyor (dedirtmeyelim.)

samsunmania

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 21 May 2011, 15:48:57
Abi etki konusunda haklısın bence ama ismi geçen hocanında takımdan yada türkiyeden çok oyuncu takip ettiğini sanmıyorum dolayısıyla oda bildiği oyuncuları takımında görmek isticektir buda 8 10 yabancı eder zaten burda benim takıldığımı sorarsan yönetim adaylarının söylemlerini geçtim geldiğimiz gibi gitmeyelim yeter çevremde hoş geldiniz sözünden sonra seneye düşersiniz nazik olanlarsa düşermisiniz diyor (dedirtmeyelim.)

Kardeşim çok uzak kaldık ligden. Bizi buca ve konya gibi acemi zannediyorlar. Hiç aldırış etme, taş gibi takım kuracağız inşallah.
Yerli hocalara da güven olmuyor ki kardeşim. Bak Bülent Buca'yı bitirdi, Vural k.paşa ve Konya'nın aynı anda fişini çekti. Bu biraz da şans gibime geliyor. Organ nakli olan bir insanın durumu gibi yani. Adam kariyerli. Bu bizim için bir şans. Ben Makukula'nın da onunla Samsun'a geleceğine inanıyorum.

Ayberk

Özellikle Portekiz'den iyi oyuncular gelebilir bu adam sayesinde...

ngonge

21 May 2011, 16:48:33 #72 Son düzenlenme: 21 May 2011, 17:05:06 ngonge
Bu arada Hakan Bayraktar onun eski oyuncusu..

Bu arada açıklamalarına bakıyorum ve hoşuma gittiğini itiraf etmeliyim, Antep'e hayran olduysa Samsun'da mest olur bu adam.

Teknik direktör Jose Couceiro da herkesi Gaziantepspor'un kendi evinde oynayacağı maçlara beklediğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Tabi sadece sizi değil, tüm ailenizle birlikte burada oynayacağımız Bursaspor maçına bekliyoruz. Çünkü bir ekip galip gelebiliyorsa, bunu sadece futbolcular veya teknik heyet yapmıyor. Size ihtiyacımız var ve galip gelmemiz için önemli bir rol oynayabilirsiniz. Çünkü siz bizim geleceğimizsiniz. Kazansak da kaybetsek de desteğinizi eksiltmeyin. Bizimle beraber olmanız gerçekten çok önemli. Çünkü, insanlar her zaman hata yapabilir. Her zaman problemler vardır. Bizim bu tip problemleri çözebilecek gücümüz var. Futbolda şöyle bir problem var. Futbolda o konuya hakim olmayan birçok kişi sizi eleştirebiliyor. Birçok şey ile ilgili yorum yapılıyor ama o konuyla ilgili en ufak bilgi ve birikimi olmadan bunu yapıyor. Bunu değiştirmek için gençlerimize çok ihtiyacımız var.''

Portekizli teknik adam Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek göstererek, ''Hem Gaziantep hem de Türkiye gerçekten çok büyük bir potansiyele sahip. Bir yabancı olarak söylüyorum, burada gerçekten çok büyük bir potansiyel var. Gaziantep'te de geleceği değiştirebilecek bir potansiyele sahipsiniz. Sizin önünüzde çok büyük bir örnek var. Bu salonda da fotoğrafı duruyor. Onun bu ülke için neler yaptığını herkes biliyor. Siz de onu örnek alarak onun yolundan giderek birçok şeyi başarabilirsiniz diye düşünüyorum'' diye konuştu.

özkan

En azından benim sayemde şunu bunu becerdiniz demez..

Go Your Home H.K. !

mehmet yılmaz

AlıntıTeknik direktörlüğe Alverca'da kötü bir başlangıçla start veren Couceiro, 2004-2005 sezonunda Vitória Setúbal'in başına geçti ve sezon sonunda Portekiz'de yılın teknik direktörü seçildi. Bu ödülle birlikte ertesi sezon soluğu Porto'da alan Couceiro, takımda 1 yılı dolduramadan görevi Hollandalı Co Adriaanse'ye devretti.

Porto'dan sonra yine kısa bir süre için Belenenses'in başına geçen Portekizli teknik adam, bu görevin ardından ülkesinin ümit milli takımının başına getirildi. Portekiz U-21'den sonra yurt dışına açılan Couceiro, 2008'de Litvanya takımı FBK Kaunas'ın başına geçti.

Couceiro, kariyerindeki en ciddi başarılardan birini Kaunas'ın başındayken yaşadı. Sezon başında son UEFA finalisti Rangers'ı 0-0 ve 2-1'lik skorlarla eleyen FBK Kaunas, tarihindeki en büyük başarılardan birine böylece imza attı.

Bu başarı Couceiro'nun da Litvanya yolunu önemli ölçüde açtı. 14 Ağustos 2008'de Litvanya ulusal takımının başına getirilen Portekizli, Sırbistan, Romanya, Avusturya ve Fransa'nın bulunduğu grupta 6 maçta toplam 9 puan toplamayı başardı ve grupta Romanya ile Avusturya'nın üstünde 3. sıraya yerleşti.

Gaziantep'e gelmesinden öce çıkan bir kariyer yazısı.