Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

adam akıllı bir şampiyonluk kutlayacaktık onu çok gördünüz bize aferin hepinize aferin çocuklar >:( >:( >:( >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 15 May 2011, 16:46:12
ahmet naptı böyle 2 haftadır anlamadım gıttı  :-X
naptı kardesım ahmet ? gecen hafta ?

5trawberry

Seyirci ortalaması 2bin olmayan Gaziantep Bld'ye maçında garantilemediğin şampiyonluğu almak yerine, maça rahat psikoloji ile başlayıp maçı hediye ediyosun. Ruhsuz mücadele edip, hakkında satışçı dedikodularına mahal veriyorsun.
Bugün ki maçta da 20 dakika top oynaıp 70 dakika yatıyorsun, sezonun en iyi adamlarından Hakan Bayraktar sahada ölü, Zenke önündeki topa basmıyor, Turgay yıkılıyor. Adem,Orhan forvete ilerliyor görevini unutup defansa dönmüyor.
Bunun adı rehavet, bunun adı ben şampiyon takımın topçusuyum triplerine girmektir.
Bu takımdaki Ahmet,Kemal, ve Murat belki Zenke ve Agbetu dışında hiçbiriniz Süper Lig topçusu falan değilsiniz.
Herkes ayrı bir havalarda, Ahmet hata yaptı triplerde.
Kemal tribünlere gelir bakmasıyla geri dönmesi bir olur.
Hakem konusuna girmeye gerek yok, art niyet Samsunspor aleyhine olduğu aşikar zaten.
Zenke'nin topu direkten döndü, gol olsa iki takımda istediğni alıyor.
Şimdi Hakememi sövelim.
Ama bu maç kesinlikle saha dışında önceden tartışılmış bir maçtır!

cembaba

Vallahi şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum...

Bu arada kareografi yaptığımız maçları kazanamadığımız gerçeğini bugünde değiştiremedik... :(

maço

turgay bu takımdan dırek uzaklastırılmalıdır yeter  ızlemek ıstemıyorum.

bugun kı kadar toptan kactıgı mac ızlemedım kandırıyor guya yazıklar olsun

cembaba

Bu daha iyi... Ellerinize sağlık arkadaşlar... Yüreklerinize sağlık...

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: maço - 15 May 2011, 17:03:01
turgay bu takımdan dırek uzaklastırılmalıdır yeter  ızlemek ıstemıyorum.

bugun kı kadar toptan kactıgı mac ızlemedım kandırıyor guya yazıklar olsun

bence gönderilmeli sadece bu maçtakı performansından dolayı söylemiyorum sezon boyunca fasatı aşamayan futbol oynadı

alperen

Bu sene şampiyon TARAFTAR >l< herkesin emeğine sağlık güzel koreo olmuş >l<

bgra

harbiden yazık oldu bütün emeklere turgay abdülaziz seneye bu takımda olursa halimiz duman gerçekten

mehmet yılmaz

Resmen sevincimizi kursağımızda kalmış oldu. Evet, Süper Lig'e çıktık; evimize döndük ama bize yakışan bu ligden 1. olarak çıkmaktı. Son iki haftadır adeta bas bas bağırdık, son 2 maçta sadece 1 puan alınmalıydı. Hele ki deplasman karnesi ortada olan, futbol kalitesi düşük olan Ç. Rizespor'dan 20.000 taraftarın önünde 1 puanı almak o kadar da zor olmamalıydı. 0-2'den sonra taraftarın iteklemesiyle bastırdı takım; golü de buldu. Açık konuşmak gerekirse ellerinden geleni yapıp, mücadele de ettiler. Eminim onlar da böyle bir veda olsun istemezlerdi ama sonuçta buruk final gerçeğini değiştiremediler. Bence takımın konsantrasyon eksikliğinin de antrenman dozajının düşüklüğünün de temel sebebi Hüseyin Kalpar'dır. Bizi Süper Lig'e taşıdığı için teşekkür etmeyi biliyoruz tabii ki ama son virajda ciddi bir tökezleme yaşatan da yine kendisi oldu. Bu arada yönetim kaosunun da bu hazin mutlulukta(!) önemli bir payı olduğu kesin.
Tribünde yer alanlardan bir tane Samsunsporlu bile maçın değil kaybedilmesi, berabere bitmesini dahi istemiyordu. Zaten yönetimin kendi derdine düşmesi sonucu "şampiyonluk" adına bir tek hazırlık bile yapmaması sonucu iş yine başa düşmüş ve taraftarlar yine muhteşem bir koreografi ve bütün grupların iştirakleriyle sıkı bir tribün desteği oluşturmuşlardı. Normale "her şeyi yönetimden beklememek gerekir" diye bir söz vardır ama bu Samsunspor için "her şeyi taraftardan beklememek gerekir" şekline büründü adeta. 10.000 kartonun kullanıldığı muhteşem görüntü ile yine ülke gündemine oturmayı başardı büyük Samsunspor taraftarı. Gelgelelim, takım yine yaptı yapacağını ve ortada ne bir kutlama hevesi ne de bir coşku bıraktılar. Bu işin bir tek iyi tarafı oldu bence; o da önümüzdeki sezonun planlaması yapılırken bu hoca ve kadroyla ilgili daha gerçekçi bir değerlendirme yapılmasına kapı açabilir.
Ne diyeyim? Şu son iki maça kadar ki haklarınızı helal edin!

Akyol

Sezon başından beri içeride dışarıda desteğini, vaktini, nakdini, maddi manevi herşeyini veren taraftara şampiyonluğu hediye edemeyen futbolcuları ve teknik heyeti ayırt etmeksizin hiçbir tanesini seneye bu takımda görmek istemiyorum. Bu şehrin kaderi bu olmamalı böyle yaparak o stada gelen 8 yaşındaki 10 yaşındaki çocukları Samsunspor'lu yapamazsınız! Utandım bugün sizden peki siz utandınız mı kendinizden? Geçen hafta Antep bu hafta Rize... Söylenebilecek çok şey var ama kısaca yazıklar olsun size 1 tanenizi bile görmek istemiyorum yazıklar olsun >:(

Jnr.Serkan

Kareografi yaptığımız maçlarda kazanamama geleneğimizi doludizgin sürdüyoruz.Helal olsun çocuklar .

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 15 May 2011, 17:20:59

Normale "her şeyi yönetimden beklememek gerekir" diye bir söz vardır ama bu Samsunspor için "her şeyi taraftardan beklememek gerekir" şekline büründü adeta.

Ağabey kesinlikle bu sözün üzerine hiç bir şey söylenemez. Her şeyi anlatan kelime bu olmuş

Tanju Con

derhal yollar hüseyin kalparla ayrilmali.vizyonu genis isi bilen tilki gibi bi hocayla anlasilmali ey yeni yönetim duy bu sesi..kalpara bank asyada basarilar...

amisos55

Şmapiyonluğun sevincini yaşamak için biz iki haftadır beklerken , statda taraftar hazırlıkları haricinde hiç birşey yoktu..Yönetimin şampiyonluk için inancı tam olsa bu oyuncularda çıkar adam gibi oynardı.İki Haftadır takım ne idman yaptı ne motive edildi sonunda olacağı buydu.  Artık yönetim zaafiyeti olmadan bir lig istiyoruz. Kim başkan olacaksa olsun kimler alınacaksa alınsın..Süperligde en azından onurlu oyuncularla oynayalım lafım hepsine değil...son iki maça kadar hepisne hakkım helal olsun biz Samsunsporluyuz başkası değiliz