Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

meşale nerden alabiliriz kutlamalar için arkadaşlar

King1965

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 12 May 2011, 18:37:12
meşale nerden alabiliriz kutlamalar için arkadaşlar

saathanede sor bırıne gosterırler orada ıddaa bayıı var yanında hemen

samsunluhakan

SerhaT55

Ayberk

Yarım saat kadar önce saathane floryadan aldım Maraton. Ama başka hiçbiryerde kalmamış sanırım. Meydan Metro, Koçlar, Aka'ya bizzat sordum, hiçbirinde yok

Ahmeti

Allah'tan dün almışım biletleri yoksa sıkıntı yaşayacaktık bu maçta olmamak çok koyardı adama

eren55

Arkadaşlar maça Sinop'tan geleceğiz.Kapalıdan(protokol tribününün sol tarafı) biletlerimizi aldırdık.Şimdi 3 arkadaş daha eklendi, onlara da kapalıdan bilet aldırmak istiyoruz.Biletleri aldıracağımız arkadaş  biletleri alırken kapalı tribünün ne tarafı olacağını belirtmek zorunda mı?Yoksa aynı biletle kapalının her iki tarafına da girilebiliyor mu?Ayrı gayrı izlemeyelim maçı.Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

holigan5565

ben maç günü tokat erbaa dan gelecem samsunda ağbim floryada maraton bitmiş dedi zar zor errea yada 56lar metrodan bulmuş herkes elini çabuk tutsa ii olur maraton tükenmek üzere diyolar neyse ben buldum ya sabah 8 de erbaadan yola çıkıyorum.neresi sıla neresi gurbet senin peşinde yollar bize memleket

samsunluhakan

ben dün satışa çıkar çıkmaz 7 tane maraton aldım bu maçta yıkacagız stadı maç berabere bitecek gibi geliyor bana ama inşallah rizeyi yeneriz de playofa kalamazlar...

forza_devil

samsunspor_x SAMSUNSPOR & rize

1          0       2   
2,85   2,50   2,00

davidsavage

Alıntı yapılan: eren55 - 12 May 2011, 19:10:32
Arkadaşlar maça Sinop'tan geleceğiz.Kapalıdan(protokol tribününün sol tarafı) biletlerimizi aldırdık.Şimdi 3 arkadaş daha eklendi, onlara da kapalıdan bilet aldırmak istiyoruz.Biletleri aldıracağımız arkadaş  biletleri alırken kapalı tribünün ne tarafı olacağını belirtmek zorunda mı?Yoksa aynı biletle kapalının her iki tarafına da girilebiliyor mu?Ayrı gayrı izlemeyelim maçı.Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Kapalı çift,kapalı tek diye farklı oluyor eğer kapalı çift alırsanız aile tribününe giriyorsunuz,kapalı tekle sanmıyorum aile tribüne girebileceğinizi.

twitter

şu dandik rize karşısında banko değiliz ya

maçı vereceğiz fikri empoze edildi sanki herkese çaksak şunlar çok tatlı olacak

samsunluhakan

takla atsana takla atsana ümit kayıhan takla atsana 20.000 kişi aynı agızdan düşünsenize beyler..

twitter

atakum metro biletler bitmiş

ulan nereden alacağız bilet

bunlar bugün çıkmadı mı ya  :(

sercan5592

2 tane kapalı bıletı verıp 2 maraton bileti alabilcegim kimse var mı  ??? ???