Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

jorgensen55

eğer trapzonlular böle bişe yaptıysa hiç bişekilde buna kanmam illaki altında bişe wardır alicengiz oyunu beyler gelmeyelim oyuna...

GökhanÇağlar

trabzon taraftarının bizi sevmedigi çok açık,ıslıklardan da belli zaten..

yönetim bir jest yapmaya çalışmış ama samimi olduklarını sanmıyorum..herşeye ragmen orda şampiyon Samsunspor yazması güzeldi,iyi bir dalga konusu oldu trabzonlulara karşı.

ŞİM-ŞEK-LER

ordu da bişi yok,rize ye alkış,samsun yuh yapıolar ... sanki biz onları çok seviyoruz  >:(

berusa55

Çünkü Ordu onlardan küçük Rize onlardan küçük ama abileri Karadeniz'in en büyüğü Samsun olunca acıları da ortaya çıkıyor böylece. İlelebet Karadeniz'in en büyüğü Samsun kalacak bunu kafanıza yazın ezikler ya...

kaptan 55

aslında bizde da...lı bir yönetim olucak bizde 61.dak i..e trabzonspor olamazsın şampiyon diye yazdıracağız..

bunların evliyası olmaz,kim bilir neyin peşindeler

Serkan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 18 April 2011, 16:42:33
aslında bizde da...lı bir yönetim olucak bizde 61.dak i..e trabzonspor olamazsın şampiyon diye yazdıracağız..

bunların evliyası olmaz,kim bilir neyin peşindeler

Hastanız abi ; )

Ayberk

Td'de fenerlinin biri yazdıydı, çok da mantıklı geldi. Bu andavallar Türkiye'nin her kesiminden destek toplama çabası içerisinde, lobi yapma gayretindeler. Bir karadenizlilikten vuruyorlar akılları sıra, bir "masum anadolu çocuğu" ayağına yatıyorlar, Türkiye'nin 4'te 3 şampiyonluğumuzu istiyor diyorlar... Cins adamlar vesselam :D

epçeli köylü

Bazı vekillerimizin biz bu takımı bu hale getirebilmek için neler çektik para ve desteği bunlardanda aldık.Adamlarla atışmayın küfür etmeyin dediğini duydum. Burayı mutlaka okuyorlardır o zaman şu yazdıklarımı iyi okusunlar. Size oy verenler kim? Samsun halkından oy alıp seçilmişseniz Samsun için Samsunspor için çalışacaksınız tabi. Tekrar seçilmek için başvuruyorsunuz. Bu ne demektir? Ben Samsun için Samsunspor için gecemi gündüzüme katıp şikayet etmeden ve bahane üretmeden çalışacağım. Eğer  çallışmazsanız, Samsunun Karadenizin en büyüğü olduğunun farkına varamazsanız ben sizin yerinizde olsam korkudan uyuyamazdım. Yüzbinlerce Samsunluya öbür tarafta hesabı nasıl vereceğinizi düşünmekten uyumamanız lazım.

çýlgýnlar1984

Benden Size Söylemesi Güngören Macında 61 Dk Şampiyon Trubzon Yazarsa Şaşmam Bu Yönetim Yparmı Yapar İnş Böyle Bir Hataya Düşmezler >:(

erkutdem55

Trabzon kim oluyor da bize şampiyonluk diliyor.Önce haddini bileceksin.Sen git Rizeciğine şampiyonluk dile.Karadenizin büyüğü biziz,küçüğü trabzan.Ancak biz size şampiyonluk dileriz.Onu da ancak rüyanızda görürsünüz.

isyan

Karadeniz dayani$masiymi$ ! Ligdeki son maclari Karabük ile endirekt bir sekilde son maca yatirim yapiyorlar

Burak

Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 April 2011, 13:16:45
bu suat kılıc ne yapmaya calısıyor anlayamıyorum arkadas.Facebook sayfasında da paylasılmıs ''jest ıcın tesekkur'' mesajı.Allah ım burası nasıl bır sehır? neden ihanet ediyorlar? neden Samsundan secılen kısıler ekmegını yedıklerı yerı, bızlerı zor durumda bırakmaya calısıyor? neden bundan zevk alıyorlar? dusundukce kafayı yıyor ınsan.Yapılan bu gırısımler bu olayları onlemekten zıyade daha da artıracak.Adım gıbı emınım.Hadı onlemeye kalkıyorsunuz ya bakacaz sonucuna.

Kardeşim silme 5 sırayı Samsun'lu olmayanlara verirsen böyle olur hadi hepsini geçtim Cemal Yılmaz Demir'i Samsun'da gören var mı yada Samsun için birşey yaptığını bayan milletvekilini saymıyorum bile diğerleri belki muhalefette ama Suat Binici ve Osman Çakır'ın da birşey yaptığı söylenemez bu ayıptır ya Samsun'da 100 binden fazla Kavak'lı var Kavaklı aday yok amacım siyaset yapmak değil farkındaysanız siyasi kimlikleri ile ilgili de birşey demiyorum ama kardeşim SAMSUN milletvekilisiniz hizmet yapmak için buradasınız süper emekli olmak için değil en insaf ya bu yediğiniz haklar elbet çıkar sizden !!! isyan ettim artık

not : yine de siyaset yaptığım düşünülüyorsa silinsin .

Serkan

Burak

Alıntı yapılan: uçarlı - 18 April 2011, 21:13:05
kavaklı iki kez denendi
mehmet kurt ve nacatin.
sonuç ne peki
ladikli aslan karanfile sıkı destek verilirse gitmesi zor ancak imkansız değil.
birde suat kılıç teşekkür edebilir
nezaketen doğal şeyler.
bir taraftar olarak bende teşekkür ederim.
ne kadar gurur verici
şampiyon samsunspor ve bunu tüm türkiye gördü.
hemde 55te

uçarlı 12 yaşında falanmısın ? 8.sıra adayından bahsettiğinin farkındasındır umarım !

kuzey55

ıslıkladıkları ve yuhaladıkları için mi gurur duydun uçarlı.sabır deniyorsunuz resmen.