Maça Çocuğunu Getirmek?

Başlatan Umut, 12 April 2011, 21:13:25

« önceki - sonraki »

lucarelli

Bu ne biçim bir karardır. İsmi A-F harfleri arasındakiler şehir tarafı kale arkasına, G-P arasında başlayanlar maratona, P-Z arası başlayanlar da Çarşamba tarafı kale arkası tribüne gitsin diye bir karar çıkarsa da hiç şaşırmam. Sen bana kombine sat sonra çocuğumu benim oturduğum tribüne alma. Samsunsporluluk nasıl gelişecek bu şekilde. Bundan 5-10 sene sonra maratona veya kale arkasına kime gidecek? inşallah en kısa sürede bu yanlıştam vazgeçerler.

Ertuğrul Sağlam

İl Spor Güvenlik Kurulu Komisyonunda bildiğim kadarı ile Vali yardımcısı, Emniyet müdür yrd, Samsunspor yöneticisi, Özel güvenlik müdürü gibi kişilerden oluşuyor ve bu komisyonda alınan kararların %95'i tararımızın güvenliği husunda alınan kararlardan oluşuyor. Taraftarımız adına bazı kararlar alan kurulda taraftarr temsilcileride olmadığı sürece tarftarımız adına istenmeyen kararlar alınması normal bir durum. Çünkü bu kurulu oluşturan kimseler ne bizim halimizden anlar nede doğru dürüst Samsunspor menfaatlerini gözetir. Hepsinin tek derdi o gün oynanacak maçı kendisi açısından kendisine sorun teşkil etmeyecek şekilde bitirebilmektir.
O yüzden diyorumki! Biz İl Spor Güvenlik Kurulunda tarftar olarak temsil edilmediğimiz sürece bu tür kararların alınması normaldir...

holigan5565

Arkadaşlar ben şu 2. maddeye takıldım
"Bunun dışında hiçbir tribüne yanında kombine bileti olan ebeveyni olsa bile biletsiz küçük izleyicilerimiz ALINMAYACAKTIR."
buradan şu sonuç çıkıyoor mu acaba bizim yeğeni alıpta maratona gelsem ve bizim yeğenede 10 tl ye maratron bileti alsam benim yeğeni alırlar mı çünkü 2. maddede biletsiz küçük izleyici diyor.
fikirler gelirse ona göre biran önce biletleri ayarlıcamda.yardımcı olan herkese şimdiden tşkkrler.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 13 April 2011, 20:46:36
Arkadaşlar ben şu 2. maddeye takıldım
"Bunun dışında hiçbir tribüne yanında kombine bileti olan ebeveyni olsa bile biletsiz küçük izleyicilerimiz ALINMAYACAKTIR."
buradan şu sonuç çıkıyoor mu acaba bizim yeğeni alıpta maratona gelsem ve bizim yeğenede 10 tl ye maratron bileti alsam benim yeğeni alırlar mı çünkü 2. maddede biletsiz küçük izleyici diyor.
fikirler gelirse ona göre biran önce biletleri ayarlıcamda.yardımcı olan herkese şimdiden tşkkrler.
biletin varsa girersin kardeşim.önceden bileti olmayan küçük çocuklar girebiliyolardı.şimdi bilet almak zorundalar.

özkan

Bizim yönetimde ağzı açık izlesin bu durumu..dua etsinlerki hasbelkader lideriz..

Forvetim

yıllar yılı Samsunspor taraftarına yapılan eziyet başka hangi takımda vardır acaba, bu kadar olmaz. çocuğunu getiren getirir, ha biletsiz almayacaksan o başka, adam biletini alır girer ama sanane kardeşim nereye gireceğinden parasını verdiyse istediği yere girer ben maratondan izletmek isterim diğeri kale arkasından bu nasıl bir dayatma, şimdiye kadar kimin çocuğu ezilmiş tribünde biz kendi çocuğumuz gibi başkasının çocuğunuda kollarız evvel Allah kolladık da. kuyruktan az mı çocuk aldık soktuk içeri, abi beni önüne alsana diyen çocuğun bakışlarındaki Samsunspor sevgisini bilmeyenler bu kararları alırlar ancak. amirinden memuruna hepsine yazıklar olsun. biz toplum olarak dayatmaları kaldıramayız. ama siz bu kararınızı kaldıracaksınız.

kumköylü ahmet

Cocuklar Bizim Herseyimiz Hatta Ilk basda Oncelik onlarindir.

SametYılmaz55

Allah'ın bizi böyle dengesizlerle sınadığına inanmaya başlamıştım artık iyice kanaat getirdim bizde bunlarla sınanıyoruz bu dünyada :( :( :( :( :(

berusa55

Biletin varsa sorun yok
[ 15.04.2011 ]

Samsun Emniyeti, çocuğu ile birlikte maça gelenlerin ellerinde ikinci bir bilet olması durumunda karşılaşmayı istedikleri yerden izleyebileceklerini açıklardı.Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar sonrasında pazar günü oynanacak Samsunspor-Kayseri Erciyesspor maçına çocuğuyla birlikte gelenlerin özel olarak hazırlanan 'Aile tribünü'ne alınacağı belirtilmişti. Kafalarda oluşan soru işaretlerini kaldırmak isteyen Samsun Emniyeti, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada, "Mücadeleyi çocukları ile birlikte aile tribünü haricinde diğer tribünlerde seyretmek isteyenler çocuklarına o tribüne ait biletlerden aldıkları takdirde stada girebilecek. Yani bileti olan herkes maçı izleyecek" dendi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberresim/130286576214755.jpg

Serkan

ÇELEBİ ABİ Haber gazetesine çıkmış (=

Atakumlu

resmin tamamında vardı celebi abi cocuguda omzunda...

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 15 April 2011, 14:55:11
ÇELEBİ ABİ Haber gazetesine çıkmış (=

nerdeki kartal maçındaki görüntü mü atsanıza bakalım yaw

Atakumlu

Alıntı yapılan: celebi - 15 April 2011, 15:29:36
nerdeki kartal maçındaki görüntü mü atsanıza bakalım yaw

abi haber gazetesinin sitesinde bugunun haberleri yok...senin resmin bugunun gazetesinde...

berusa55

15 April 2011, 15:33:04 #43 Son düzenlenme: 15 April 2011, 15:39:11 berusa55
Bu haberden çıkan sonuç, bunların amacı çocukların güvenliği falan değil; küçücük çocuğa bilet aldırmak oluyor; bunu anlamış olduk!

twitter

Alıntı yapılan: twitter - 12 April 2011, 23:28:14
Ben kulübün art niyet olarak bunu uyguladığını düşünmüyorum, gerçekten çok kalabalık oluyor. İnsanlar geriliyor zaten çocuk mocuk tanımıyorlar.

Bu yorumumu geri alıyorum bunların ne yaptıkları belli değil