Maça Çocuğunu Getirmek?

Başlatan Umut, 12 April 2011, 21:13:25

« önceki - sonraki »

kuzey55

bu kararı güvenlik kurulunda almışlar.yönetim,emniyet ve vali yardımcısı...işte şehrimizin hangi sığ zihniyetler tarafından yönetildiği gerçeği...

berusa55

İşte sırf şu rezil uygulamalar yüzünden; taraftarın ne çektiğini, onun ruhunu anlayan, yeri geldiğinde taraftarının hakkını savunan yönetim, yöneticiler istiyorum. Şu sezon bittiğinde bunların gittiğini görmek en hayırlı şey olacak hakkımızda...

Kaya

O kadar dedik valimiz malum takımlı sövmeyin alınır diye neden yaptınız oldu mu şimdi ? :o >:(   Emniyet desen,memleketine en yakın BÜYÜKŞEHİRi seçmiş memurlar topluluğu onlara da ayıp  :o Yönetimle ilgili bir şey söylemeye gerek yok zaten.. zzzzz

emre

bununla ilgili bir tepki verilse site aracılıgıyla veya maratonda bir pankart gibi nasıl olur acaba? eminim ki çok güzel yazılar sözler çıkacaktır.şampiyonluga gidilen şu yolda takımını desteklemeye o coşkuya ortak olmaya küçük kardeşlerimizin de hakkı var.

supernatural_55

bu kararı yürütmenin durdurulması+iptal davası istemi şeklinde yargıya taşısa maça çocuğuyla gidecek olan bir baba,yürütmenin durdurulması kararı alınması kaç gün sürer ki tabi uygun görülürse hakim tarafından.yetişir mi cuma gününe kadar acaba bence yetişmez ama kesin bişey bilen var mı? en azından diğer 2 iç saha maçımızda böyle saçma bi karar olmaz

berusa55

İnsanın zoruna giden de şu... Bu kararları sezon başı alırsınız; bir dizi önlemler, tedbirler silsilesi yaparsınız da anlarım. Ama şurda süper lige varmamıza ramak kala insanların huzurunu kaçırmaya, şu keyfimizi bozmaya ne meraklıymışsınız be kardeşim. Helal olsun...

kamuri

trabzon hegomanyasından kurtulmalıyız yeter artııkkkkkk yaaaaaa bu nedir arrkadaş ne zaman güçlensek birlik olsak hep saçma sapan kararlar alınıyo yeterrr

kamuri

kesinlikle samsunumuzun ve samsunsporumuzun güçlenmesini istemeyen kesimler varrr

Musti

Çok basit bir olayı ancak bu kadar karıştırabilirlerdi. Tebrik etmek lazım. Alınan kararların içeriği stat içiyle ilgili. Taraftarın yaşadığı sorunlar ise stat dışıyla ilgili.

Stat da bulunan koltuk kadar bilet basarsın, içerde taraftar zaten nereye oturacağını kendi seçer. Taraftar içerde kendi arasında halleder zaten olayı. İsteyen istediği yere oturur. Kalabalık olsa bile taraftar içerde ne yapacağını nasıl davranacağını bilir. Ben maçlarda tanımadığım insanların çocukarını az taşımadım omzumda maçı seyredebilsinler diye.

Asıl sıkıntı içeri girerken kapı önünde güvenliğin alınan kararlar doğrultusunda gereksiz yere ortalığı germesinden kaynaklanıyor. Ama görüyoruz ki toplantıda buna çare bulunmamış. Hatta alınan karalar yeni yeni problemler doğrucak nitelikte.

maviay55

sinemaya mı giriyoruz siz şu tarafa yok beyefendi siz bu taraftan..

çok saçma  .:.:.

Tufan

ey sivri akıllı yönetim takım şampiyonluğa koşuyor siz hala saçmalıyorsunuz. çocukları tecrit eder gibi bir köşeye sıkıştırmanın mantıklı bir açıklaması olamaz. bu çocukların aşıyı almasının tam zamanı değil mi? bunun için maratonun, kale arkasının havasını soluması gerek küçük bir çocuk için ne demek bilir misiniz babasıyla, amcasıyla, dayısıyla kalabalığın içinde omuzlarda maç izlemek.
hiç sanmıyorum içinizde o duyguyu tatmış insanların olduğunu olsa böyle saçmalıklara tenezzül etmezdiniz.

bu takım sizin gibi iş bilmezlere rağmen şampiyon oluyor ya harbiden helal olsun tüm topçulara.

çýlgýnlar1984

Güzel Bir Söz Bulup Cocuklarımız Ile Ilgılı Pankart Yapıp Tepkımızı Dıle Getrmek Lazım Aslında

orucreis

13 April 2011, 01:39:17 #27 Son düzenlenme: 13 April 2011, 01:51:42 orucreis
erkut tutu yönetimi kimki ev sahibine misafir gibi davranıyo.Onlar gider ordan ama bu millet ömrü yettiğince o stada gelecek.cocuguyla gelen birine sen şuraya sen cocugnla gelmısın sen söyle gelmişsin buraya deme hakkına sahipsin.O stad samsunundur.samsunsporundur.samsunsporlularındır.Durduk yere milletin keyfını kacırıp şu güzelim havayı bozmak isteyen yönetime şampiyonluk geldiğinde istifa sesleri yakışır ancak.

Ahmeti

13 April 2011, 07:13:06 #28 Son düzenlenme: 13 April 2011, 07:16:27 AHMETÝ*55*
bir çocuğu babası kadar hiç kimse koruyamaz gerekirse onun sevgisi uğruna canını verir

Kaldıki yönetim sen bu çocukları babasından iyi ne derece koruyabilirsin

salihcakir

Belki tespit doğru. o kalabalıkta giriş ve çıkışlarda çocukların zarar görmesi durumu olabilir. Fakat işin çözümü çok yanlış. bunun yerine daha insani giriş çıkış düzenlemeleri yapmak, kapı sayısını arttırmak, daha eğitimli güvenlik elemanları görevlendirmek zor olanı ama doğru olanıydı...