Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

maço

bu maç çok rehavete kapıldık sanki yaa.Halbuki şu maçı kaybettiğimiz anda çok zorlu bir süreç bizi bekliyor.

kazanırsak kesinlikle çıktık diyebiliriz.İçerde güngören maçı var çünkü.

Birde Mersinin arkasında 2. falan olmak istemiyorum.Direk Lider çıkalım

kuzey55

Halis Özkahya'nın yönettiği maçlarda deplasman takımları kazanamıyor.

Ollivanders

14 April 2011, 11:35:57 #183 Son düzenlenme: 14 April 2011, 11:51:35 Serpico55
Bende tam aksine rehavete kapılmadıgımızı dusunuyorum. Denizliyi deplasmanda yenmişsin ama kimse buyuk konusmuyor. İnşallah yeneriz tarzı ifadeler kullanıyor. Bizim yerimizde mersinliler vs olsaydı neler soylemişlerdi neler :)

cembaba

Arkadaşlarım, kardeşlerim bu maçı sizler alacaksınız. Sizden ricam,  son ses destek verin...

özkan

King Of The North

bir mersinli olarak her hafta yenilmenizi bekliyorum ama nafile ben bıktım arkadaş şampiyonluğunuz hayırlı olsun 2.biz oluruz inş:))
memurlar.net spor sayfasında Samsunspor başlığına yazılmış bir mesaj..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 14 April 2011, 13:40:28
bir mersinli olarak her hafta yenilmenizi bekliyorum ama nafile ben bıktım arkadaş şampiyonluğunuz hayırlı olsun 2.biz oluruz inş:))
memurlar.net spor sayfasında Samsunspor başlığına yazılmış bir mesaj..

sen daha çok beklersin ;)

YaSeF55

jean

alismis kudurmustan beterdir alistik galip  gelmeye ins yine yeneriz

SametYılmaz55

acayip bir heyacan var içimde Allah'ın izniyle alırız inşallah

samuray

ya biz taraftarımızla zaten bir adım öndeyiz alacaz bu maçıda golü erken bulursak farka gideriz yine inşyallah adım adım süper lige yolun açık olusnu samsunsporum uz  ;D :) samsunspor_x samsunspor_x >l<

twitter

Erciyes - Linyit maçının özetini izledim Yusuf yaşına rağmen halen çok tehlikeli. Bikoko zaten son haftalar formda, dikkat etmemiz gerekiyor.

cembaba

Düştüğümüz seneydi sanıyorum, stadda Hande Yener-Kırmızı çalıyordu. "SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR" kısmını bütün stad söylerdik. Keşke onu çalsalar yine...

55(tuncay)55

inşaallah inşaallah inşaallah... 3 puan istiyoruz