Samsunspor Facebook Sayfası

Başlatan LisandroLopez, 30 March 2011, 21:00:04

« önceki - sonraki »

Akyol

Oldukça sabırlı bir Admin gayet başarılı  >l<

5trawberry

Orduspor sayfası;
http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#/ordusporfan

Boluspor sayfası;
http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#/bolusporfan

Altay sayfası;
http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#/altay1914

Sayfalara giriş yapınız ve görselliğe bakınız. Ve bir de Samsunspor sayfasındak görseliğe bakınız.
Ayrıca;
Sayfa yönetmek için biraz da bilgisayar bilgisine nail olmak lazım. Samsunsporluluğundan şüphemiz elbette yok ama bence işini yapamıyor.
Samsunspor admini ile, özel mesaj yoluyla facebook üzerinden iletişime geçtim. Küfürlü yorumlarını eksik etmedi sağolasın.
Durum güncellemesinde yayınlamış olduğu, yazılarda yok koyalım, yok çakalım gibi ifadeler hiç de yakışır değil.
Orda bayanlar, çocuklar paylaşımlar yapıp, yazılar okuyorlar.
Ve de benim için en önemli mevzulardan birisi ''Türkçe''..
Ve kısmen de olsa Türkçe'yi yeri geliyor göremiyorum.

CurvaSs

bence o sayfalar tamamen haber sitesi gibi çalışıyorlar. ama bizim sayfa taraftar sitesi gibi çalışıyor. mesela, deplasman organizasyonlarını veya görsel organizasyonları diğer sayfalarda göremiyoruz. iki fotoğraf koymakla bitmiyor ki; mesajı verebiliyor musun? önemli olan mesajı verebilmek.. bizim admin istediği mesajı verebiliyor. yok bugün kulubümüzde bu oldu, işte sabahın köründe sıla'dan parça vs vs. yayınlamasının yerine, organizasyonları desteklesin yeterli. zaten ilgilenen adam ilgileniyor. he bi' kere küfürlü video paylaştı, ben bile karşı çıktım. dedim neden yayınlıyorsun bunu? bize yakışıyor mu felan? tabii sonra kendi sayfamda BAN yedim ama neyse. türkçe konusunda da bazen hata olsa da, olur o kadar diyip, geçmek lazım.

özet: bence işini güzel yapıyor, bir de beni banlamasa harika olacaktı.. :D

5555

bence yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar... 100 bin kişilik sayfayı 2 kişi idare ediyor ve elinden geleni yapıyorlar...sürekli güncel yazılar yazılıyor butun haberlere yer veriliyor daha ne olsun... benim anlamadıgım facebookda ne görselliği arıyorsunuz orası normal bir site değilki sadece bir fan sayfası...ayrıca kulübün kurduğü bir sayfa değilki bu kişilerin kurduğu bir sayfa ? Kendi adıma konuşayım benim için içerik her zaman görsellikten önce gelir...sayfanın sahiplerine teşekkür ederim.

red_white

Alıntı yapılan: 5555 - 02 April 2011, 16:38:35
bence yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar... 100 bin kişilik sayfayı 2 kişi idare ediyor ve elinden geleni yapıyorlar...sürekli güncel yazılar yazılıyor butun haberlere yer veriliyor daha ne olsun... benim anlamadıgım facebookda ne görselliği arıyorsunuz orası normal bir site değilki sadece bir fan sayfası...ayrıca kulübün kurduğü bir sayfa değilki bu kişilerin kurduğu bir sayfa ? Kendi adıma konuşayım benim için içerik her zaman görsellikten önce gelir...sayfanın sahiplerine teşekkür ederim.
>l<  >l<    çok güzel özetlemişsin  aradaki fark diğerleri haber sayfası , orası SADECE SAMSUNSPOR SAYFASI... BU SAMSUNLULAR SADECE SAMSUNSPOR'LU DİYENE KADAR KAFALARINA VURMAYA DEVAM... Bir kaç kişi asla yolumuzdan çeviremeyecek..... orası SAMSUNSPOR Sayfası değil aslında TARAFTAR SAYFASI.

GökhanÇağlar

sayfa güzel de biraz daha görsel açıdan iyi olabilir...

mesala ilk defa açanlar için resmi sitenin ve storenin görselleri eklenebilir..

red_white

Alıntı yapılan: gokhancaglar - 02 April 2011, 17:05:23
sayfa güzel de biraz daha görsel açıdan iyi olabilir...

mesala ilk defa açanlar için resmi sitenin ve storenin görselleri eklenebilir..

evet eklenmesi çok iyi olur görsel açıdan ve satışada etkisi olur.Eklenecekmiş...

34 SS 1965

engın abı yıne yardırmıs  laf anlatmak cok zor arkas yaa allah sabır versın admınlerıne

kumköylü ahmet

Bende Yorumlari pek Okumuyordum ama gercekdende Nuzumsuz Yazanda Var Olumlu yazanda Var.Ben Soyle Bir Ornek Verim Adam Bir Yazi Yazmis mesala En Buyuk Carsambaspor diye(sadece örnek bu) Bu Yorumu Aciyosan Buna Olumluda Cevap yazan olur Olumsuzda Ama Admin neyapiyor Olumlu Yazilanlar Kaliyor Olumsuz Yazilanlari Siliyor.Ya Birsey Aciyosan Oraya herkez Mesala carsambasporu Sevmek Zorunda degil Olumsuzda yazan olur Olumluda.Kisaca Adminin Dogrulari oldugu Gibi Yanlislarida  Var.

zenke

"ADMIN ORDAMSIN PES 2011 BANKASYA YAMASI LAZIM BANA" ve bunun gibi nice saçma sapan yorumlar-istekler. Allah admine kolaylık versin.

Levent ÖCAL

Belki yaptığım çalışmayı görürde sayfa profil resmi değiştirilir :)

GökhanÇağlar

face deki sayfaya yüklersen degiştirir heralde...mevcut resim manchester united özentisi..

red_white

Alıntı yapılan: Despote-55 - 22 April 2011, 15:32:22
Belki yaptığım çalışmayı görürde sayfa profil resmi değiştirilir :)

güzel bir çalışma olmuş alabilirmiyiz arkadaşım?

Levent ÖCAL

tabikide bende sayfa için yapmıştım zaten çok mutlu olurum.

Levent ÖCAL

birşey sormak istiyorum ben neden fotolara yorum yapamıyorum ve beğenemiyorum sadece bana hasmı yoksa kapalımı diye düşünüyorum ama herkes yorum yapabiliyo rahatlıkla :D  :o