Diyarbakır'a Deplasman Yasağı!

Başlatan mehmet yılmaz, 25 March 2011, 19:43:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

25 March 2011, 19:43:22 Son düzenlenme: 25 March 2011, 19:54:40 samsuni
Şirinler'in de bir çabası vardı ama son hali ne oldu bilmiyorum fakat Samsunspor Taraftar Derneği Çılgınlar ve Forza Şimşekler toplamda 2 otobüs gideceklerdi. Maç için dostluk içeren güzel de bir pankart yaptırmışlar, 2 otobüsü tutmuş ve hatta ücretini de vermişler. Ancak Diyarbakır Valiliği, o günkü Üniversite Sınavını da gerekçe göstererek taraftarın gelmesine izin vermiyormuş. Samsun Emniyetini aramışlar. Diyarbakırspor Kulübü başkanı ise, misafirlerimizdir, gelmelerini çok isteriz demiş. Ancak D.Bakır Valiliğinden izin çıkmamış halen.

Grup ismi ne olursa olsun Samsunspor taraftarı orada olmalıdır. Olacaktı da. Diyarbakır'da sıra dışı birşey olmadığını göstermek, herşeyin normal olduğunu göstermek için taraftarımız oraya alınmalıdır.

cany

Ajan

Sanki diğer illerde üniversite sınavı yok arkadaş o zaman olan bütün maçları iptal etsinler hiçbir ilde stadyumda insanlar bağırmasın ses çıkarmasın sessiz olsun.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 25 March 2011, 20:04:08
Sanki diğer illerde üniversite sınavı yok arkadaş o zaman olan bütün maçları iptal etsinler hiçbir ilde stadyumda insanlar bağırmasın ses çıkarmasın sessiz olsun.

sessizlikten değil de Ajan'ım, yeterli sayıda emniyet görevlisi bulunduramayız maçta denmiş.

Ajan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 March 2011, 20:10:32
sessizlikten değil de Ajan'ım, yeterli sayıda emniyet görevlisi bulunduramayız maçta denmiş.

Kısacası taraftarınızı herhangi bir olay karşısında koruyamayız gelmesinler demişler işte abi.Sanki başka bir ülkeye veya ezeli bir rekabet olan il takımı neyse iş siyasete kaymasın.Umarım maç vaktine kadar izinler çıkarda gidebilen renkdaşlar gider.

ChucKeR

ben kayseride okuyorum ve burada da bu işleri çok abartıyorlar deplasmana gelenler görmüştür nefes aldırmazlar. yapacak bişey yok selam olsun o valiliğe.

Serkan

sigara içirmediler kayseri'de (=  nörin gardaş yassah burda cigara içmek :D

ChucKeR

deplasman tarafı 98 kişilk oraya 30 tane polis dolduruyorlar. maça 5 dakka geç kaldım almadılar tribune. parası neyse werim diyorum yok diyorlar. beleştepe tarzı bi mekan buldum ordan da kowaladılar. 5 attık  1ni hayal meyal hatırlıom. futboldan soğuturlar adamı sonra da kadir has niye boş kaldı

CurvaSs

King1965

acız turk futbolu acıyorum dıyeecek soz bulamıyorum .. maçı erteletsınler o zaman ..

Ollivanders

onur özgen

gelde tut kendini...nasıl bi zihniyetse..!!

mehmet yılmaz

AlıntıDiyarbakır Bize Yasakmış!

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre maça Samsunspor taraftarı alınmayacağı bildirildi. Maç için hazırlıklarını yapan ve 3 otobüsle yola çıkacak olan taraftarlar ise karara tepkili.

Diğer taraftar dernekleriyle birlikte maç için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu; "Diyarbakırspor buradaki ilk maçta gayet misafirperver bir şekilde ağırlanmıştı. Maç öncesi ve sonrasında bütün tribünler Diyarbakır takımını ayakta alkışlamıştı. Takımımızın şampiyonluğa gittiği bu süreçte taraftar dernekleri olarak bu sezon her deplasmana olduğu gibi Diyarbakır'a da gitmek istiyorduk. Üç otobüsü tuttuk ve hatta ücretlerini de verdik. Diyarbakırsporlu futbolcuların isyanını anlatan, Altay maçındaki sahnenin olduğu dev bir pankart yaptırdık ve üstüne 'onurunuz, onurumuzdur' yazdırdık. Biz Diyarbakır'a dostça duygularla ve sadece takımımızı desteklemek için gidecektik. Ancak anlamsız bir kararla bu engelleniyor. Diyarbakır, Türkiye'nin normal şehirlerinden biriyse ki biz öyle düşünüyoruz, bizim orada olmamız lazım. Buradan büyüklerimize sesleniyoruz; lütfen bu anlamsız kararı kaldırsınlar." Dedi.

Konu ile ilgili olarak Samsunspor Kulübüne çekilen faksta şu ifadelere yer verildi.

TC SAMSUN VALİLİĞİ

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Sayı:b.05.1.egm.4.55.323                                                                  25/03/2011

Konu: Valilik Kararı

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına,

Diyarbakır Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu olağan üstü kararıyla 27/03/2011 tarihinde saat 17:00 da Diyarbakır ilinde oynanacak olan Diyarbakırspor-Samsunspor Bank Asya 1. ligi futbol müsabakasında güvenlik gerekçesiyle müsabakaya Samsunspor seyircisi alınmayacaktır. Valilik kararının taraftar temsilcilerine duyurulması hususunda ;

Gereğini rica ederim.

Abdullah YAĞMUR

İl Emniyet Müdür A.

İl Emniyet Müdür Yrd.

Serkan

abi bu yazıya nerden ulaştınız