Diyarbakır'a Deplasman Yasağı!

Başlatan mehmet yılmaz, 25 March 2011, 19:43:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 25 March 2011, 22:59:59
abi bu yazıya nerden ulaştınız

Resmi sitede yayınlamışlar; Taraftarımızın Dikkatine diyerek...

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2222

Ayberk

Bu karar her yönüyle saçma. Tek bir gerekçeyle mantıklı gelebilir bana, bir duyum almışlardır, provakatif eylem olacağı yönünde, -son günlerde karıştı gene ortalık- onun için yasaklamışlardır diyeceğim ama... Allah korusun bunu yapacak adam bizler orada olsak da yapaaaar, olmasak da :( :( :(

cembaba

Bence bir deplasmana gitmesek de olur diye düşünüyorum. Orası malumunuz çok karışık. Ahmet Türk olayından sonra, gerçek Diyarbakır halkı değil de, provakasyon amaçlı bir şeyler düşünülmüş olabilir. Emniyet güçlerine yardımcı olalım diye düşünüyorum.

edit: Ayrıca orada bir taraftarımıza Allah Korusun bir şey olursa, kimse onun ailesine cevabını veremez. Biraz da bunu düşünerek yazdım.

kamuri

arkadas diyarbakır bu ülkenin sınırları içinde değil mi niye gidemiyoruz her yonuyle saçma bi kararrrr

celebi

furkan5534

kumköylü ahmet

Kufur yasak soz verdim.
Kelimelerin Bittigi Karar Alinmis.
Siddetle Bu Karari Alan Veye Aldiranlari Kiniyorum

Sercan

Çok saçma bir karar ama ben sevindim kimsenin gitmediğine...

Burak

Ben de  Cem'e katılıyorum .bunun korkuyla falan alakası yok olsa 3 otobüs gitmeye kalkmazdı ama provakasyon ihtimali yüksek . Belki hiçbirşey olmayacak ama yine de bu risk alınmaz herkesin ailesi çoluğu çocuğu var.

kumköylü ahmet

kardes guzel diyosunda futbolcularimizinda Ailesi var yani tarafdarimiza birsey yapacak olan kisi ve kisiler isteseler futbolcularimizada yaparlar ALLAH korusun..ama insallah hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin allahim

Burak

ama kameraların çektiği 11 kişiyi korumakla deplasman taraftarını korumak eşit olmasa gerek . Belki de duyum aldılar ondan yasakladılar bilmiyoruz ki . O yüzden diyorum bu risk alınmaz diye.

ahmetsefa55

ben dıyarbakıra gıttım.bence ulkemızın en guzel şehirleri sıralamasında ilk 5 e girer.hemde denizi yok buna rağmen ! oralara gıdenler cok ıyı bılırlerkı aslında tv de bıze anlatıldıgı gıbı bır yer degıl orası.orda resmen bır tarıh var.ınsanları bıldıgımız senın benım gıbı ınsanlar, sıcakkanlılar.boyle kararlarla ıstedıklerı noktaya asla ulasamayacaklar.böyle kararlarla bızlerı dıyarbakırdan da dogudan da sogutamayacaksınız bunu aklınıza sokun.taraftarlarımızın bu guzel sehrımızı gormesını gezmesını ısterdım.ama nasıp degılmıs.bu kararı verenlerı Allaha havale edıyorum.

CurvaSs

benim inancım, diyarbakır'a gidileceği yönündedir. yani, böyle bir şey olabilir mi? şahsen, bursa diyar'a deplasman yapsa ve yasaklasalar, eyvallah. ama biz iyi bir şekilde diyarbakır'ı karşılamışız, alkışlamışız. daha ne yapalım anlamadım? sonrasında da derler ki; diyarbakır'da olay oluyor. eee biz gidelim, diyarbakır'lı kardeşlerimizle gezelim, yemeklerini yiyelim, güzel görüntüler oluşturalım. pardon pardon olmazzzz!!! diyarbakır'da güzel görüntü olmaz, hep bursa ile yaşadıkları problemler dile getirilir. hergün diyarbakır sokakları savaş alanı diye haberler çıkarırlar. amacınız nedir ulan sizin?!! yeter, vallahi yeter yani. şuan ciddi şekilde sinirliyim. anlamadığım olaylar var ki; bunu diyarbakır valisi gelse bile anlatamaz. sizin gibi valinin taaaaaa ............... !!!

bunu tribündergi'ye yazdım ve cidden böyle düşünüyorum. tecrit mi uyguluyorsunuz oradaki insanlara anlamadım..!

Ayberk

Aynen Diyarbakır'ı ben de gördüm. Anlatılan güzel taraflarının altına da imzamı atarım kesinlikle. Ama ne yazık ki, has Diyarbakır insanının yanında, işleri karıştırmaya meyilli insanlar da var. Gerçek Diyarbakırspor taraftarının olay çıkarmayacağı kesin. Ancak ne olacağı da belli olmaz düşününce. 1 tane manyak çıkar, 10 kişi peşinden gelir, haydaaa al başına belayı. Kaldı ki böyle bir karar normal şartlar altında yola çıkılmasına 1 gün kala alınmaz. En geç çarşamba günü falan duyurulması gerekirdi. İşte bu yüzden ben de kuşkulanmıyor değilim, emniyetin kulağına birşeyler gelmiş olabileceğinden

kumköylü ahmet

Diyarbakirsporda Bu Maca ayri onem verir simdi.ALLAHim Utandirmasin Baslangici Boyle sonucuda Bizleri Guldurur insallah.