Diyarbakır'a Deplasman Yasağı!

Başlatan mehmet yılmaz, 25 March 2011, 19:43:22

« önceki - sonraki »

Sercan

Arkadaşlar daha geçen hafta  Diyarbakır'da idim.Gerçekten çok güzel bir şehir ve oradaki misafirperverlik çok güzel.Ama bir gerçek daha var Diyarbakır şehrinin dışından gelen insanlar berbat etmişler şehirdeki ortamı.Gerçek Diyarbakırlılar çok şikayetçi bu durumdan.

Kaya

Diyarbakır şuan gerçek Diyarbakırlıların değil malesef..Ne zaman Saddam'ın zulmünden kaçıp ülkemize Iraktan gelenler oldu o zaman o güzelim şehir provakatölerin merkezi oldu.Bunu birçok Diyarbakırlıdan bizzat duydum.. O şehrin gerçek sahipleri Ziya Gökalp gibi Kürt kökenli TÜRK milletidir..

Deplasman yasağı olayında sanırım istihbaratsal bir durum var yoksa böyle saçma bir açıklama olamaz.Koca şehirde bir sınav yüzünden emniyet aksaklığı olacağı düşünülemez.Sanırım provakatif olayları engellemeye yönelik bir tutum bu.Hayırlısı olsun diyelim

binikalamadım

Diyarbakır'ı Türkiye'den soyutlamaya insanların kafalarında sınır oluşturmaya hiç kimsenin hakkı yok ... buraya gelecek 100 misafiri koruyamayız gibi resmi bir açıklamada çok üzücü ve kararın üzerine kapak olmuş yani ... Ayrıca ben bu senenin EN ÖNEMLİ DEPLASMAN MAÇI olduğunu düşünüyorum bu maçın çünki  samsunspor_x -  diyar_x maçları tarihinde  diyar_x u Diyarbakır'da hiç yenmişliğimiz yok bildiğim kadarı ile bu maçı alırsak Diyarbakır'da ilk galibiyetimizi almış olacağız ayrıca  diyar_x hoca değiştirdi ve ilk maçında bize çıkıyor tüm maharetini göstermek isteyecektir ... ayrıca lider ile ligin dibindeki takımın maçı olması münasebetiyle taraftarların takımlarını en iyi analiz edebileceği bir maç olması nedeniylede önemli ... neyse hayırlısı olsun bakalım ...  samsunspor_x taraftarının ısrarcılığı ve samimiyetinin göstergesi olarak hazırlanan pankart ve bir kaç  samsunspor_x objesi  diyar_x taraftar grubu başkanlığına gönderilerek  samsunspor_x taraftarının olması gereken yere monte edilip sergilenmeli ve bu ayıplı karar tüm Türkiye tarafından naklen izlenmelidir... 

Ertuğrul Sağlam

26 March 2011, 10:38:31 #33 Son düzenlenme: 26 March 2011, 10:42:08 6 Ertuðrul Saðlam
BU KARAR ANLAMSIZ.

Kayyumda bulunan Diyarbakırspor'un atanmış Başkanı Muhittin Ateş, Emniyetin aldığı taraftar yasağı kararını anlamsız bulduğunu söyledi.

Başkan Ateş, ''Biz Samsun'da Kulüp idarecilerinin ve taraftarlarının muhteşem misafirperverliği ile karşılandık. Aynı tutumu bizde sergilemek istiyorduk ancak taraftarların alınmayacağı gaberi ile üzüldük. Bu kararı hiç mantıklı bulmuyorum. Eğer emniyet sorumluluk almıyorsa; ben tüm mesuliyeti üzerime alırım. Samsunspor tarftarını şehir girişinde karşılar ve güvenli bir şekilde stada sokarım. Onlar bizim başımızın tacıdır . Onları Diyarbakır'a bekliyoruz.

HABER

maraton

bu saçma kararı protesto için bence samsuni valilik önünde kendini yaksın.. hem bu saçma kararı protesto etmiş oluruz hem de samsuni den kurtuluruz !! :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 26 March 2011, 12:40:47
bu saçma kararı protesto için bence samsuni valilik önünde kendini yaksın.. hem bu saçma kararı protesto etmiş oluruz hem de samsuni den kurtuluruz !! :D

Seni üç yıldır tanıyorum, üç yıldır aynı espriyi yapıyorsun maratonton...
Azıcık geliştir kendini, çağa ayak uydur  :P 8)
hatta Diyarbakır lokantacılar Odası "maraton gelirse bütün yemekler emrine amade demiş" bence sen Diyarbakırspor taraftarı gibi davranarak bir deplasman yap. ;) Nasılsa yemeği bırakıp maça da gitmezsin. Bir de "alayınız ....sınız" diye bir tişört giyersen hem sosyal bir mesaj vermiş olursun hem de senden tez elden kurtulmuş oluruz :)  >l<

Ertuğrul Sağlam

Kendini Valilik binası önünde yakmış olan bir Samsuni'yi Bu şehir Halk kahramanı ilan eder sen gene kurtulamazsın başkan. daha sağlam bir öneri bul bence.

maraton

ben üç yıldır diyom sen bi kere niye yapmıyon hem şaka olduğunu nerden çıkardın, bu sitenin ortak görüşünün dile gelişidir sadece, üç yıldır istikrarla anti-samsuni

mehmet yılmaz

Ula ben kendimi yaksam sen pirzola, biftek niyetine yemeye kalkarsın; obur55 :)
Ayrıca benim kendimi yakmam birşey ifade etmez, bence sen kendini yak daha fazla ses getirir. Koskoca başkansın, sevenin ( pardon rüşvetle beslenenin diyecektim :) ) ) çok olur...

Sana Sezen Aksu'dan bir parça yolluyorum;

Sezen Aksu - Beni Yak

tok karnına günde üç kere dinl diyeceğim de, tok olduğuna şahit olmadık pek..  :-*

babasamsunlu

Samsuni şaşırma sabrımızı taşırma..

başkana uzanan diller lal olsun....

bak bi koşu mesafesindesin... gelirim yakarım üstünede bir bardak çay içerim  >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Yürü git len, sen kim gelip de çay içmek kim? Neskafe var, olur mu? :)

Bu arada vaz geçilmiş gitmekten
Hayırlısı olsun...

AlıntıDİYARBAKIR EMNİYETİ'NDEN UYARI
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bir yazı göndererek Samsunspor taraftarlarının maça gelmemesini istedi. Söğütlübahçeliler maça gitmekten vazgeçti
26 Mart 2011 Cumartesi 11:06

DİYARBAKIR'A SOKULMAYACAK
Samsun'dan bir otobüs dolusu taraftarın Diyarbakırspor maçanı gideceği istihbaratını alan Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, dün Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bir yazı gönderdi. Yazıda, son günlerdeki il genelindeki sıcak ortam, üniversite sınavı ve geçmişte yaşanan hadiseler nedeniyle taraftarın Diyarbakır'a alınmayacağı bildirildi.

TARAFTAR İKNA OLDU
Bunun üzerine Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ise Samsunspor kulübüne yazının fotokopisini göndererek bu konuda taraftarın uyarılmasını istedi. Samsunspor kulübü konuyla ilgili maça gidecek taraftar gurubuyla temasa geçti. Diyarbakır'a bir otobüs dolusu taraftarla gitmek isteyen Samsunspor Taraftarlar Derneği ikna edildi.

DİYARBAKIRSPOR DOSTUMUZ
Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ümit İren, Diyarbakırspor'u Samsun'da alkışlarla karşılayıp, aynı şekilde uğurladıklarını hatırlatarak,"Biz otobüsümüzü tutup parasını dahi ödemiştik. Hatta Diyarbakırspor başkanıyla da görüşmüştük. Kendisi bize (misafirimizsiniz) demişti. Ancak, Diyarbakır Emniyeti'nin kararı geldi. Bizde saygı duyup gitmekten vazgeçtik" diye konuştu.
[/b]

babasamsunlu

neeee nescafe mi... Bu amerikan icatlarını evinin içine kadar soktun heee.. :( :( :(
Yuh sana yuh Samsuni... :-X :-X :-X :-X
Yüzüme bakma sakınnn  .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. :-X :-X :-X :-X :-* :-* :-* :-*

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 March 2011, 13:44:36
neeee nescafe mi... Bu amerikan icatlarını evinin içine kadar soktun heee.. :( :( :(
Yuh sana yuh Samsuni... :-X :-X :-X :-X
Yüzüme bakma sakınnn  .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. :-X :-X :-X :-X :-* :-* :-* :-*

nescafe dediysek marka olarak değil birader; ağız alışkanlığı, biz halk adamıyız, BİM'deki VIP'ten içeriz :)