KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Serkan

Bursa'nın geçen sene söylediğini biliyorum bende' Denizli'yi duymamıştım ama adamlar gücüne güç katmaya geldik diyorlar , bunu her türlü kullanmışlardır.

Akyol

20.000 Kişi + Ahmet ŞAHİN hep beraber söylendiğini düşünün onlarda imrenecek ve işin hakkını veren bizlere bırakacaklardır  ;)

Serkan

anonim olmuş o beste ( = her türlü gideri var

edmontdante

Çok dehşet bir fikrim var Erciyes maçına demedi demeyin : )))

CurvaSs

Alıntı yapılan: edmontdante - 30 March 2011, 22:16:03

ne gibi abi desem? söylemeyeceksin, o yüzden demiyorum. : )

ahmetsefa55

King1965

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 March 2011, 20:06:55
Ersin akşam tesislere gittim Ömer Çoruh ile görüşüp konuyu anlattım tamam dedi. yarında geri kalan tefarruatları halledeceğim.

sevıyorum ömer abiyi yaaa samsunspora buyuk destegı var adamın her sene yaaa

edmontdante

Operation Wolf I
Maraton alt tribüne komple siyah karton dağıtılır.200-300 kişi ŞAMPİYON Yazacak şekilde yerleştirilir stad kapıları açılır açılmaz.Bu kişilere 2 şer adet led ışık verilir.İstiklal marşıyla birlikte maraton altta kartonlar kaldırılır ledler yakılır.Maraton üstte atkılar açılır.Işıklı koreografi yapan ilk tribün ünvanı kazanılır.Türkiye bizi konuşur.

Operation Wolf II

Maraton alta kımızı karton dağıtılr.200-300 kişi ŞAMPİYON Yazacak şekilde yerleştirilir stad kapıları açılır açılmaz.Bu kişilere 2 şer adet led ışık ve beyaz karton verilir.İstiklal marşıyla birlikte maraton altta kartonlar kaldırılır ledler yakılır.Maraton üstte atkılar açılır.Işıklı koreografi yapan ilk tribün ünvanı kazanılır.Türkiye bizi konuşur

kuzey55

Alıntı yapılan: edmontdante - 30 March 2011, 22:16:03

buna sevindim erciyes maçında olsun ya bosverin ksk macını abi :)

bu arada fikir süper ötesi abi.artık şampiyon yazmanın zamanı gelmişti :)

edmontdante

Mustafa ,sen olmadan organizasyon yapmam sen rahat ol : )) seviyorum seni

kuzey55

Alıntı yapılan: edmontdante - 30 March 2011, 23:02:37
Mustafa ,sen olmadan organizasyon yapmam sen rahat ol : )) seviyorum seni

eyvallah abi duygular karşılıklı :)

CurvaSs

30 March 2011, 23:05:19 #191 Son düzenlenme: 30 March 2011, 23:09:05 curvasmurfs
Alıntı yapılan: edmontdante - 30 March 2011, 22:58:34
Operation Wolf I
Maraton alt tribüne komple siyah karton dağıtılır.200-300 kişi ŞAMPİYON Yazacak şekilde yerleştirilir stad kapıları açılır açılmaz.Bu kişilere 2 şer adet led ışık verilir.İstiklal marşıyla birlikte maraton altta kartonlar kaldırılır ledler yakılır.Maraton üstte atkılar açılır.Işıklı koreografi yapan ilk tribün ünvanı kazanılır.Türkiye bizi konuşur.

Operation Wolf II

Maraton alta kımızı karton dağıtılr.200-300 kişi ŞAMPİYON Yazacak şekilde yerleştirilir stad kapıları açılır açılmaz.Bu kişilere 2 şer adet led ışık ve beyaz karton verilir.İstiklal marşıyla birlikte maraton altta kartonlar kaldırılır ledler yakılır.Maraton üstte atkılar açılır.Işıklı koreografi yapan ilk tribün ünvanı kazanılır.Türkiye bizi konuşur

siyah biraz garip olabilir. siyah-beyaz eziktaş gibi. :D ama kırmızı kartonlar ile de, led fenerler sağlam görüntü oluşturur mu bilemiyorum. hee oluşturmasına oluşturur led fenerler ama biraz kaliteli olmalı. bence çok çok harika fikir.

+ olarak, alt kata kartonları veriyoruz diyelim, ledleri yakıyorlar, kartonların üst tarafta bittiği yere, yani iki tribünün tam ortasında bayrakları sıra sıra dizilip sallarsak daha güzel olabilir. alt kat kareo, üst kat arjantin tribünleri gibi atkı ve bayrak. (tabii arjantin'de pek atkı yok ama neyse)

kuzey55

anladıgım kadarıyla sadece siyah kartolar olacak şampiyon yazabilmek için.

edmontdante

üzerine düşüneceğiz şu anda sadece taslak.

cembaba

Off süper olur. Yine tarihe geçecek bir organizasyon daha =) Engin Abi oleyyy :)