KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Musti

tam anlamadım ama sanırım böyle. kusur varsa affola.

CurvaSs

sol ve sağdaki arma elimizde mevcut sanırım. biri kareografiden kalma büyük arma, diğeri adana deplasmanından kalma arma. sadece ortadaki armayı çizmek ve boyamak var. tabii yan taraflara bir şeyler düşünülür mü, bilemem. : )

Ollivanders

28 March 2011, 01:37:48 #92 Son düzenlenme: 28 March 2011, 01:41:13 Serpico55
Buyugunu ortaya koysak nasıl olur acaba :) hani olimpiyatlarda madalya sıraları gibi solda 3 . Ortada birinci . Sağda 2. :))) oyle miydi :)

cembaba

Sanırım Engin Abi'nin dediği tam o şekilde. Yine yaptın Engin Abi yapacağını... Organizasyon yok diyorsun bizi kandırıyorsun =)

twitter

Clay

abi bence bu hafta koparalım olayı,denizli maçı öncesi şov yapalım..

özkan

Clay

bence yazalım abi pankarta,MECNUN BİLSEYDİ SAMSUNSPOR SEVGİZİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ..;));););9;9;

Dartagnan

abı affına sıgınarak bır sey soracagım.3 tane arma sacma kaçmasın  ???

edmontdante

resimleri şu anda bulunduğum yerden göremiyorum öğleden sonra bakarım.
elimizde 3 adet arma var.4x5 -8x10 ve 18x20 olmak üzere.Ama önemli olan güzel bir şey ortaya çıkartmak ilk aklıma gelen bu oldu.Altına Pankart vs bir şey yapılabilir.Dütüneceğiz.Elimizdekilerle bir şeyler yapalım boş geçmesin

kaptan 55

kral sbç'de bu maç için organizasyon yapıcakmış.

Serkan

Nereye baksak hep sen varsın gibi bir  pankart olabilir

Burak

Alıntı yapılan: Serpico55 - 28 March 2011, 01:37:48
Buyugunu ortaya koysak nasıl olur acaba :) hani olimpiyatlarda madalya sıraları gibi solda 3 . Ortada birinci . Sağda 2. :))) oyle miydi :)

konuyu gördüm aynısını yazacaktım valla  >l< >l< >l<

fat55

aslında iki kale arkasına asılsa bir de maratona nasıl olur?etti 3.en büyüğü maratona.bir küçüğü şirinler tarafına.en küçüğü şehir kale arkasına.ya da en büyüğü maçta maratona diğerlerini şehrin belli yerlerine (gözönünde olacak yerlere)assak.

forza_devil

28 March 2011, 14:04:01 #104 Son düzenlenme: 28 March 2011, 14:09:02 samsuni
Alıntı yapılan: Dartagnan - 28 March 2011, 09:44:42
abı affına sıgınarak bır sey soracagım.3 tane arma sacma kaçmasın  ???

ainen katılıyorum çok gereksiz aynı kısımda 3 ablem  ??? ??? ???