Hasılat

Başlatan mehmet yılmaz, 14 March 2011, 15:20:03

« önceki - sonraki »

Ahmeti

içinde samsunspor aşkı olan birçok taraftar evinin ekmek parasından kesip maça geliyor,bu kadar taraftarın yarısını bile bulamayan süper lig taımları var, bence bu fiyatlar süper lig'e çıktığımızdada uygulanması lazım.

Ucuz olsun sürümden kazanalım.

samet_55

vay be gene eski günlere döndük sanki..şükürler olsun.. >l<

sadece55

Bu maç çatıyada adam alacaklarmış diye duydum  :D :D

brigand

bence süper lige çıktığımız da bilet fiyatlarında artış olmaması gerekir . he öyle bir ortam oluşur ki fiyatların yükselmesi bile etkilemez o zaman tabikide bu durum kulübün lehine kullanılabilir. ancak benim düşüncem fiyatların aynı şekilde devam ettirilip taraftar sayısının hiç eksilmeden devam ettirilmesidir. sonuçta tüm kulüp yöneticileri ve kamuoyu taraftar gücünün baskısının , ne denli önemli olduğunu görmüştür.

kumköylü ahmet

Kardesim önce Bir Cikalimda Sonra Düsünürüz Bunlari.Köprünun Sonuna Geldik ama Ayagimiz Kaymadan Bir Gecelimde Insallah..Sonra hersey Cok Daha Güzel Olacak Nasipse

brigand

orası öyle tabikide. İnşallah, hayırlısıyla çıkacağız. o zaman geldiğinde neler olur orayı bilemiyoruz tabi.

fat55

son maça olurda süper lige çıkmayı garantilersek talep edelim  bilet fiyatları artırılsın.kale arkası 10 olsun..maraton 20 lira olsun.

kumköylü ahmet

Son Macda Bence Super Bir Organize Yapilmali Mesala O Gun Kimse ise Gitmesin Kimse Dukkan Acmasin Pazar Olsa Bile.Cumhuriyet Meydanina Dev Bir Ekran Kurulsun Millet Sabaha Kadar Sampiyonluk Sarkilari Soylesin.Ne Güzel Birsey ama Herkez Ayni Sevgi Altinda.Böyle Bir Sevinci Biz Fazlasiyla Hakettik.Böyle Bir Firsat Kacyilda Bir Gelirki Insanin Eline.Hayat Cok Kisa Böyle Günleri Degerlendirmek Lazim.

ahmetsefa55

merak ediyorum hasılatı ?  >l<

Ahmeti

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 April 2011, 00:19:16
merak ediyorum hasılatı ?  >l<

Ortalama 130 bin tl.  vardır.

10 bin tl.  cezaya gitse temiz 120 bin tl.  ALLAH bereket versin.

Ayberk

Stadyumdayken, kendimi Halk Otobüsünde gibi hissediyorum artık! :P :P :P :D Tıka basa dolu, ve hala "ortalara doğru ilerleyelim" sesi geliyor, sarı merdiven boşluklarından :D :D :D :D ;D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ayberk - 05 April 2011, 01:24:07
Stadyumdayken, kendimi Halk Otobüsünde gibi hissediyorum artık! :P :P :P :D Tıka basa dolu, ve hala "ortalara doğru ilerleyelim" sesi geliyor, sarı merdiven boşluklarından :D :D :D :D ;D
fortçular var mı ?  ;D ;D

Ayberk

Yok sanırım henüz o kadar da çirkinleşmedi :D

Sonuna Kadar 55

zaten en çok kazanalar hasilat samsun

birolkys

Hasılat 105  bin