Hasılat

Başlatan mehmet yılmaz, 14 March 2011, 15:20:03

« önceki - sonraki »

hacettepeli

Alıntı yapılan: Ayberk - 14 March 2011, 19:08:24
Kartal maçında dikkatimi çeken bir olay olmuştu. Biletler yırtılıyor,görevlinin elindeki sınırsız giriş sağlayan kartlar okutuluyordu :D

turnike bozuktur, biletleri okumadığı için o kartı okutuyordur. bizim turnikeler çok sorunlu. stada giriş olayını değiştirmeleri lazım. sıkış tıkış zor giriliyor herkes temas halinde birbiriyle yapış yapış. bu stada erkekler gelmiyor sadece düşünmeleri gerekiyor.

furkan5534

gıresun macında yer kalmaz.hem koptuk gıdıyoruz hem pazar gunu hem aksam gayet cazıp ???

erdem

her şeyi anladım da,biletler 5,10,20..diye gidiyo..ama hasılatın son rakamı 2..başka gelir de mi var acaba? çekirdek su köfte...bu sanırım sadece bilet parası değil

edmontdante

Turnikelerdeki sorun sebebiyle bilet okutulmadan tribüne alınan çok kişi  oldu Tavşanlı maçında.

ugurozkan

Alıntı yapılan: erdem - 16 March 2011, 02:08:53
her şeyi anladım da,biletler 5,10,20..diye gidiyo..ama hasılatın son rakamı 2..başka gelir de mi var acaba? çekirdek su köfte...bu sanırım sadece bilet parası değil

maç biletlerinden %18 kdv alınıyor. hasılatı hesaplarken vergiyi çıkarmış olabilirler.

fat55

giresun maçında hasılat rekoru gelecektir sanırım.

eren55

Bana göre bu sezonun en kalabalık maçı Ordu maçıdır.Maratonda güçlükle yürünüyordu.Bu saatten sonra tribündeki taraftar sayısında azalma olmaz,en azından sezon sonuna kadar.Takım Tavşanlı maçındaki gibi oynamaya devam ederse de o stad bize yetmez,şimdilik zoraki kaldırıyor tribünlerimizi.Ama iyi futbol ve Samsunspor taraftarına hakkikaten yakışan bir stadla Türkiye rekorunu kırmamız gayet olağan bir durum olur.Bizdeki taraftar potansiyeli,hali hazırda bekleyen bize meyilli pek çok insan var,ülke standartlarının çok üzerinde.

Ahmeti

giresunspor maçında hem seyirci hemde hasılat rekoru kırmışızdır herhalde.

Burak

Alıntı yapılan: eren55 - 17 March 2011, 14:14:41
Bana göre bu sezonun en kalabalık maçı Ordu maçıdır.Maratonda güçlükle yürünüyordu.Bu saatten sonra tribündeki taraftar sayısında azalma olmaz,en azından sezon sonuna kadar.Takım Tavşanlı maçındaki gibi oynamaya devam ederse de o stad bize yetmez,şimdilik zoraki kaldırıyor tribünlerimizi.Ama iyi futbol ve Samsunspor taraftarına hakkikaten yakışan bir stadla Türkiye rekorunu kırmamız gayet olağan bir durum olur.Bizdeki taraftar potansiyeli,hali hazırda bekleyen bize meyilli pek çok insan var,ülke standartlarının çok üzerinde.

dün bilet kalmadı yalnız bilgin olsun  :)

TeRMeLee

Alıntı yapılan: Burak - 21 March 2011, 19:46:21
dün bilet kalmadı yalnız bilgin olsun  :)

Abi mesaj 17 Martta yazılmış o zamana göre en kalabalık maç Ordu maçıydı. :)

Burak

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 21 March 2011, 19:48:07
Abi mesaj 17 Martta yazılmış o zamana göre en kalabalık maç Ordu maçıydı. :)

o zaman tamam :)

ahmetsefa55

rekor bu hafta gelmiştir sanırım.

Ahmeti

22 March 2011, 00:16:04 #42 Son düzenlenme: 22 March 2011, 00:19:42 samsuni
yönetim rize maçına 30.000 bilet bas asıl rekoru o maçta kıracağız 19 bin kişilik stad'a 30 bin kişi gireriz biz.

Sonuna Kadar 55

bence rize maçı olaracak.

twitter

rize maçında tel örgü önündeyiz :P

Allah utandırmasın, göreceğiz inşallah o günleri