Hasılat

Başlatan mehmet yılmaz, 14 March 2011, 15:20:03

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

şampiyonluga dogru bılet fıyatları da 10 lıra kale arkası,  15-20 lıra maraton olur dıye tahmın edıyorum.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2011, 15:49:25
şampiyonluga dogru bılet fıyatları da 10 lıra kale arkası,  15-20 lıra maraton olur dıye tahmın edıyorum.

bilet fiyatında bir değişiklik olmaz
olmamalı da zaten...

Ahmeti

son hafta tel örgüleri kaldırsalarda hem seyirci rekoru kırılır, hem hasılat rekoru kırılır hemde şampiyonluk sevincini sahaya girerek kutlarız.

Not : benim için farketmez telörgüden atlarım yine girerim sahaya

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2011, 15:49:25

olmaz şayet olursa insanların midesi gereksiz yere bulandırılmış olur yanlış bir hareket olur

ahmetsefa55

ben olur dıye tahmın edıyorum.çünkü ne zaman başarılı olsak bılet fıyatları yukselmıstır bızde.ama inşallah olmaz.

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2011, 16:37:08
ben olur dıye tahmın edıyorum.çünkü ne zaman başarılı olsak bılet fıyatları yukselmıstır bızde.ama inşallah olmaz.

ama ne zaman da başarısızlık olsa düşmüştür uzun zamandır bilet fiyatlarında istikrar var bence değişmeyecektir .

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Akyol55 - 14 March 2011, 15:46:25
Asıl rekoru 34.haftada görecekler inşallah  ;)

Ali bu maçta sen stada girmeden kapılar kapansa ne yaparsın? ;D

Akyol

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 14 March 2011, 18:20:11
Ali bu maçta sen stada girmeden kapılar kapansa ne yaparsın? ;D
Kombinem var bi kere :D Helikopter kiralarım stadın ortasına inerim abi o derece >l<

saim55

son haftalara doğru tel örgülerin kesinlikle kalkması lazım. zaten tamamen futbol terörü bizim tel örgüler

ahmetsefa55

bomba ihbarı yaparım  :)

Ajan

Alıntı yapılan: saim55 - 14 March 2011, 18:23:32
son haftalara doğru tel örgülerin kesinlikle kalkması lazım. zaten tamamen futbol terörü bizim tel örgüler

Sadece son Rize maçı için olmalı tel örgülerin kalkması yoksa her golden sonra sahaya giren 100 kişi olur.Tavşanlı maçında bulunduğum yerden en az 5 koltuk aşağı inmişimdir.

ibo055

ben samsundaki son maçı bekliyorum  şimdiden izin ayarladım patlama  o zaman olaçak inşallah >l< >l<

hacettepeli

14 March 2011, 19:01:44 #27 Son düzenlenme: 14 March 2011, 19:05:06 dakota55
22 yaşındayım. bundan 7-8 sene evvel falandı. Samsunspor 1. ligdeyken havanın çok soğuk ve bol karlı olduğu bir zamanda maç seyretmeye gitmiştim. O zaman takım orta sıralara oynarken azıcık seyirci vardı maçta; ya 2 bin ya 3 bin civarıydı.  Bizim gibi takıma gönül verenle sadece maça gelen arasında büyük fark var, küçük yaşta anlamamıştım ama şimdi daha iyi anlıyorum. Samsunspor'a destek veren herkesten Allah razı olsun.

Ayberk

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 March 2011, 15:24:07
Okutulan bilet 12.617 ama biletsiz veya turnikeden iki kişi girenleri de hesaba kattığımız da sayı 15bini bulmuştur.

Kartal maçında dikkatimi çeken bir olay olmuştu. Biletler yırtılıyor,görevlinin elindeki sınırsız giriş sağlayan kartlar okutuluyordu :D

kumköylü ahmet

bende samsunspor denizlispor macindaydim o macda en az 16000 seyirci var diye dusunuyodum..rekor bu macdami kirildi simdi??kurban bayramina gelmisdi denizli maci ve ben o macda cok seyircinin daha oldugunu dusunmusdum simdi yanildimmi??