Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

berusa55

Fatih! Giresun maçına Adana'dan Royal Class kaldırıyormuşsun duyduğumuza göre  :P :D

kaptan 55

yapma fatih sende orhanı carlos yaptıysan vay halimize

ee adamı kafadan bitirirsen o adamdan ne verim alabilirsin ki,ama şu an durum aynı değil süper lige çıkan takımda kendini göstermek isteyecektir.en azından oyuna çıkarken akıllı top kullanır.kaldı ki giresun yüklenecek değil ki biz yükleneceğiz.

beşnumara

Ersin abi Royal Class artık kesmiyo bizi biliyosun.Giresun maçına değil de ordu maçı için şimdiden gemiye biniyorum.Maç saatine yetişirim heralde.Erken gelirsem samsundan sizi alabilirim  ;D ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 18 March 2011, 15:24:11
yapma fatih sende orhanı carlos yaptıysan vay halimize

ee adamı kafadan bitirirsen o adamdan ne verim alabilirsin ki,ama şu an durum aynı değil süper lige çıkan takımda kendini göstermek isteyecektir.en azından oyuna çıkarken akıllı top kullanır.kaldı ki giresun yüklenecek değil ki biz yükleneceğiz.
Abi herkes gibi orhan için ben de aynı şeyi düşünüyordum taaa ki alparslanı görene kadar.Yoksa carlosu da gördük orhanı da :) Edebi sanatları bu tür yerlerde kullanmak abes biliyorum ama dediğim gibi alparslandan ben de çok şey bekliyordum da koşmasını bilmiyor abi adam  ;)

kaptan 55

beşnumara

Haklısın abi o hususta.Ben de sizin gibi düşünüyorum.

berusa55

ahmetsefa55

bence hafıf yagmurlu olması ıyı oluyo zemin açısından. ::)

34 SS 1965

arkadas ıddaa samsunsporda ılk golu kım atar deseler nasıl oranlar olur acaba:D

berusa55

18 March 2011, 17:41:21 #249 Son düzenlenme: 18 March 2011, 17:46:14 berusa55
Samsunspor 1,60 - X 3,30 - Giresunspor 3,70

Bu seneki bank asya birinci liginin zorlu maçlarından ve değişken sonuçlarından dolayı bu şekilde oranlara gitmişler. Fransa ligindeki oranlara benzemiş bizim 1.lig  :D

mehmet yılmaz

AlıntıGiresun'la Eşitleme Şansı

Samsunspor'umuz Giresunspor'u yendiği takdirde iki takım arasında oynanan maçlarda genel bir eşitlik sağlanmış olacak.

Bugüne kadar lig maçlarında 29 defa karşılaştığımız rakibimizi 11 defa mağlup ederken 12 maçı ise kaybetmiştik. Daha önce bariz bir üstünlüğümüz olan rakibimize karşı son 4 sezon şanssız bir dönem geçirmiş ancak ilk maçta deplasmanda kazanarak bu şanssızlığa da son vermiştik.

67/68 Samsunspor Giresunspor 4-1 (2.Lig)
Giresunspor Samsunspor 0-0 (2.Lig)

68/69 Samsunspor Giresunspor 1-1 (2.Lig)
Giresunspor Samsunspor 2-1 (2.Lig)

71/72 Samsunspor Giresunspor 2-0
Giresunspor Samsunspor 1-0
72/73 Samsunspor Giresunspor 0-0
Giresunspor Samsunspor 1-0
73/74 Samsunspor Giresunspor 1-0
Giresunspor Samsunspor 1-1
74/75 Samsunspor Giresunspor 2-0
Giresunspor Samsunspor 3-0
76/77 Samsunspor Giresunspor 1-0
Giresunspor Samsunspor 0-0

79/80 Samsunspor Giresunspor 2-1 (2.Lig)
Giresunspor Samsunspor 3-0 (2.Lig)

80/81 Samsunspor Giresunspor 1-0 (2.Lig)
Giresunspor Samsunspor 2-3 (2.Lig)

81/82 Samsunspor Giresunspor 1-0 (2.Lig)
Giresunspor Samsunspor 1-0 (2.Lig)

90/91 Samsunspor Giresunspor 3-0 (2.Lig)
Giresunspor Samsunspor 1-1 (2.Lig)

07/08 Samsunspor Giresunspor 0-1 ( 1. Lig )

Giresunspor Samsunspor 2-0 ( 1. Lig )
08/09 Samsunspor Giresunspor 0-4 ( 1. Lig )

Giresunspor Samsunspor 1-0 ( 1.Lig )

09/10 Samsunspor Giresunspor 0-3 ( 1. Lig )

Giresunspor Samsunspor 3-2 ( 1.Lig )

10/11 Giresunspor Samsunspor 0-1 ( 1.Lig )

Oynadığımız maç 29

Galibiyet 11

Mağlubiyet 12

Beraberlik 6

Attığımız gol 27

Yediğimiz gol 32

Samsun'da... O 14  G 9 B 2 M 3 A 18 Y 11

Giresun'da...  O 15  G 2 B 4 M 9 A 9 Y 21

özkan

Bişey diyimmi bir gazete yada haftalık dergi çıkarsak site adına,herkezde konumu itibari ile elinden geleni ücretsiz karşılasa giderlerimizi azaltsak patır kütür satış yapar,haberexen'ide geçer,haber'ide alt üst eder..Böylece yapacağımız her türlü organizasyonda kendi kendimize yetmiş oluruz.Ahanda yazıyorum buraya.

1927

samsunspor.biz, haberxen'i geçiyor zaten. alexa'dan baktım, bizden çok gerilerde  >l< >l<

AlıntıSite Information for samsunspor.bizGet Details  Alexa Traffic Rank: 123,831  Traffic Rank in TR: 1,079 S

AlıntıSite Information for haberexen.comGet Details  Alexa Traffic Rank: 361,417  Traffic Rank in TR: 4,453

bu maçı 2-0 kazanacağız bence.

samet_55

kavak_55

hekese selamlar öncelikle giresunu yeneceğimizden eminim inşallah yeneceğiz ve muratla kemal  bu hafta son dakkalarda sarı kart görmeliler ilerleyen haftalarda cezalı duruma düşmektense  bu hafta sarı kart görüp diyar maçında olmasalarda olur diyorum.hayırlısı bakalım.Bir de orhana biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum geçen yıla göre çok düzeldi bence.çoğu maçtada başarılı bir şekilde oynadı yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız.iyi leri sayarken zaman zaman değişiyor ama ahmet murat kemal hakan albayrak,orhan olarak sayabiliriz.bunlar benim görüşüm herkesin farklı yorumu olabilir.ne olursa olsun sonunda samsunspor şampiyon olsun inşallah.