A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

berusa55

O zaman Abdülaziz kardeşim sen hakikaten futbol özürlüsü bir insansın bu açıklamalarından sonra aklımıza tek gelen bu!

Stoper

Açıkcası böyle bi açıklama yapmalarını bekliyordum.
Aziz efendi bu söylediklerini iki kişi okuduk.
Biri ben,diğeri külahım. Hadi ben inandım ama külahım inanmadı.Külahıma anlat sen onu !

Kaya

Haluk Tan,terazinin ayarıyla oynayan satıcıdan ne farkın var.. Takımın ve büyük taraftarının emeğini çalıyorsunuz bu açıklamalarınızla..Biz Adanada gördük neyin doğru neyin yanlış olduğunu..Getirildiğin! makama biraz saygın olsun..

ahmetsefa55

haluk tanın her acıklamasından sonra aynı şeyi yazıyorum yine yazıyım ; haluk tan SAMSUNSPOR'a basın sözcüsü oluyosa hıcbır açıklamasına şaşırmam..

_SoN_

Çok merak ediyorum bu hafta nasıl taraftarın karşısına çıkacak.

kutsalforma

Azizcigim, kendine bi iyilik yap, bize bi iyilik yap ve takimi terk et
yoksa gelecek pazar yine 7 ceddine sövecem, adminler silmek zorunda kalacak iletileri
benide ugrastirma, kendinde laf yeme, adminlerde ugrasmasin
en önemlisi samsunsporumuz mac kazansin ve süper lige cikalim
bu ne lan? sen kimi uyutuyorsun olim?
biz sanki bu takimda hic trabzonlu görmedik?? sen trabzonlu degil, trabzonsporlusun?
Ercan kaptani arada, anlatsin sana Samsunsporlulugun ne demek oldugunu, hiyar  >:(

kuzey55

sonucu şampiyonlukta olsa abdülazizi desteklemem.adamlığıma laf etmesinler demiş ADAM değilsin sen abdül...biz de bir çorba parasına susturacağın adamlar değiliz.

realfans

bn azizi ilk baştan beri sevmiyorum..... >:(

spooks

Haber gazetesınde"formayı verin gerısıne karışmayın" diye yazıyordu.

Ahmeti

Alıntı yapılan: spooks - 10 March 2011, 10:58:16

Onu yazan kim önce ona bakmak lazım

ŞİM-ŞEK-LER

kuzey55

Alıntı yapılan: spooks - 10 March 2011, 10:58:16

daha görevini tamamlamadı şampiyonluk yarışından kopmamız için son maç.verin formayı görevi tamamlayayım diyo yani.

Lusage

Sen bi çıkta karşımıza bizde görevimizi tamamlayalım..

Abdülaziz Nakavt! Mission Accomplished...

berusa55

Bir kendi kalesine gol atmadı onu da bu hafta yapmak için formayı istiyor anlaşılan. Bir o eksik!

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 March 2011, 14:30:59
Bir kendi kalesine gol atmadı onu da bu hafta yapmak için formayı istiyor anlaşılan. Bir o eksik!

çok güldüm Ersin abi ya  ;D ;D şaka maka bir o kaldı yapmadığı  ;D