A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

07 March 2011, 17:39:42 #75 Son düzenlenme: 07 March 2011, 17:58:42 samsuni
bızım cekırdekcı tayfa yıne baslar abdulazız dıye tempo tutmaya  >:( >:( şu adamın havalandıranların allah belasını versın.kım ya kım abdulazız kım arkadas ? bu taraftar serkanları celıllerı tımoftelerı ertugrulları gormus.sen kımsın olum.. >:( >:( >:( >:(

bır lafım da ademe.senın o parmagını alır burnundan sokar arkandan cıkartır bu taraftar.ulan ******* sen adem olduysan kımın sayesınde oldun lan. sene basından berı ıyı macın yok.hangı hakla o hareketı yapıyosun sen? yazık degılmı lan ınsanlar 12 13 saatlık yoldan gelmısler. >:( >:(

Sonuna Kadar 55

özür dilesin  daha hırslı olsun..kendine gelir..

Sonuna Kadar 55

celebi

özkan

Fecr_55

Alıntı yapılan: celebi - 07 March 2011, 17:47:08
özür dilesin bence

Bu densizin özrü kabahatinden de büyük olur..Özre gerek yok, defolsun kafi..

Ollivanders

Abi ne gorduk bu adamdan da birşey bekliyorsunuz? Bana tek başına aldırdıgı maç gosterebilir misiniz? Gbb diyeceksiniz onun dışında ? 1 buçuk sezonda 1 maç eger affetmeyi gerektiriyorsa ben daha konusmayacagım.

celebi

top ayağına gelince elim ayağıma dolanıyor diyormuş kendilerini.

özkan

o zaman çıkar formayı çıplak oyna,yada bordo mavi bez giy aynı şey aziz  ;)

Ollivanders

O zaman daha fazla çalışsın . Bu işler karı kız kovalayıp yatmakla olmuyor. Bu işten para kazanıyorsan , paraların takır takır odeniyorsa işini yapacaksın. Oyle faul yapıp kaçmayacaksın köşe bucak .

FaTiH_HaN

özür; istemeden, art niyet taşımadan yapılan hareketlerden sonra dilenir. abdül ne yapıyorsa bilerek yapıyor. özür dilesede, ağlasada, sızlasada artık benim gözümde paçavradan değersizdir. kimse Samsunsporu sabote edemez. ligin 2. yarısından itibaren kafasında kuruyor sahaya girdiğinde de uyguluyor. Adana maçında kaybettiğimiz 2 puan bizi şampiyonluktan ederse ne olacak çok merak ediyorum.

berusa55

Dediklerine inanmıyorum bu çocuğun. Tabiki o malum takım umrumda değil diyecek. Evet sövdüğünüz için oynamıyorum diyecek hali yok ya; kabul eder mi hiç açıkça! Bu bir değil iki değil kaç maçtır böyle! İnsanlar özellikle artık kasıt arıyorlar dünkü pozisyonda yaptığı faulden sonra. G.Antep maçında kaldı Abdülziz. Ondan sonraki Azizi hepimiz görüyoruz başka da söz gerek yok.

Bundan sonra yapıalcak en hayırlı iş takımdan gönderilmesi ya da mümkünse sezon sonuna kadar ilk 11'e uzatmalarda dahi! sokulmamasıdır. Taraftarın sabrı bu konuda bitmiştir!

kuzey55

bu forma ona ağır geldi pazarspor da başarılar kendisine.adamlığıma laf etmesinler demiş hangi adamlığa? bizim maç oynanırken ts maçını mı izliyodu acaba?

özkan

yarın yapılacak olan haftalık yonetım kurulu toplantılarında faksların degerlendırılecegını ogrendım.fakslar dırek olarak yonetıme gıdıyor arkadaslar.ilgilenmemizde önem var.

GurbetciFanatik

Cok basit

Tavsanliya 2 gol atsin ve mactan sonra sahanin ortasinda TS formasini yaksin :D :D :D :D :D
cok abartdim galiba.

Saka bi yana bi insandan can cikar huy cikmaz.
Bu saatdan sonra bize ne kadar katkisi olur bence hic olmaz.
Taraftarlarda zor artik kaynasmasi.
En hayirlisi onun icin sene sonunda gitsin, defter kapansin kendine baska kulüp bulsun ekmegini kazansin.
Onun isi bitmistir samsunspor, bir profesyonel futbolcu gibi davranamadi malesef.