Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

doðan

Daha önce de buraa yazdığımda bu maçı kesin kez alacağımız ve bir avuç karla tüm pisliğin temizlenecek görüntüsü vereceğini söylemiştim ,

Şimdi kar yağdı lakin değerinde ederinde yağdı ve bayağı pislik kapandı gibi, bu gün futbol adına güzel şeyler gördüm ,
gördüğüm en büyük güzellik kazanma hırsı idi ,
demekki neymiş çoookk isteyinceoluyomuuuuşş
en çokda 2. golden sonraki gol sevinci hoşuma gitti 5-6 adam bir arada şahane bir sevinçti..
birde bu ahmet şahin bir başka parlıyor arkadaş...

doðan

benn maçta ertanla muhammete 3 olur demişdim ...
yaptım oldu
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ali AĞAOLU

özkan

Alıntı yapılan: özkan17 - 11 March 2011, 13:34:59

Agbetu bir sürpriz yaparmı bilinmez ilk adana maçındaki gibi şaşırtabilir bizi  :o

Biliyoruz yaa  :D :D :D

Stoper

Mukemmel oldu be !! Harika oynadık , taraftar süperdi daha ne olsun yaaa !!
Devammm devammm

furkan5534

tek kelime ile muhteşem ustu bir mac oynadık.elestiri yapabılcegımız hıc bır sey yok kesinlikle hemde!! gercek futbolumuz bu arkadas bu! taraftarımız zaten mukemmel.keske orda olsaydım dıen bınlerce ınsan vardı adım kadar emınım.böle bi atmosfer böle bir taraftar yok  yok yok yok
!!!muhtesem bi hafta aglıyasım var acaip duyguluyum.arkadasın şu demecine deginmek istiorum.

"Kimdi maçın adamı diye kendime sorduğumda, net bir cevap bulamamış olmam ziyadesiyle mutlu ediyor beni. Uzun zaman sonra o eski mükemmel formunu yakalayan Adem mi, savunmada 3-0 a kadar hatasız oynayan Ersin mi, top ayağına muazzam derecede yakışan Hakan mı, sakatlık sonrası ilk maçını oynamasına rağmen mücadeleden imtina etmeyen Murat mı, sol kanattan özellikle ilk yarı yaptığı bindirmelerle  göze çarpan Orhan mı, gol atan, hep sonuca götüren paslar atmaya gayret eden Ufuk mu, ligin ikinci yarısıyla yükselen formunu devam ettiren Agbetu mu, ürkek görüntüsünü üzerinden atmış haliyle sahada basmadık yer bırakmayan Turgay mı... Zaten takımın tamamını saydık ve mükemmeli basite indirgedikleri için artık bizlere diyecek söz bırakmayan Ahmet Şahin ve Kemal'in adı bile geçmedi. Demek ki gerçekten hak etti takımımız tüm övgüleri."
kesınlıkle katılıyorm buna herkez gerçek şampiyon gercek kahraman gibi oynadı gercek samsunspor bu bu bu.. hepsine tek kelime ile hayran kaldim.yorumsuz yapabılcek yorum bırakmadılar bizi.Allah hepsinden Razı Olsun.Böle oynasınlar ne fb ne ts ne gs ne bjk ne bursa ne baska takım durduramaz bizi!!! Insanllah bu oyunlarını bozmazlar inasallahhh.Stadyuma bi depreme dayanıklılık testi yaptırsınlar yıkılacak bu Stadyum ;) ;) ;)
Tavsanlı cok hava yapmıstı umarım akılları basına gelmıstır.BURASI HER YER DEGİL ŞEHRİ SAMSUN ;)
kalparda gözume girdi ilk kez adam olacak bu çekirge :) :D ama ömrumuz yeter mı bılmem :)

spikere gelince ınanılmaz cıldırdım.tek kelime adi bunlar.gıdıp mersın taraftarını haftanın tarafarı secerler.bizi goremıcek kadar mı körlestiler.taraftarımız costu göstermiyolar.mexico show var  göstermiyolar bayrak show var  göstermiyolar.bukadar adilik olamaz beni macta sadece bu cıldırttı.HEPİNİZ AKILLI OLACAKSINIZ,EFENDİ OLACAKSINIZ  ;) AZ KALDI BEKLEYİN GELİYORUZ!!!!!!!!!! ;) ;)

Ertuğrul Sağlam

Samsuni, Maraton, Serkan Bugün hatırlarsanız size kahvaltıda birşey demiştim. Bu maçı zorlanmadan farklı kazanacakmışız gibi bir his, bir rahatlık var bende demiştim ;) :D

ahmetsefa55

eevet evet bende mactan once demıstım fark atarız dıye  :) yıne bılmısım ya cok ıyıyım  :-*

##kdc##

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 19:13:04
eevet evet bende mactan once demıstım fark atarız dıye  :) yıne bılmısım ya cok ıyıyım  :-*

;D :D ;D :D ;D :D ;D :D :P

Kadir ÇELEBİ

Adem alkaşi dikkat edilmesi gereken gol pası vs değil ilk goldeki mücadelesi topu çalmasıdır bence..

kuzey55

şu tribünlere bak izin verseler neler yaparız biz almanya tribünleri halt etmiş yanımızda.

ErkÇay55

Bugün gerçekten unutulmaz maçlardan birisini oynadık oniki haftadır yenilgi yüzü görmeyen Tiki'yi Ondokuzmayısın çimlerine gömdük adeta mükemmel oynadık.Doksan dakika boyunca üstündüydük takım olarak böyle oynayalım yenemiyeceğiz takım yok.Taraftar muhteşemdi bank Asya liginde böyle taraftarı olan takım yok.Kalecimiz Ahmet Şahin'den Zenkeye kadar tüm futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Sercan

jnr.Serkan para biriktir 10 mp kameralı bir telefon al kendine sezon bitene kadar :) :)