Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

vanlioglu

takım hakikatten bir başka oynadı bugun. ligin ikinci yarısında oynadığımız maçların tüm pozisyonlarını toplasan bu maçtaki kadar edeceğini sanmıyorum.  >l< >l< her maç böyle oynayalım, 10 yiyelim razıyım.

##kdc##

2. golden sonra mehmet abilerin üstüne yığılmışız farkında diildim abi arkadan ittiler vallaaa :P

Serkan

Son zamanların en güzel gol sevincini 2. golde yaşadık yok böyle bir inanç..!

##kdc##

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 13:39:37
Her an her saniye düşlere dalıyoruz
Efsaneleri teker teker anıyoruz
Özlenen günlere doğru yol alıyoruz
HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVE DÖNÜYORUZ

made in ayberk  >l< >l< >l<

gardaşım senin ingilizce hocan kimdi la lisede 8)

GökhanÇağlar

eze eze kazandık,şampiyon gibi oynadık...taraftarı da unutmamak lazım,süper bi görüntü oluşturdular..

Kadir ÇELEBİ

1. Taraftarımız 2nci yarının ilk maçıyla başlayan futbol zevki malesef tatmin etmeyi bir kenara bırakalım umut dahi vermiyordu buna rağmen evine dönüş yolundan ödün vererek sahip çıktı takımına bence alkış her zamanki gibi taraftara  >l< >l<
2.  Mersin kartal hatta bolu ve adana maçlarında bizden bu futbolu esirgeyen futbolcularımıza Samsun şehri bu taraftar bunu hak etmiyor siz Tavşanlı maçındaki gibi oynayın sizin şansızlığınız bahtsızlığınız zaten bizimdir..
3. Belki erken ama ben bu maçla beraber beklediğimiz arzu ettiğimiz Samsunspor ruhunu yakaladığımızı düşünüyor ve 7nci şampiyonluğumuz hayırlı olsun diyorum.. :)

Maçın ilk 20 dk izleyebildim işten kaçabildiğim süre bu kadar arkadaşlardan ricam tamamını izleyebileceğim bir link verirlerse memnun olurum.

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 March 2011, 21:43:20
zenke ne billy ile ne izzet ile çift forvet oynayamaz.. agbetu ile oynar ancak.. ilk yarı gözden kaçırdığımız şey, zenkenin kendini pivot santrafor görmesiymiş megersem, adam nokta santrafor zannediyo kendini veya taktiği öyle alıyo.. bu devam ettiği sürece de zenkenin yanına uzun boylu adam koymak saçmalıktan baska bir şey olmuyor.. bkz: ikinci yarıdaki tüm maçlar..

bu kadar basit işte.. :)

twitter

aaa55

Şampiyon takıma yakışır bi oyun oynadık. Geldiğme değdi doğrusu. Billy Mehmetsiz takım daha iyi bence. Bir serinin başladına inanıyorum. İşallah süper ligdeyiz.

twitter

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Cüneyt - 12 March 2011, 18:38:44
2. golden sonra mehmet abilerin üstüne yığılmışız farkında diildim abi arkadan ittiler vallaaa :P

benim için sorun değil de Ali Abi düşecekti az kalsın :)

İyi oynadık gerçekten de; en başta bunu ifade etmek lazım. Bu iyi oyunun temelinde ise Murat'ın dönüşü ve iki kanat bekimizin hücuma katılmaları yatıyordu. İlk 20 dakika geçildiğinde hem golü bulmuştuk hem de epeyce pozisyon elde etmiştik. Oyun kurgusu bize benzeyen bir rakibe karşı yapmıştık üstelik bunu; yani savunma kurgusu oturmuş bir ekibe...
   Murat'ın dönüşü takıma dinamizm ve üretkenlik getirmişti; Hakan Bayraktar hem yine iyi oynadı hem de çok klas bir hamle ile rakibi bir kişi eksik bıraktırdı. Oyun 1-0 iken verdiğimiz bazı pozisyonlar oldu ancak orada da Ahmet Şahin faktörü girdi devreye. Kemal yine kusursuz bir oyun sergilerken, Adem&Orhan ikilisi sadece müdafaada değil, hücumda da faal olunca rakibin çok fazla direnme şansı kalmadı.
   Esasında oldukça kritik bir maçtı çünkü Adana'da kaybedilen iki puan psikolojik olarak da yaralamıştı bizi. Muhtemel bir mağlubiyette bütün dengeler alt üst olabilirdi. Seyirci oranında bir düşüş yaşanmasını bekliyordum ama yanıldığıma çok mutlu oldum. Cumartesi günü, mesai saatinde ve canlı yayına rağmen bu ligde kimseye nasip olmayan bir kitle vardı yine statta. Ancak çok şükür, bu defa o kitleye takım da ayak uydurmayı başardı.
   İlk iki golümüz hazırlamış bakımından fevkalade idi. Bitiricilik de çok iyiydi ancak Ufuk adeta şut atmadı, dokundu. Çok estetik bir dokunuştu gerçekten de.
   İhtiyacımız olan galibiyeti hem de iyi oynayarak kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz artık. Uzun süredir gösteremediğimiz iyi futbolu görmüş olmanın dışında devamını da temenni ediyoruz. Neticede bu şehre, bu taraftara şampiyonluk yakışır!
   Şimdi önümüzde Giresun-D.Bakır-Karşıyaka serisi var ve bu maçları da üçer puanla geçersek eğer bazı şeyleri netleştirmeye başlamış olabiliriz. Bu arada birkaç da kısa not eklemek isterim; birincisi müsabaka oynanırken araç plakası okuyup, sahibini davet etme rezilliğine ne zaman son verileceğini merak ediyorum. İkincisi yeni bir Samsunspor Marşı yapılmış; kimse kusura bakmasın ama bu kadar kötü sözleri nereden bulmuşlar, anlamış değilim. Üçüncüsü ise, hakikaten iyi oynadık; emeği geçenleri kutluyorum. Güzel bir hafta bizi bekliyor...

berusa55

özkan

Alıntı yapılan: twitter - 12 March 2011, 18:49:20
kemalin babası staddamıydı

Babasınada bi teşekkür etmek gerek  :D :D

Hem geldiği için,hemde ..  :D :D :D

Son yılların en en en... mutluluk dolu maçıydı .. !

isa55

oyuncularımız müthiş bir performans gösterdi. tüm şehri sevindirdiler. isim isim saymaya gerek yok ama kaleci ahmet ve takımın beyni hakan bayraktarı çok ayrı bir yere koymak gerekiyor. Bu linyitin kalorisi çok düşükmüş. maçın başında mehmet akyüz taraftarımıza pislik yaptı, bu goller mehmete ........ hakem ise 2. yarı delirdi, bu goller ona da gitsin.