Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

lucarelli

Çok iyi oynadık, devre arasına girerken en büyük korkum ikinci yarı oyundan düşmekti ama şiir gibi futbolumuz devam etti. Sonucunda da çok iyi oyun ve güzel bir sonuçla 3 puanı kaptık. Şimdi rakiplerimiz düşünsün.

55.hakan

Tekmelik olmasa Hakan'ın %100 bacağı kırılırdı.Agbetu gerçekten çok iyiydi bugün.

Ahmeti

şimdi çıktım stad'tan nes var ne soluk hala daha bağırasım var

Samsunspor oley
Samsunspor ooooooooleeeeeeeyyyyyy

LisandroLopez

Mükemmel oynadık mükemmel bi skorla kazandık.. Tebrikler SAMSUNSPORUM  samsunspor_x >l<

alperen

bu futbolun yarısını adana'ya oynasaydık varya silerdik adana'yı sahadan...

55Bafra55

Bizim rakip Tavşanlı değil de Ömer ÜRÜNDÜL'dü sanki.Ben anlamadım neden bu kadar yanlı yorum yaptı bu adam >:(

celebi

King Of The North

bU arada Tavşanlı 5 karadeniz ekibinden sadece bize yenilmiş. :D üstelik tavşanlının averajı da iyiyidi az yemişlerdi biraz katkımız oldu :D

forza_devil

ilk resimde benden olsun, mackolik saolsun:)  >l<
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

forza_devil

adam özellikle pankartı cekti sanırım helal olsun cekene
pikseline sağlık >l< >l< >l< >l< >l<

King Of The North

2. ve 3.golde yıkılmış stad
Dikkatimi çeken bişey oldu bu sefer sopalı bayraklar vardı alınmış stada.

jean

diyecek birsey yok hersey mukkemmeldi tebrikler onemli bir viraji donduk

King Of The North

Alıntı yapılan: uçarlı - 12 March 2011, 17:56:23
gayet iyi yayın yaptı ben hiç yanlılık göremedim.
samsunun birkaç maçını daha önceden canlı canlı izlediği için adamda temkinli olmaya çalışıyor neyapsın.

bence de yanlı yayın yaptı, yok akimgonun pozisyonu gol olmalıydı bir daha izleyelim, yok plaka olayı 61.de trabzon başlatmış falan adam çekemiyor bizi

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor'u değerli futbolcuları!
Değerli kardeşlerim!
İsteyince bu futbolu oynayabiliyorsunuz. e beee kardeşlerim bu zamana kadar neden oynamadınız? bizi kangren ettiniz?
Bundan sonra kazansanda kaybetsende bu futbolu oynamayan i.....dir kusura bakmayın.