Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

CurvaSs

emre

bu sene son olsun,Samsun'um kartala fenere koysun,bıktık biz asyadan süper lige çıkalım çaktırmadan.

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 March 2011, 16:58:47
Senin Allah'ına kurban. Takım muhteşemdi bugün. Billy eziyetine son verdiğimiz iyi oldu. Adam bizi yavaşlatıyor artık görün ya.

Boluyu da yeneceğiz demiştim herkesin umutsuz olduğu zamanda, bu maç da öyle, Tavşanlıda bi numara yokmuş demeyecem takımımıza haksızlık olur bence biz sezonun en iyi futbolu oynadık. Giresun başlığını da açsam mı ki ;D

Shane_Falco

Bu tavşanlı artık iptal ztn düzgün top oynamıyolardı geçerler düşüşe :)

emre

41 kere maşallah nazar değmesin Samsunspor'um,bu sene son olsun.

Harun55

serkangurel

Samsun Rize  Ordu 

el  ele   çıkarsınız  işllah  süper lige

kutsalforma

Alıntı yapılan: serkangurel - 12 March 2011, 17:05:43
Samsun Rize  Ordu 

el  ele   çıkarsınız  işllah  süper lige

Biz cikalimda Rize, Ordu ne halt yerse yesin  ;D

engin55

Daha öncedende bu maçı rahat alırız giresun maçından korkuyorum demiştim. Bu maçı rahat aldık inş giresun maçınıda alırız

radikal-fma

Takımızı ayakta alkışlıyorum. tamamen pozitif futbol oynadık. sağolsun tavşanlıda bi o kadar kötü futbolla bize kolaylık sağladı. tavşanlı gibi bir takımın zirveye kadar çıkması ligin kalitesini ortaya koyuyor. biz bu lige ait değiliz yerimiz süper lig. haydi şimdi gel giresun ama rizeyi yenipte gel Giresun  ;D

TeRMeLee

Yalnız şu gollerde ne ses çıkmış yahu, yeniden izleyince farkettim. >l<

vanlioglu

İkinci yarıdaki en akıcı, topa hakim, sürekli basan, pozisyon yaratan maçımızı oynadık diyebilirim. Adeta sihirli değnek değmiş gibiydi.

maviay55

06 onur 55

Hüseyin kalpar canlı yayında taraftara ekibi adına çok teşekkür etti

King Of The North

Şimdi maçtan dönenlerden asıl yorumları alacağız.
Ahmet şahin, Adem, Ufuk, Murat, agbetu olağan üstü efor sarfetti, Turgay bile bir ara muhteşem oynadı ama saçmaladı son 20 dakika, Zenke gole kadar kötüydü geç açıldı, genel anlamda yüzde 62 ye yüzde 38 topla oynama oranına göre 3-0 normal ama maçın hakkı 6-7 olmalıydı, buna da şükür.
Hakemden çok korkmuştum nitekim Zenke ve Hakana verdiği rakibe vermediği kartları gördük, bu 3 gol ona kapak olsun.
Biz şampiyon alalım arkadan kim gelirse gelsin farketmez, gönül ister ki Altay gelsin ama...