Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Tavşanli Linyitspor kafilesi, yarın oynanacak Samsunspor maçı için Samsun'a gitti. Sakat olan golcü Mehmet Akyüz kafilede yer aldı.

berusa55

Samsun'umuzu, seyirciyi, atmosferi görmeye gelmiştir  ;) :D

Turuncu

Mehmet akyüz geçen hafta trafik kazası geçirdi diye biliyorum.O yüzden kolunda sıkıntısı varmış.

s_uzunkaya

erken bulcağamız gol maçı çok kolaylaştırır hatta farka götürür. ama golü erken bulcaaz diyede ilk dakkadan bir panik bir telaş olmamalı. kartal maçında hayretle izledim daha ilk yarının ortaları bir telaş bir acelecilik bir panik herkezde bir gayret ve kimse ne yaptığını bilmez bir hava vardı, çok ilginçti. erken gol için bastıralım ama ne yaptığımızı bilerek bastıralım, takım halinde organize olarak bastıralım...

samet_55

GökhanÇağlar

Dilaver ilk 11 başlamalı artık,en azından duran topları iyi kullanırız ama kalpar oynatmaz yine onu...

Ayberk

Alıntı yapılan: Serkan - 11 March 2011, 00:03:04
lakin 14 şubattaki kibi sağda solda başka tribünlerde görmiyim sizi ( =

Yok abi ayıp ettin, forza maraton, ss.biz loca :)

Ayrıca demin okuldan gelirken tavşanlı takımının kaldığı otelin önünden geçerken baktım, yazık lan adamlara takım otobüsleri yok :D Kütahya Astur yazıyor otobüste. Ne renkleri takıma uyuyor, ne takımın ismini taşıyan bir ibare var. Yeter artık fakir fukara edebiyatınız! :D

davidsavage

Alıntı
12 Mart 2011 Cumartesi günü 14.00 da oynayacağımız Tki. Tav. Linyitspor maçı biletleri satışa sunulmuştur. Aşağıdaki merkezlerde bulabileceğiniz biletlerin bu noktalarda satışa sunulması, maç günü gişeler önünde olası yığılmaların önüne geçmek ve taraftarlarımıza rahat maç izletebilmek üzere biletlerine erken sahip olabilmesini sağlamak için yapılmaktadır.

Satış Noktaları

Metro Turizm          56'lar, Atakum ve Cumhuriyet Meydanı

Aka Kırtasiye          İstiklal Caddesi, Tülay Başaran A.L.Karşısı

Koçlar Giyim           Mecidiye Caddesi

Florya Kasabı          Cengiz Topel ve Saathane Meydanı

Öz Teknik Hırdavat  Sanayi Karakolu Yanı

Arrea                      İstiklal Caddesi

Sergilediği "Tribün Gösterileri" ile yazılı ve görsel medyanın da ilgi odağı olmuş vefakâr taraftarlarımızın, ikinci yarının ilk iç saha maçında da tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz

http://samsunspor.org.tr/

babasamsunlu

ama o fakir dediğin takım üstünde işte senin..
bu durum bence gülünecek değil kocaman bir alkış alacak durum güzel kardeşim..
önce rakibe saygı :)

FaTiH_HaN

Bence fakirlik zenginlik olayını biraz abartıyoruz. Şu an üniversitede okuyan bir genç okulu bittiğinde 2500-3000 lira maaş almanın hayalini kuruyor ki asgari ücrete zor iş buluyor. fakir dediğimiz takımın topçuları en az yıllık 150-200 bin alıyor ki bu da aylık 13-16 bin lira para yapıyor. futbol piyasasına baktığımızda evet diğer takımlara oranla fakir bir takım imkanları kısıtlı ama asıl fakir olan biziz yani taraftarlar ;D

Serkan

davidsavage

kuzey55

altay maçında yayınladıklarını birazcık değiştirmişler işte ciddiyete bak...

Ayberk

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 March 2011, 16:02:08
ama o fakir dediğin takım üstünde işte senin..
bu durum bence gülünecek değil kocaman bir alkış alacak durum güzel kardeşim..
önce rakibe saygı :)

Abi zaten aksine ben de senin gibi savunuyorum. Ama her platformda stadyumları bile yok, paraları da yok, hiç bir şeyleri yok, gariban çocuklar falan muhabbeti sıktı sadece. Onu vurgulamak istedim. Yoksa ki Şimdi bir Bafraspor, ivme yakalasa 2-3 sene sonra Bank Asya'da olsa ve kulüp otobüsü olmasa uzun yolu çekebilecek kapasitede, buna gülünmez zaten, çok da anormal bir durum değildir. Performanslarına söylenecek en ufak lafım yok, ama çok abartıldı bu mağduriyet durumları bana göre