Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Tavşanlı taş gibi takım kazanırsak büyük iş yapmış oluruz şampiyonluk yolunda.

emre

Aslında oyunuyla sempati toplayan bir takım ama dünkü maçın vermiş olduğu büyük hayal kırıklığı,öfke yüzünden sinir olmuştum tavşanlı'nın birinci olmasına.Bugün de netteyim sınıftan tavşanlılı arkadas geçmiş olsun son dakika golu yemişssiniz yazdı netten.Zaten heyheyler tepemde "ula olm git başımdan zaten sinirliyim kalbini kıracağım" derken içimden, arkadaş "üzülme ya bizi yener düzeltirsiniz" deyince çok utandım ve ne diyeceğimi bilemedim   Allah'ım kurtulalım artık şu ligten...

samsunmania

Bizim oyunu bütün takımlar çözdü. Kanatlardan ve ortadan açık vermezlerse gol yemezler. açık verecekler de zenke veya agbetu ya düzgün vuracak gol atacak ya da orta yapabilecekler. Kanattan ve ortadan gelme yok. Forvet desen evlere şenlik. Ama ctesi ya olacak ya olacak. ..çımıza vuracak, başımıza vuracak gol atacağız, maçı alacağız. İnşallah biraz gurur varsa Adana maçındaki oyunlarından utanç duyarlar.

5trawberry

furkan5534

kuzey55

samsunmania

Kalpar babaları bizimkilere izin vermemiş. Bugün çalışmaya başlamışlar. Hadi hayırlısı. İşleyen demir ışıldar.

Ayberk

Bu adamın zora gelişlerini seviyorum yaa :D arkası sıkıştı mı nasıl da oynatıyor, gavur gibi koşturuyor bu cansız adamları!

GurbetciFanatik

Ademin yerine Ersinde olur.
Son haftalarda oda gayet iyiydi.

Aslinda defansta o kadar sorun yok.
Sorun orta saha kanatlar ve forvet.

Defansa dencek bi kelime bulamiyorum gercektende süperler.

Gökberk55

bu maç bizim,kskya yeniliriz diyarı yeneriz,bunları bilmek için kahin olmaya gerek yok artık >:(

TeRMeLee

Zenke ile Agbetu beraber oynamasın mümkünse .İlk yarı biri, ikinci yarı öteki.

beşnumara

Kalparın bi yerleri sıkıştığı zaman takım bi şekilde galip geliyo bu da o tür maçlardan biri.Ben her ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca bu maç için Adanadan çok kral bi misafirimiz olacak.Onu size emanet ediyorum.Samsunu çok merak ediyor tribünleri çok merak ediyor şehirdeki potansiyeli çok merak ediyor.Kim mi? Kemalin babası ;) >l< >l<

Ayberk

Yüreğiyle oynayacak adamlar çıksın sahaya, bakın nasıl da dar ederiz orayı tavşanlıya.Zenke'nin falan umursamaz tavırlarına daha fazla tahammülüm yok benim. Yedek kalsın aklı başına gelsin. Billy agbetu oynat ilerde gerekirse, dilaver ufuk kanatlarda. Ortada murat hakan bayraktar. Hepsi de inanarak çıksın, bakın nasıl da rahat oynarız. Ama inanmaları, azmetmeleri şart, yoksa olmaz öyle yata yata maç kazanmak

twitter

bu kalparda çok ballı adam ya

antep, rize, bolu adam bu maçlardan birini kaybetse  :o

üçüncüdede sıçramışız ama bakalım bu maç ne olacak

insan düşünmüyorda değil bi antep maçında top oynadık ondada hocanın göderilme ihtimali vardı birde maç sonu gider yapmıştı gidiyorum falan diye ulan kalpar