Samsunspor Store

Başlatan mesut1985, 02 March 2011, 11:09:53

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Ben en çok stada girerken superlig maçlarıyla ilgili konusanlara ayar olurum.  >:(

mehmet yılmaz

Bugün Medical Parkın önünde bir araba gördüm.

İki atkı asılıydı arka camda
Birinde, "bize her yer trabzon" yazıyordu, yanındakinde ise "burası her yer değil, Samsun"
neresinden tutsan bomba etkisi yapar!!! :)
ama sorsan, ben sizden çok samsunsporluyum der kesin...

Burak

bende ss plakalı araba içinde tese bereli bir lavuk gördüm dalasım geldi  >:( >:( >:(

kalptenþimþek

bazılarının samsunspor diyalogları müthiş ibretlik gerçekten ..

"Onu tutuyorum, bunu tutuyorum, şunu tutuyorum ama merak etmeyin samsunsporu da tutuyorum¿¿" 1dk!!!

"hayy yaşa be abicim ama çok tutuyosun!.. dokunmasın bak sonra!!" :P

**KaR6**

benim sıkıntım biraz kişisel bu konuda:

-sen tabii Samsunspor'u tutacan..

yok yaa,valla mı..

kalptenþimþek

onu sana öyle söyleyenin bubası da fenerin kaptanı di mi mustafa¿¿

**KaR6**

aşşağı yukarı abi  ;D

King Of The North

Başka bir enstantene de şu paylaşmak isterim: "Galatasaraylıyım ama Samsunspor kombinesi alıyorum destek için."
"Sizin gibi beleşçi değiliz para verip giriyoruz maçlara".

Dartagnan

Alıntı yapılan: cgr - 03 March 2011, 01:17:05
Benimde en uyuz oldugum laflardan bazilari maca giderken veya donerken sorulan sorular...

"Mac kacta gencler ?",  " Nooldu mac aldi mi samsun? "

La burnunuzun dibinde stad gidin daa hemserim   

sen onu bırak izin koparmaya bak :D

Ayberk

"Baba o değil de ne alaka? Biri Bank Asya'da diğeri Süper Lig'de iki takım tutuyorum ne var bunda"

Ben: Lan olum seneye biz çıkınca ne halt yicen?

"O zaman gesede bank asya'da olacak lan zaten ehuehue" >:( :o

Fecr_55

07 March 2011, 11:32:16 #85 Son düzenlenme: 07 March 2011, 11:58:06 Fecr_55
Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 16:51:55
Evde Maclar Naklen yayinlandiginda bile benim icin tek gecerli olan Samsunspor'dur diger seylerin hepsini iptal ederim..

Simdi sana gelelim Mesut bey..
Bu kurdugun cümlenin her kelimesi dün aksam yalanlandi..Trabzonlu esin ve arkadaslarinla mac saatinde disaridaydin, eglenmekteydin, kim bilir belki yavsak tesenin macini izlemissindir bilmiyorum ama SAMSUNSPOR'umuzun macini izlemedigini biliyorum..
Buraya gelip bol keseden atip tutmasini biliyorsun, ama kimseyi kandiramazsin..Yüzlerce gercek taraftar ruhuna sahip insanlara ninni okuyup uyutmaya calisamazsin..Gördük SAMSUNSPOR icin neler yaptigini, herseyi iptal edermismismismis, külahima bile anlatamazsin bunu..Kim oldugunu cok iyi biliyorum, yakinda yüzyüze de gelecegiz nasil olsa, o zaman da sen beni tanirsin..Bu kadar sakin olur muyum bilmiyorum ama haddini bil bundan sonra..
Senin SAMSUNSPORlulugun da aptal 7 numaranin Samsunsporlulugu kadardir..Nokta..!

celebi

BEY Mİ KARDEŞİM.  1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!!

kutsalforma

Alıntı yapılan: Serkan - 03 March 2011, 01:09:25
bu sitede demokrasi yok (=

Demokrasi isteyen kim, Yasasin Samsunsporizm  samsunspor_x  :D

Burak

Bugün Rus pazarının oradaki store ' a gittim . yaklaşık 100 adet paket hazırlanmış kargoya veriliyordu. Eski Store'u da yıkıyorlardı geçici olarak prefabrik bir kulübeye taşımışlar. Herhalde oraya yeni birşey yapılacak ki yıkılıyor. Bu arada görevli abimize ss.club saçmalığını sordum. Hakikaten o aklımıza hiç gelmedi onu biz görüşelim dedi. Aslında Samsunspor Store bizim isim ama dedi bunlar 30 tane zaten numunelik geldi dedi. Ürün çeşitliliği günden güne artıyor . Hayırlısı artık biryerlerden başlandı en azından sonunda

maraton

hep bişeyleri biz zorla gözlerine soktuklarında düzeltselerde buna da şükür diyor ve ilk defa olumlu bir söz söyleyerek kendimi dahi şaşırtıyorum.. nerede benim muhalifliğim samsuni..
şaka bi yana iyi olur inşallah bu da bişeydir  >l<