Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

lucarelli

Maç boyu iki takım da çok etkisizdi. 0-0 bitse bu kadar üzülmezdim.  Ama 1-0 öne geçip böyle amatör bir faulden dolayı 2 puan bırakmak yıktı beni.

babasamsunlu

ABİ YEMİN EDİYORUM KALPAR BU TAKIMI BAL-TA-LI-YOOOOOORR..
BU DEĞİŞİKLİĞİN BAŞKA HİÇ BİR MANASI YOOOOOOOOOOOOOK YOK BABAM YOOOOOOOOKKK  >:( >:( >:( >:(

buraks

Samsun fırsat tepti..
Bank Asya'da zirve mücadelesi veren Samsunspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Adanaspor'un konuğu oldu. Karadeniz ekibi zirveyi eline geçirme fırsatını son dakikalarda yediği golle kaçırdı..

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Volkan Bayarslan xx, Emre Sunay xx, Erkan Akbulut xx

Adanaspor: Tolgahan xx, Koray xxx, Anıl xx, Onur xx (Dk. 70 Talha x), Mbilla xx, Rahman xx, Sami xx, Bülent xx (Dk. 79 Okan x), Emre xx (Dk.90 Ömer ?), İzzet xx, İsmail xx

Samsunspor: Ahmet xx, Adem xx, Ersin xx, Kemal xxx, Orhan xxx, Hakan xxx, Billy Osman xx, Turgay xx, Agbetu xx (Dk. 70 Dilaver x), Zenke xx, Ufuk xx (Dk. 85 Abdulaziz xx)

Goller: Dk. 87 Koray (Adanaspor), Dk. 84 Billy Osman (Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 25 Anıl, Dk. 36 Sami (Adanaspor), Dk. 36 Agbetu (Samsunspor

vanlioglu

06 March 2011, 22:17:21 #513 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:20:40 samsuni
2. yarıdaki maçları toplasan toplam 10 15 pozisyona anca girmişizdir bu kalpar bunu göremiyo mu arkadaş hala aynı hala aynı çıldırtacak bizi en sonunda. zenke ile agbetuyu kanatlara alıp ufuğu billy'nin arkasında oynatmak çok zor birşey mi arkadaş ya adam hala brnunun doğrusuna gidiyor.

millwall

adana daki arkadaşların halini düşünmek bile istemiyorum.
serkan ı arıycam sinirden ana bacı küfreder diye elim telefona gitmiyor yemin ederim.
******* aziz...

samsunmania

bunlar içip içip yıldız veriyorlar herhalde. abdule 2 yıldız vermiş.

lucarelli

Bu arda hakem maç boyu genel olarak iyi idi ama Adanaspor'lu Anıl'a ilk yarının sonlarında Agbetuya attığı tekme yüzünden en az ikinci sarıdan kırmızı kart göstermeliydi. Hadi Orta hakem göremedi yan hakem ne iş yapar.

King Of The North

Tavşanlıyı yenemezsek süper lig hayal olur, bu adamların gazını kesmemiz lazım, sonra zaten hepsi teker teker bay geçecek ama haftaya ne yapıp edip almalıyız maçı.

kavaklı55

Zenke şerefsizinin kulağını çeksinler artık yeter.başım ağrıyor diye idmana çıkmayacaksın.maç boyunca agresif davranacaksın.olumlu bir hareketin yk.aziz şerefsizinide bütün taraftarın protesto etme zamanı geldide geçiyor artık...

Turuncu

Bende arayamıyorum abi aynen .Beyinsiz azizzzzzzzzzzzzzz >:( >:( >:(

Forvetim

06 March 2011, 22:19:11 #520 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:21:26 samsuni
bu kadar çekingen futbol nerde oynanıyor kalpar 85 den sonra azizi niye oyuna aldın ne katkı sağlayacaktı sana, o aptal o faulu kasıtlı yaptı takımı resmen sabote ediyor ruhsuz,  oynatmayın lan şunu, samsunda gören dövsun bunu, fazlasıyla haketti. ayıp be ayıp altın tepside sunulan fırsatı tepiyor bunlar bu iki oldu ama 3 olmayacak bu iş bitti bana göre. ilk 2 hayal bu oyunla. bu kadar mı tutuk oynar bir takım be, giresun bu adanayı maymun etmişti geçen hafta

samsunmania

lan alacağın adam mustafa. Belki de kenan. ne işin var 6dk kalmış kanat oyuncusu alıyorsun.
Bu abdül resmen bilerek sabote ediyor bizi.

Fecr_55

Tribünde acilan armamiza, yollarda iz birakan taraftarimiza yazik oldu..
Savunmamiz oturmamis olsaydi sayet, biz buralara asla gelemezdik..Forvet adina hicbir sey yok..Ilk yari can sIkIntisindan ölecegimi sandim..!
Rakip kalenin önünde bizim göremedigimiz cin seddi gibi birsey mi var, neden adamakilli pas yapamiyor bizim forvet? Neden sut cekmiyorsunuz kaleye? Orta yapabilen kimse neden yok?
Turgay nerede ne yapiyor, ya da ne yapmaya calisiyor biri bana anlatsin?
Zenke top mu oynuyorsun, rakiple dans mi ediyorsun belli degil..
Billy, sahadaki varligini unutmustum bi ara..
Bizim forvetten bi bk olmaz..

Kemal, Ersin, Hakan, Ahmet, her macta oldugu gibi yine en iyisiydiniz..

davidsavage

06 March 2011, 22:20:39 #523 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:22:33 samsuni
Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 06 March 2011, 22:18:15
Tavşanlıyı yenemezsek süper lig hayal olur, bu adamların gazını kesmemiz lazım, sonra zaten hepsi teker teker bay geçecek ama haftaya ne yapıp edip almalıyız maçı.

ya zaten tavşanlıyı burda yenemiyorsan şampiyon olma bankasya bize hak yani,bu hocayla da zor yenmemiz ama Allah yardımcımız olsun. Ulan aziz senin yüzünden hiç etmedim kadar küfür ediyorum..

lucarelli