Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

berusa55

Demek ki bunlara az dikkat edin o zaman. Özellikle de yapıyor olabilirler inbeler.

TeRMeLee

Bu arada konu rekora gidiyor. Ben üye olduğumdan beri daha maç başlamadan 39 sayfa olduğunu görmedim. >l<

Cagdas Ünver

19 February 2011, 13:59:42 #572 Son düzenlenme: 19 February 2011, 14:10:37 Cagdas Ünver
Artık iyice heyecan bastı. Belkide en önemli maçımız bu maç. Yenersek çok büyük avantaj yakalarız. Oyun tamamen Bolunun form durumuna ve bizim oyuncularımızın becerikliliklerine bağlı. Allahım yardımcı ol !

Gökberk55

boluya koymazsan yüzüme bakma sakın.... samsunspor_x

europe_55

Mac yaklastikca heyecan da artiyor.

Allahim sen bizi utandirma.

SALDIR SAMSUNSPORUM!!!!!!  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

kale5501

BOLUDA DURUM VE ORTAM NASIL ACABA KEMAL OYNAYACAKMI BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR

twitter

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x tin tinn tinim iini

cembaba

Facebuk da bende ekli olan resimler alabilirsnz. Ortama bakin .]

mehmet yılmaz

Bize ait bölümün tamamına yakını dolacak gibiymiş. Münferit gidenler bilet sıkıntısı çekiyorlarmış. Malesef son haftalarda iyi futbol oynayamıyoruz ama bu maç bir dönüm noktası olur ve kazanırız inşallah...

KotuCocuk55

Merak etmeyin yenecegeez,haberi geldi! Iddacilar yuklenin!  ;)

forza_devil

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 February 2011, 14:24:52

facebook linkini yazarmısın

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 February 2011, 14:24:52

facebookta göremiyorum cem... :(

taraftarlarımız içeri girmişler, haydi bakalım, Allah yardımcımız olsun!

sercan5592

Sakıncası yoksa o facedeki resimleri buraya da atabilir mi ekli olan kişiler

AhmetDenizci

saldır SAMSUNUM, al bu maçı  samsunspor_x

twitter

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x