Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

sefa 55

Efsane Meskenler

Forza Şimşekler Olarak Allah Nasip Ederse Gece Yarısı Yola Çıkıyoruz İnş Bu Gidişin Dönüşü Güzel Olur.

berusa55

Hayırlı yolcuklar beyler. Allah kazasız belasız ve 3 puanlı bir seyahat nasip etsin hepinize. >l<

masbene

samet haci

allah kazasız belasız gıtmek nasıp etsın gıdenlere... bu macı yenmemız lazım yenemezsek vay halımızeee  .:.:.

cembaba

Arkadaşlar geceden yola çıkan herkese, kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Herşeyi ile güzel bir gün olmasını temenni ediyorum. Hayırlı yolculuklar şimdiden. Allah güzel bir galibiyet ile evimize dönmeyi nasip etsin.

İstanbul 3 otobüs - 100 kişi
Ankara 1 otobüs - 30 kişi
Şirinler 1 otobüs - 30 kişi
Sbç 1 otobüs - 30 kişi
Şimşekler 1 otobüs 30 kişi
Bursa 1 otobüs - 30 kişi
Münferitlerle ile birlikte deplasman tribünü dolar kanımca.

Yenelim de nasıl olursa olsun, isterse çok kötü oynayalım :(

##kdc##

yeniiiiiceeeezzzzzzzzzzzzzz >:(   başka yolu yok abi :-\

Akyol

Kaya

Her yeni hafta sonu yeni bir ümit  .:.:.

Süper lig için 3 adım atmamız gerekse ilk ve en önemli adım bu maç olurdu heralde..

Yende gel SAMSUNSPORum..  samsunspor_x

cembaba

Arkadaşlar facebook'tan yolda resimler çekip atarım.. Siteye atarsınız şimdi Kızılay'a, 8.30'da kalkıyoruz Allah nasip ederse.. İnşallah kazanacağız!

Recep

bütün herkese kazasız belasız yolculuklar
bizim için boluyada koy Samsun koy Samsun koy

lucarelli

Herkese iyi yolculuklar. Allah kazasız belasız gidip, 3 puanla dönmeyi nasip etsin

twitter

Ahmeti

saldırın saldırın saldırıııın
Bu taraftar için saldırııın.
Vur kır parçala bu maçı kazan.

Harun55

SALDIRIN SALDIRIN SALDIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN BU TARAFTAR ICIN SALDIRIIIIIIIIIIIIN Haydi samsunum beee..
Yenelim su maçi iyi bir sonuçla çikalim sahadan sonrasi ise allahin izniyle 1 hafta ara verecegiz iyi bi kafa iyi bi moral ile .. :D

Sonrada 3 maçimiz naklen yayinlanacak.. SUper yaaa.. :D