Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

spooks

Kımseye zorla bişe yaptırmıyoruz durduk yere gücenmeyin

Ollivanders

Alıntı yapılan: spooks - 18 February 2011, 15:32:51
Kımseye zorla bişe yaptırmıyoruz durduk yere gücenmeyin

Furkan bir kişiye zorla birşey yaptıramazsın zaten. Gucenen kim ben onu anlamadım ki.

spooks

Bazıları yazdıklarımın kendısıne söylendiğini zannedıyo

Akyol

Gereksiz uzuyor furkan denediniz olmadı uzatmaya gerek yok pazar olsa farklı olurdu olmadı sağlık olsun...

seskat

bu sene de gecen yıl olduğu gibi galip geliriz boluda, sonra güzel bir tatil yaparız :)

spooks

Benim kimseye bişe dediğim yok zaten ali abi haddimizi aştıysak susarız...

Serkan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 18 February 2011, 15:38:50
Gereksiz uzuyor furkan denediniz olmadı uzatmaya gerek yok pazar olsa farklı olurdu olmadı sağlık olsun...

kardeşim denediniz olmadı değil, konu neyse uzatmiyim...

ElbistanLı4655

celebi

grup istanbul 3 otobüs olcak yakında be serkanım hadi engin abi nerede

ahmetsefa55

bu sitede kim bir organıze duzenlıyosa ona destek olunuyo.serkan bır organıze yapıyosa ona da destek olmak lazım dıye dusunuyorum.

not:işi gücü olana lafım yok tabi ki..

Serkan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 18 February 2011, 16:50:55
bu sitede kim bir organıze duzenlıyosa ona destek olunuyo.serkan bır organıze yapıyosa ona da destek olmak lazım dıye dusunuyorum.

not:işi gücü olana lafım yok tabi ki..

boşver kardeşim;) denedik olmamış zaten

Burak

Özkan'la aynı meslekten olduğumuz için benden alıntı yaptı. Bizde ayın 2.yarısı yoğun olur . Özel konuşmadığına göre genel konuşuyorsun Furkan kardeşim bizde genelin içinde olarak cevap verdik. 8 saatlik yol benim için hiçbirşey  Muğla'da okudum 1050 km 16 saat senede 6-7 kere gidip geliyordum . Bunu ortamı germek için yazmıyorum Furkan hep beraber görüşüyoruz burada yazanlar sonuçta yanlış anlaşmayı düzeltmek için yazıyorum. herkesin dediği gibi uzatmaya da gerek yok herkesin amacı bir zaten burada

spooks

Benım lafım sahısa değıldı orda msjın sonuna bey mey yazmadım

Burak

sadece55

Engin sever akşam kalkın gidiyoruz der tartışmayı bitirir  ;)