Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

sadece55

Burak

Alıntı yapılan: spooks - 18 February 2011, 10:36:32
Kimsenın gidesi yok abi 8 saatlik deplasmana 7 kişi cıktı

şahsım adına gidesim çok var da işimde çok var Furkan Bey  ;)

Jnr.Serkan

Boluyu gözümüzde büyütüyoruz.Biz favori olduğumuz her maçta ligde puan kaybettik.Bolu maçı beklediğimizden kolay geçcektir.2-0 kazanırız gibime geliyor.Zenke ve takımda sürpriz bir isimden gol bekliyorum

Sonuna Kadar 55

bende kesin geliyorum eğer gitme durumuzu olursa buraya yazın bekliyorum...

Sonuna Kadar 55

çelebi adam bekliyoruz daha ses yok bizimki onda olacak vallah halimiz hiç belli değil..

celebi

King Of The North

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 18 February 2011, 12:57:55
çelebi adam bekliyoruz daha ses yok bizimki onda olacak vallah halimiz hiç belli değil..

Şirinlerle git olmazsa İso, 30 TL gidiş-dönüş, facede yazmışlar, derneğe git listeye yazdır adını bugün. ;)

spooks

Lafım meclisten dışarı

fat55

bu maçta yeni transferlerden gol bekliyorum.

lucarelli

Bu maçı alacağız inşallah. Deplasman formumuz ve Zenke faktörü devreye girecek inşallah. Bir de tahminimce Bolu diğer takımlar gibi kapanmaz. Bu da Zenke ve Agbetu gibi oyuncularımızı daha da etkinleştirir.

Ollivanders

özkan

Alıntı yapılan: Burak - 18 February 2011, 12:36:36
şahsım adına gidesim çok var da işimde çok var Furkan Bey  ;)

FaTiH_HaN

Diğer takımlar bize karşı özel önlem alarak diğer maçlarda oynadığından farklı bir taktikle oynuyor artık bizimde taktik değişiklerine ihtiyacımız var takımda hangi oyuncuların nerelere koşu yapıp pozisyon bulacağını tüm takımlar çözmüş defansı geride kurup zenke ve billy ye markaj verilince takım kitleniyor. Bolu maçında kesinlike kadro ve diziliş olarak farklı bişeyler yapmalıyız diye düşünüyorum.

cembaba

Hepimiz sinerji yapalım. Kötü düşüncede olan yazmasın. Bakalım ne olacak. Bir totem ve bir çılgınlık daha :D

davidsavage

Rüyamda  bolu_x 1-3 samsunspor_x şeklindeydi,bende stadda izliyordum maçı ilginçti,sanki maçın başında gol yediğimizi sanıyorum ama yanlış düşünüyorum,rüyam acayipti arada bi bende sahada oynuyorum defansta,kesin şu ersine güvenemediğim için defansı düşündüğümden bayağı etkilenmişim ki oyunda buluyorum kendimi,inşallah yeneriz boluyu,hakkımızda hayırlısı.