bu takım şampiyon olabilir mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 February 2011, 22:57:31

« önceki - sonraki »

55.hakan

Dİğer takımlardan bize ne kötü olduğumuzu anlamak için 8.liğe mi düşmek lazım illa.

Ahmeti

şampiyonluk kimin olursa olsun bu sene o inanmışlık varken süperlige çıkalım başka birşey istemem.

eren55

15 February 2011, 14:05:10 #47 Son düzenlenme: 15 February 2011, 14:09:12 eren55
Taraftarın inandığı kadar futbolcular inansaydı,tribünün istediği kadar futbolcular da isteseydi şampiyonluk koşa koşa gelirdi bize.Takımın biraz kendine güveni gelse son haftaya kalmadan ilan ederiz şampiyonluğumuzu.Ama hoca inanmıyor ki futbolcu inansın.Eğer Kalpar şampiyonluğa inanıyorsa,şampiyonluk için oynuyorsa hiçbir şey bilmiyorum.Adamda bir heves,bir istek yok.Var da ben mi göremiyorum?Bir gram güven vermiyor.Kaç hafta geçti hala liderlik yüzü göremedik.Şu ligi takip etmeyen herhangi birine takımları sayın,'Kesin Samsun şampiyon olur,olamazsa ayıp.' der.Ama bizim hoca 'acaba' yı bile zor geçirir içinden.Adamın halini tavrını gördükçe yalan yok bende acaba diyorum.

KotuCocuk55

Her macimiz trt de.Rakipler her hafta bizi izliyor.bizde barcelona degilizki cok basit bir oyun oynuyoruz,cunku oyuncularin kapasitesi belli.Su takimi izleyen bu samsunda bise yok diyip onlemleri aliyor.Artik turkiyede zenkeyi hakan bayraktari kemali murati azizi agbetuyu tanimayan kalmadi.Kilidi vuruyor bizi bitiriyor.Maclari izlemek guzel ama bu trt bize aslinda taktiksel manada cok zarar veriyor.

kumköylü ahmet

kotucocuk kardesim hakli bizi iyi taniyolar iyi calisiyolar her takim bize karsi bir ayri oynuyor...
Kim ne derse desin bu takim busene bu ligden cikmak zorunda baska yolu yok..Cikacaz ALLAHin izniyle...

##kdc##

gelen her rakip yatmaya oynuyor zaten >:( bi düşen yerden kalkmıoyr. bu biraz gururumuzu okşamıyo diil ama, takımın her hafta biraz daha düşüşe geçmesi de insanı yiyip bitiriyor :(

salihcakir

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 16 February 2011, 03:42:29
Her macimiz trt de.Rakipler her hafta bizi izliyor.bizde barcelona degilizki cok basit bir oyun oynuyoruz,cunku oyuncularin kapasitesi belli.Su takimi izleyen bu samsunda bise yok diyip onlemleri aliyor.Artik turkiyede zenkeyi hakan bayraktari kemali murati azizi agbetuyu tanimayan kalmadi.Kilidi vuruyor bizi bitiriyor.Maclari izlemek guzel ama bu trt bize aslinda taktiksel manada cok zarar veriyor.

müthiş doğru bir tespit bu. bize alınan önlemler çok net biçimde görülebiliyor her hafta. lakin bizim de bir antitez geliştirmemiz, rakiplere süprizler hazırlamamız, taktiksel anlamda b-c planlarını hazırlamamız ve çalışmamız gerekiyor. Bu noktada Hoca'nın yeterli özveriyi ve beceriyi gösteremediğini düşünüyorum.

Örneğin, mersin maçında demişler ki ileri uçtaki adamların yüzlerini döndürmeyelim, sahanın her alanında sertlik dozunu arttıralım, orta sahadaki maestro Hakan'a da bir adam verelim top aldırmayalım. Ama biz Zenke'nin rakibin kucağına bıraktık, zorladıkta zorladık. O noktada hoca olarak radikal bir karar alıp 3-6-1 gibi bir dizilime geçip her iki kanada sağ açık ve sağ iç olarak iki eleman yollasaydık, zenkeyi de çizgiye atsaydık bu kadar vasat geçirmezdik maçı. Burada hocanın çok maharetli olmadığını kabul etmek gerek. lucescu olmasını beklemiyoruz ama basketbol koçu gibi saha kenarında takımla gidip gelmekten taktiksel manada düşünmeye fırsatı kalmıyor...

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: salihcakir - 16 February 2011, 09:22:41
müthiş doğru bir tespit bu. bize alınan önlemler çok net biçimde görülebiliyor her hafta. lakin bizim de bir antitez geliştirmemiz, rakiplere süprizler hazırlamamız, taktiksel anlamda b-c planlarını hazırlamamız ve çalışmamız gerekiyor. Bu noktada Hoca'nın yeterli özveriyi ve beceriyi gösteremediğini düşünüyorum.

Örneğin, mersin maçında demişler ki ileri uçtaki adamların yüzlerini döndürmeyelim, sahanın her alanında sertlik dozunu arttıralım, orta sahadaki maestro Hakan'a da bir adam verelim top aldırmayalım. Ama biz Zenke'nin rakibin kucağına bıraktık, zorladıkta zorladık. O noktada hoca olarak radikal bir karar alıp 3-6-1 gibi bir dizilime geçip her iki kanada sağ açık ve sağ iç olarak iki eleman yollasaydık, zenkeyi de çizgiye atsaydık bu kadar vasat geçirmezdik maçı. Burada hocanın çok maharetli olmadığını kabul etmek gerek. lucescu olmasını beklemiyoruz ama basketbol koçu gibi saha kenarında takımla gidip gelmekten taktiksel manada düşünmeye fırsatı kalmıyor...

Dogru soyluyorsun kardesim ayni zamanda eldeki forvet tiplerinin ve yenilenen kadronunda cesitli alternatiflere musait oldugunu dusunuyorum.

Ayberk

Zaten bizim takımda bana göre 3 tane kilit adam var. Ahmet Şahin, Kemal, Hakan Bayraktar. Orta sahayı güçlendirdikleri zaman, Hakan Bayraktar mecburen daha defansif rol alıyor, ileriye top taşıyacak adam kalmıyor. Bu benim düşüncem. İlerideki oyunculardan takımı alıp götürecek vasıfta biri yok bana göre, geriden iyi destek gelmediği sürece. Zenke'ye yakın markajı koyduğun zaman kıpırdayamıyor. Defansı da geride tuttular mı al işte Samsunspor gol atamıyor.

realfans

samsunsporun şampiyon olup olmayacağı 2 hafta snra kesinleşir.o zamna kadar ligte sıralar belirli olur...

kumköylü ahmet

Ya Bence Bu Konu Derhal Kapatilmali Nedenmi : BU Takim Sampiyon Olsada Olmasada Bu Takim Bizim Takimimiz.Ne O Sampiyon Olamazsak Takimmi Degisdirecez Mümkünmü Degil Tabiyki.Bir Sevdadir SAMSUNSPOR. samsunspor_x
O Yüzdende Bu Konu Nuzumsuz Bence Inanin Bu Konu Var Diye Bu Sayfaya Girmek Icimden Gelmiyor.Zaten Bu Konulari Genel Sohbette Tartisiyoruz Zaten Morelimiz Bozuk üstelik Birde Bu Konuyu Görünce Insanin Moralleri Dahada Asaga Iniyor.
Ne Olursa Olsun Bu Takim Bizim Takimimiz Iyisiylede Kötüsylede..Ben Busene Efsanenin Geri Dönecegine Tüm Kalbimle Inaniyorum.Kalpara Rahmen ::)

ahmetsefa55

takım ne kadar mukemmel pozısyon hazırlarsa hazırlasın ; eğer son topu yani forvete verilecek pası aziz ve agbetu kullanıyorsa istersen %90 topla oyna yine de gol atamazsın.mac ıcınde kızıyorum tabı kı macın vermıs oldugu heyecanla ancak agbetu ve azızın kapasıtesı bellı.cok da bıse beklememek gerek.kapanan savunmalara karsı sut ceken oyuncularımızda olmayınca gol atmak ımkansızlasıyo.
ayrıca duran top organızasyonumuz yok.bu cok buyuk bır eksık.kartal macında rakıbı acmanın yolu uzaktan şut yada duran toptu.

veis

süperlige çıkacak kadro kalitemiz var.arada aksaklıklarda olucak.bu takım rizeyi rizede yendi.diger takımları inceledigimizde eksik yanımızın olmadıgını görüyorum.kartal maçında fena sayılmazdık.son vuruşlarda etkili olsak maçı alabilirdikde.ama hemen karamsar tablo çizilmemesi gerekiyor.bolu maçı için bu takıma güvenmekden başka çaremiz yok.heleki bu hafta ordu rize maçı var ve puan kayıpları yaşayacaklarken.

55cem55

geçen seneyi düşünürsek buca ilk çıktığı sene şampiyon oldu yani linyitte aynen olabilir artık sasırmamak lazım...

kartal maçındada zenke olsaydı kesinlikle çok farklı olurdu gol atacağından kesinlikle emindim maç içindede herkesin gördüğü bi durumdu...bolu içinde orta sahamızın çok diri olması lazım ancak onlar sayesinde kazanabiliriz gecen sene bolu bizden daha iidi malum durum acısındanda oyleydı biz 5 te 5 yaptık bolu da net bi galibiyet elde ettik bu senede aynısı olabilir...

taraftarlar arasında herkesin bi takıntı futbolcusu vardır benımde şuan billy i maç içinde görmeye tahammül edemiyorum çıldırtıyor...geçen sene aynı şekil tugut herkesi bunalıma sokuyordu ama sonraları acıldı ki ne açıldı sizde biliyorsunuz...umarım aynı durum billy de de olur da benimde sinirim içimde patlar utandırır...

tek umudumuz diğer takımlarında kötü olması vasat durumda olmaları biz kötüyüz onlarda kötü...(g.b.b. dısında)

takımı desteklemek dısında yapabileceğimiz hiçbişey yok ne kadar küssekte insan sevgilisine en fazla 3 gün naz yapabiliyor yine sinir ola ola yani paşa paşa aşkını kabullenmeceksin...

KotuCocuk55

Bolu kendi evinde bize kapanirsa yuh artik derim.Umarim macin hemen basinda gol bulmazlar.
Futbol oynamasini bekledigim bir rakibe karsi bu hafta samsunsporun yeni transferleriyle birlikte ne durumda oldugunu gorecegiz.Bolu maci onemli.Hem puanlama hemde takimimizin gucunu gormemiz acisindan.Rize macindan sonra bizi havaya sokan galibiyet degil deplasmanda sampiyon gibi oynayarak kazanmakti.Son 4 macta eksik olan bu.