bu takım şampiyon olabilir mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 February 2011, 22:57:31

« önceki - sonraki »

Ollivanders

brigand

Gökberk55

topçusunun da hocasınında tutusununda a.............

oguz_5528

Konu gereksiz sinirimiz bozulmasın bence kapansın,bir anlık sinirle hareket etmeyelim,bu sene şampiyon olamazsak daha hiç bir zaman olamayız

Dartagnan

Hala bu hocayla ve bu takımla sampıyon olacagımızı mı dusunen var ? anlayamadım bır turlu.

Ollivanders

Gol atmadan şampiyon yapmıyorlar bizi. Bu sene şampiyon olamayacagız.

Ertuğrul Sağlam

Yine bana hüsran! Bana yine hasret var. Yine bana esmer günler düştü eyvaaahhh!.... :(
http://www.izlesen.org/nilufer-esmer-gunler.html

fanatik

Alıntı yapılan: Serpico55 - 15 February 2011, 00:08:24
Seni Anılla Cenk .... kalpar

kalpar ve onun yalakaları bu takımdan gitmeden hiç bir şey olmaz kalpar sana hoca diyenin..................

brigand

konu belki moral bozabilir.ama bu takım gerçekten umutlanmama izin vermiyor. ahmet,kemal,murat,hakan bu 4 adam dışında kimseye güvenemediğim bi takım. hocaya zaten artık diyecek laf kalmadı.sezon başından beri debeleniyoruz. kafayı yemedikmi yedik. ama ne olursa olsun çıksın bu takım. bi sene daha kaldırmaz bu bünyeler yıkımı >:( >:( >:( >:( :( :(

kuzey55

ben atkımı ve formamı astım askıya.sahada futbol ruh görmediğim sürece de indirmeyeceğim...abdul bu takımda böyle oynadığı sürece ben yokum.umudum da yok...

Akyol

Sezon bitiminde bu takım 8.olur :(

Dartagnan

Hadı dıyelım Ersın sakatlandı ne olacak halımız? Kemalı saymıyorum bıle . hadı bakalım hakan bayraktar sakatlandı dıyelım.Ne olacak halımız ? bana bırısı bu soruların cevabını versın cevabını.

babasamsunlu

HAYIR KARDEŞİM YANILIYORSUN.. BU TAKIM DEĞİL... KALPAR SEKİZİNCİ OLUR...  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

twitter

hasta halimle 4 saat o stadda bekledim maç bittikten sonra karşı takımla öpüşme, gülüşme kendileriyle şakalaşmalar 

Gökberk55

Alıntı yapılan: twitter - 15 February 2011, 00:33:57
hasta halimle 4 saat o stadda bekledim maç bittikten sonra karşı takımla öpüşme, gülüşme kendileriyle şakalaşmalar 

ruhsuz ibneler özellikle azizde artık kasıt arıyorum tsli olduğunu düşünüyorum ve öylede