bu takım şampiyon olabilir mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 February 2011, 22:57:31

« önceki - sonraki »

Ayberk

Aslında baktığımızda ilk devrede bu haftaya kadar, 3 beraberlik 1 galibiyet almıştık. Şuan 2 galibiyet 1 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldık 2. devrenin ilk 4 haftasında. Yani ilk yarıda 6, 2. yarıda 7 puan almışız. İlk devre Bolu'ya yenildiğimizi de unutmayalım. Öyle veya böyle Bolu'dan puanla çıkarsak aslında şampiyonluk şansımız bence kuvvetlenir. Çünkü seri galibiyet alan takım hiç yok ligde. Önümüzde de 12 maç daha var. Az akıllı olması lazım takımın, ayaklarının yere sağlam basması lazım, heyecan yapıp sahada titrememeleri lazım. Her neyse şansımız hala yüksek, ancak dediğim gibi Bolu maçından puan çıkarılması kaydıyla!

55(tuncay)55

bu başlıgı açan arkadaş belki bir anlık sinirle açmıştır ama lütfen karamsar olmayalım 1 beraberlikle küme düşmüş gibi konuşmayalım ama 1 galibiyetlede şampiyon olmuş gibi davranmayalım belki futbol olarak kötü oynayabiliriz ama bu ligde kimse güzel futbol oynamıyor bizim rakiblerimiz bizim maçlarda hep yatıyor kartal maçında topa %76 sahip olma oranıyla oynadık son vuruşlardaki bitiriciligimiz olmadıgından gol atamadık kartalda kaybedilen 2 puan olsa liderdik ama önemli olan lig sonu lider olmak kartala kaybedilen 2 puanı orduyu yenersek hiçbir önemi kalmaz kaybedilen puanın önemli olan rakiplerimizden puanlar almamız bir diger konu bu takım zenkeye baglı diyorlar ya evet bu takım zenkeye baglı unutmayınki geçen sene karabükü emenike tek başına çıkattı süper lige bizide zenke miz çıkartacak kimse karamsar olmasın herkes c.martesi günü bolu maçındaki yerini alsın bu takım bu sene şam

Forvetim

istiyoruz ki her maç yenelim taraftar psikolojisi böyle ama bazen olmuyor işte madem kartalı yenemedik boluya da yenilmeyelim, yenemezsen yenilme.

veis

bu takım bizim ve biz süperlige çıkacagız

FaTiH_HaN

İlk yarıyı hatırlayalım; Denizlispor üstüste maçlar kazanmış ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyordu. İlk yarının ortalarından sonlarına doğru büyük düşüş yaşadı ve heyecanını kaybetti. İyi giderken stada gelen çekirdek seyircisi bile maça gelmez oldu ve takım şampiyonluk ruhunu kaybetti. Kendi taraftarı bu takım şampiyon olmaz diye aklından geçirmiştir mutlaka.
      Bizde 2. yarıya kötü başladık. Hevesimizin kırıldığı maçlar oldu. Kötü oynadığımız maçlar oldu vs. Şimdi biz bu takım şampiyon olamaz dersek ve bunu takım hissederse Samsunspor hakikaten şampiyon olamaz. Biz her zamankinden daha gür bir sesle ve güvenle Samsunspor bu sene şampiyon ol-a-cak işte o kadar! demeliyizki takımda onlardan ümidi kesmediğimizi anlasın ona göre mücadele etsin pes etmesin. biz umudumuzu kaybedersek denizli gibi oluruz. 2. yarıya kötü başlamamıza rağmen bence iyi puan topladık takım hep böyle gidecek değil kötü dönemde topladığımız puanlar bizim sıralamadaki yerimizi korudu. Bundan sonra yine çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Anlık olarak hevesimiz kursağımızda kalsada ben Samsunsporumuzun şampiyon olacağına dair ümidimi yitirmedim.

fat55

inanıyoruz vazgeçmiyoruz bak yine peşinden biz geliyoruz haydi samsunum saldırın şimdi taraftarın yanında yıkalım şehri.

KotuCocuk55

Sinirlenen arkadaslar da,umutla konusan arkadaslar da dogru soyluyor.Hepimiz bu ikilemde gidip geliyoruz.Ama benim altini cizmeye calistigim problem ikinci yari dort mac oynadik ama bu dort mactada kotu oynadik istedigimiz samsunsporu goremedik sahada sanki birseyler eksik takim cok kisir gorunuyor,bu degismeli beni korkutan bu.

veis

hoca az akıllı olsa şimdi daha iyi konumdaydık.buarada ünye 3-2 önde ve 2 gol sinan ayar dan.keşke demeden kendimi alamıyorum

kumköylü ahmet

18 February 2011, 00:54:19 #68 Son düzenlenme: 18 February 2011, 01:06:43 kumköylü ahmet
veis orasi unye
hic olacak ismi orda adam rahat burda samsunspor armasini takiyoor kolaymi o armanin altinda rahat oynamak..o yuzdende unyede attigi golleri kiyaslayamayiz bile..ona degilde cenk ile savasa yanacaksak bunlara yanalim

Nuri Asan

Bu ligin en iyi  takımları:Erciyesspor,Samsunspor ve Gaziantep BB'dir.
Samsunspor şampiyon olacaktır ama öncelikle Kalpar'ı yenmemiz lazım

Sercan

Bu ligin bence en iyi takımı GBB'dir.Eğer adam gibi taraftarları olsaydı açık ara lider olurlardı...

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 18 February 2011, 19:20:28
Bu ligin bence en iyi takımı GBB'dir.Eğer adam gibi taraftarları olsaydı açık ara lider olurlardı...
sercan taraftara da gerek yok isterseler bir üst lige çıkarlar ama... sen biliyon o boşluğu ;)

maraton

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 February 2011, 20:26:23
sercan taraftara da gerek yok isterseler bir üst lige çıkarlar ama... sen biliyon o boşluğu ;)

biz bilmiyoz o boşluğu belki söyle de bilelim sırma saçlım  :o

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 19 February 2011, 11:40:20
biz bilmiyoz o boşluğu belki söyle de bilelim sırma saçlım  :o

sercan taraftara da gerek yok isterseler bir üst lige çıkarlar ama maraton başkan söz verdiği saç ekim işini yaptırırsa, saç ekim merkezi diye gönderdiği yer domates ekim merkezi çıktı

:-*

özkan

Çıkarız lan,eses kuralıyla çıkarız !!!