Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: Burak - 15 February 2011, 00:55:32
Tamam Kalpar da haksız öküzün teki ama kardeşim a2 takımla çıkmıyor ya en az 8-9 adam zaten herkesin onaylayacağı adam ama topçular da oynayacak daha kardeşim böyle gamsızlık olur mu stad yıkılıyor adamlar tınlamıyor

tınlamıyor değil bence Burak bu adamlarla Cenk'in falan kesik yediği dönemlerde gayet rahat top oynamıştık. bizim topcularun büyük bir kısmı bence oldukça amatör mental olarak kaldıramıyorlar liderlik, şampiyonluk stresini.

fanatik

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2011, 00:53:07
Kalparın *** abi.. Ben sahadaki ruhsuzlardan bahsediyorum.

bu sahadakiler kalparın yalakaları değilmi yalakalık yapmayanlar takımdan gönderildi geriyede bu kazmalar kaldı

Serkan

Aynı şeyden bahsediyoruz

Neyse abi iyi geceler sana

birolkys

Arkadaşlar macı ne stad da ne de malasef  tv de sağlıklı izleyemediğimden soruyorum.Tutu ve malum takım aleyhine  tezahurat yapıldımı?

##kdc##

bi de maç bitiminde koltuklarını ne demeye kırıyorsunuz kardeşim, adamların başındaki oynatamıo, adamlar desen zaten kısıtlı kapasitedeler bu kadar oluo işte. sanki sen ben vermiyoruz o koltukların parasını :(

Ollivanders

Bence bizim futbolcular ne istedigini bilmiyorlar. Hocayı seviyorlar mı sevmiyorlar mı ? Once buna karar vermeleri lazım.

King Of The North

Hiç duymadım ben 61 de bekledim yok, tutuya da yapılmadı ama onun dışında tv'ye zaman zaman öyle yoğun tezahuratlar geldi ki bu şimdiye dek duyduğumun en iyi olanıydı.

berusa55

mehmet yılmaz

Dartagnan

abı su Altay macındakı gıbı maratonu genıs alan bı resım olsa ya...Merak edıyorum acıkcası.Ama yarın duser herhalde.

radikal-fma

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 15 February 2011, 00:54:59
zenkenin eksikliğini çok hissettik moralim çok bozuk abilerim
zenkede olsa biz gol atamayız keza geçen hafta mersinde gördük zenkeyi. yahu bu adamı emenike ile kıyaslayan denyolar var . emenike zenkeden 10 gömlek üstün

King Of The North

Kartal keşke 10 kişi kalmasaydı kapanmasaydı, tamam kötü oynadıki kanatları iyi kullanamadık, gol vuruşu yok, şu yok bu yok ama Kartal da oyunu o kadar çirkinleştirdi ki spiker bile söylemeden geçemedi, her pozisyonda çamura yattılar, taraftarımız da şampiyonluk maçı gibi müthiş destek verdi, bir de hakemler de çooooooook kötüydü kardeşim, açıkcası rakibimizi ve hakemleri de çimlere gömmeliydik ama olmadı, ilk devre ile 2.devre tamamen farklı bir takımdık, çoğu zaman olduğumuz gibi...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 15 February 2011, 01:09:30
abı su Altay macındakı gıbı maratonu genıs alan bı resım olsa ya...Merak edıyorum acıkcası.Ama yarın duser herhalde.
kardesım tvden gosterdı.full atkılıydı cok guzel gorunuyodu. ;)

Dartagnan

havzalı55

ilk 5 dakika zaten maçın mersin maçında oynanan futboldan hiç bir farkı yoktu. ilk yarı allahtan gol yemedikyoksa farkta yerdik. Ve allahtan kartal 10 kişi kaldı yoksa bu fubolla mağlup olurduk. Açık konusuyorum beraberliğe sevindim yenilsek çok kötü olucaktı gerçekten. ve şunu da kabullenelim samsunspor eskio futbolundan eseryok düşüşe geçti...
haftaya bolu deplasmanında nabarız ne ederiz bilmiyorum :(