Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

0,00000001----0 bitsin ama yinede 3 puanı biz alalım.Pozisyona girmeyelim kötü oynayalım ama kazanalım.

fat55

emre

bu trt anadolu digiturkte var mı bilen var mı??  :)

King Of The North

davidsavage

fat55

uyduda var.ben şehir dışında olduğumdan internetten seyredicem.www.trt.net.tr canlı izlenebiliyor.tabi bilgisayar ayarlarınız uyumlu olmalı.google a trt1 izle yazın.oradan çıkan sayfada bütün trt kanalları var.

emre

davidsavage

Alıntı yapılan: fat55 - 14 February 2011, 16:23:47
uyduda var.ben internetten seyredicem.www.trt.net.tr canlı izlenebiliyor.tabi bilgisayar ayarlarınız uyumlu olmalı.google a trt1 izle yazın.oradan çıkan sayfada bütün trt kanalları var.

Benim için problem yok stadta olcağım için  ;)

Jnr.Serkan

Emre55 bey sizi tanımıyorum ama sizin içinde maçı izleyeceğimden emin olabilirsiniz  :D

fat55

ben de samsunda olsam stadda olurdum ama gurbetteyim.gurbettekiler için   http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx? buradan izleyebilirsiniz.

emre

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 14 February 2011, 16:30:58
Emre55 bey sizi tanımıyorum ama sizin içinde maçı izleyeceğimden emin olabilirsiniz  :D

su kale arkasında çekirdekçi tayfayla mı?

kumköylü ahmet

mac saati gelsede izlesek macimizi trt.netden izleyecegim mecburen olsun bunada sukur onu bulamayanlarda var  ;D

elexir

Öncelikle herkesin mübarek kandilini kutluyorum, bu akşam stadta olmayı çooook isterdim ama malesef ankarada ikamet ettiğim için netten izliyeceğim, macı stad dan seyredecek olanlar da eminin sonuna kadar destekleyeceklerdir takımımızı, kalbimiz orada sizinle olacak, tek yürek olacağız bu akşam...: :)

fat55

elexir maç borcunu bolu ya giderek ödersin artık canını sıkma. :)

Jnr.Serkan