SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL-KALP2

Başlatan edmontdante, 01 February 2011, 17:52:11

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Adem Kırtay - 01 February 2011, 21:00:47
bence bunu tirbüne değil orta sahanın tam orta yuvarlağını dolduracak şekilde yapılsa daha da cazibeli gösterişli ve ilgi çekici olur (sadece bir öneri) samsunspor_x
oncelıkle hosgeldın sıteye.kartal macı canlı yayınlanacagı ıcın bank asyanın reklamı konuluyo orta sahaya.bu yuzden ole bırsey olması zor.

brigand

>l< >l< >l< helal, süper..  ağlıcam len kaldım buralarda :)

cembaba

RT55

engin biri sana dur desin(bence boya kokusu bağımlılık yaptı  :D)

RT

Ekrem

Süper fikirr  >l< >l< YEni bir Şov daha bekliyor bizi  samsunspor_x samsunspor_x

Ayberk

Çok harika bir fikir >l< Ayrıca kartona lüzum yok, atkılarla görsellik katılıyor zaten ;) :)

binikalamadım

sözü kalbin içine değil bu aşkın romanı yarım kalmayacaktaki gibi şerit pankart halinde yazmak daha iyi olur diye düşünüyorum ve çerçevesi kalp şekline dönüştürülmüş Samsunspor arması iyi bir görüntü oluşturur ve bolca konfeti...gerçi bunlardan önceki iletilerdede bahsedilmiş ... stadada herkes kırmızı beyaz karanfil yada benzeri bir çiçekle gelse ( çiçekçi esnaf odasındanda destek alınabilir belki ) " SEVGİLİM SAMSUNSPOR'A " yazılı bir pankart açılsa yada balonlarla uçurulsa ve tam bu sırada tüm çiçekler sahaya doğru atılsa...peşinede bu kareografi ... üff ne yaptım ben yahu... :-[

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 02 February 2011, 00:36:48
sözü kalbin içine değil bu aşkın romanı yarım kalmayacaktaki gibi şerit pankart halinde yazmak daha iyi olur diye düşünüyorum ve çerçevesi kalp şekline dönüştürülmüş Samsunspor arması iyi bir görüntü oluşturur ve bolca konfeti...gerçi bunlardan önceki iletilerdede bahsedilmiş ... stadada herkes kırmızı beyaz karanfil yada benzeri bir çiçekle gelse ( çiçekçi esnaf odasındanda destek alınabilir belki ) " SEVGİLİM SAMSUNSPOR'A " yazılı bir pankart açılsa yada balonlarla uçurulsa ve tam bu sırada tüm çiçekler sahaya doğru atılsa...peşinede bu kareografi ... üff ne yaptım ben yahu... :-[
sen baya romantizme bağladın :D bunun pesıne guzel bır evlenme teklıfı yapılır valla  :)

Dartagnan

valla bunun yanında 35 tane bayrak ,atkı ve konfetı zaten olayı bıtırır.

edmontdante

Alıntı yapılan: RT55 - 01 February 2011, 22:54:37
engin biri sana dur desin(bence boya kokusu bağımlılık yaptı  :D)

RT

Müdürüm kan kaynıyor kırmızıbeyaz deyince ne yapayım

kaptan 55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 02 February 2011, 00:41:56
valla bunun yanında 35 tane bayrak ,atkı ve konfetı zaten olayı bıtırır.

100 tane konfeti benden..

Recep

alooooooooooo akıllı adam yokmu ya bu sitede yakında hepinizin anıtını Mazhar Osmanın anıtının yanına dikecem :D :D

Ertuğrul Sağlam

Çok fazla tefarruatlı olmayacak bir koreografi yapalım derim.
Tribünün yarısı Kırmızı yarısı Beyaz ortada Kalp. ;)

Serkan

çıtayı aşşağı çekmemek lazım (=

celebi

bende aynı fikirdeyim sadeve ve şık olmalı