SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL-KALP2

Başlatan edmontdante, 01 February 2011, 17:52:11

« önceki - sonraki »

kuzey55

bu işe gireceksek zaten belli bir yükü olacak.elimiz bulaşmışken bence yine güzel bir şey yapalım diyorum ama koreo değil de sadece pankart yanında da bayrak atkı konfeti tamamlar derseniz o da ayrı tabi.ama koreo olacaksa bence yine iddalı ve düzgün bişey olmalı.

sadece55

Pazartesi olduğu için kareo ya zaman ayrılamaz diye düşünüyorum...Millet işte olcak geniş kapsamlı bir gösteriye zamanımız olacağını sanmıyorum...Ama konfeti gibi olaylar güzel olur

kuzey55

Alıntı yapılan: Erdinc - 02 February 2011, 14:52:18
Pazartesi olduğu için kareo ya zaman ayrılamaz diye düşünüyorum...Millet işte olcak geniş kapsamlı bir gösteriye zamanımız olacağını sanmıyorum...Ama konfeti gibi olaylar güzel olur

evet bunu unutmuşum pazartesi olması büyük sorun.

Gökberk55

yav hala akıllanamadınız  ;D unutun şu kareografiyi uğursuz geliyo melet,ya yeniliyoruz ya berabere kalıyorz,süper lige çıkınca yaparız:D durup dururken kartal maçında puan kaybına gerek yok :)

Serkan

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 02 February 2011, 15:28:47
yav hala akıllanamadınız  ;D unutun şu kareografiyi uğursuz geliyo melet,ya yeniliyoruz ya berabere kalıyorz,süper lige çıkınca yaparız:D durup dururken kartal maçında puan kaybına gerek yok :)

keşke bizim o kareografiler için harcadımız emeğin farkına varsalar o azimle oynasalar o zaman kaybedicekleri maç olmaz..

Kaya

Bayrağın etrafında herkes atkısını açarsa zaten çok güzel bir görüntü oluşacaktır.Mersin maçını kazanalım bu başlık bir haftada tavan yapar :D

Ertuğrul Sağlam

İki gündür kimse buraya mesaj yazmamış kimsede şevk bırakmadın rezil adam >:( >:( >:(
Biz nelerin hesabını, Negibi güzel işler yaparız onun projesini yaparken herşeyi b... ettin Başkan.

King1965

ULA BU INSANLAR DELIRMIŞ ! SIZ NASIL BIR SAMSUNSPORLUSUNUZ YAA KESKE BASKANIMIZDA SIZLER GIBI OLSA

yilmazselcuk55

hafta içi ben boşum bi çalışma olursa seve seve gelebilirimm  salıdan itibaren  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

edmontdante

SBÇ nin oldupu kısma  yukarıdan aşağı 20x30 metre kırmızı kumaş.
Yukarıdan aşayıya
ATAR MI
BU KALP
(Kalp  şekli içinde SAMSUNSPOR arması ama armanın dış beyaz çerçevesi yok onun yerine kalp şekli)
SEN
OLMASAN?

Dartagnan

''Kalp '' kelimesi resimle mi anlatılacak abi.Yoksa ''Kalp''  kelimesinin yanında resmen kalp ve arma mı yapacagız?

ayrıca akyol kardesım su bayrakları erkenden halletsek kotu olmaz hani :) Ne dersin :P

KotuCocuk55

Piskopat turizm isbasinda  :D
Helal size,iyiki varsiniz valla.Sizin yaptiginiz bu calismalar hem macin heycanini hemde keyfini arttiriyor.BUda bizleri pozitif motive ediyor.Bu calisma icin degil genel olarak soyluyorum.

Ertuğrul Sağlam

Çalışmalara nezaman başlıyoruz? Bilgilendirirmisiniz.

edmontdante

Yoksa Maraton Altı komple pankartla mı kapatsak.Aynı cümleyi yanlamasına yazarız kalp şekliyle birliklte
90X8 METRE ebatlarında.Ama tamamen duygusal.600.TL ye ihtiyacımız var.

kuzey55

Alıntı yapılan: edmontdante - 08 February 2011, 19:22:50
Yoksa Maraton Altı komple pankartla mı kapatsak.Aynı cümleyi yanlamasına yazarız kalp şekliyle birliklte
90X8 METRE ebatlarında.Ama tamamen duygusal.600.TL ye ihtiyacımız var.

o zaman listeyi başlatıyoruz...

1-kuzey55-20 tl (koçyiğite bırakılacak)