Samsun - LOVELET AVM

Başlatan berusa55, 31 January 2011, 18:08:22

« önceki - sonraki »

burakbas

içerisinde gezerken dışarıda görünen gecekondu sahiplerine Lovelet tarafından sıva ve boya parası verilmeye başlandığını biliyor muydunuz ?  ??? ??? ???

emre__ss

Alıntı yapılan: de_brk7 - 11 June 2012, 18:33:35
içerisinde gezerken dışarıda görünen gecekondu sahiplerine Lovelet tarafından sıva ve boya parası verilmeye başlandığını biliyor muydunuz ?  ??? ??? ???

Öncelikle böyle bir iş yapılıyorsa insanların onurunu kırmadan yapılmalı.Ayrica yıkmayı tek care olarak görüp,insanları evsiz bırakmaktansa bu tarz bir işe girişilmiş olması güzel.

ahmetsefa55

bugün itibarıyla gezdim dolandım.
değişik bir konsept olmuş.
çoğu mağaza henüz tadilatta.
ancak marka olarak eksik kalmış diyebilirim.
ve yemek alternatifi pek az.
bunlar benim gördüğüm eksikler.
ama zaman geçirilebilecek bir yer.hayırlı olsun Samsun'umuza.

engin55

Alıntıloveletin orda beklenen kaza oldu ölenlerın aılesıne allah sabır versın devlet şimdi çözüm arar olan oldu...

Face de bir arkadaşımın yazdığı yazı. Tır ın ortalığı silip süpürdüğü söyleniyor. Orada kaza olacağı belliydi :(

burakbas

Alıntı yapılan: engin55 - 12 June 2012, 18:07:29
Face de bir arkadaşımın yazdığı yazı. Tır ın ortalığı silip süpürdüğü söyleniyor. Orada kaza olacağı belliydi :(

:( :( :( :(

berusa55

Lovelet'in orda degil kaza ama bu gidisle yakindir Allah korusun... Cok yogun bir yaya ve arac trafigi olustu AVM'nin acilmasiyla. Hele aksam bu saatlere dogru corba gibi oluyor orasi.

cembaba

Bugün Yeşilyurt'a gittim de bomboş. Müşteri kelimesinin m si yok. Fast food katı doluydu bir tek. Lovelet'in trafik sorununa çözüm bulunması lazım. Bld. Evleri zaten saçma bir ışık sistemine sahip.

engin55

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 June 2012, 19:00:52
Lovelet'in orda degil kaza ama bu gidisle yakindir Allah korusun... Cok yogun bir yaya ve arac trafigi olustu AVM'nin acilmasiyla. Hele aksam bu saatlere dogru corba gibi oluyor orasi.

Ben kirazlıkta oturuyorum görmedim ama loveletin orda oldu diye duydum. Yol hiç ilerlemiyor millet yürüyerek gidiyor

berusa55

12 June 2012, 21:10:42 #263 Son düzenlenme: 12 June 2012, 21:15:49 berusa55
Kaza Lovelet'in baya gerisinde oldu ama zincirleme olduğu için önüne kadar aksetmiş. Neyseki can kaybı yaşanmamış ama bir önceki mesajımda da dediğim gibi önlemler alınmaz ise Allah korusun ölümlü kaza bile geliyorum diyor malesef...

Bu arada Lovelet'ten bazı kareler:

mehmet yılmaz

Özellikle Tekkeköy istikametinden gelişte çok ciddi trafik sorunları olacağı belli. Bugünkü kaza çok şükür ölüm olmadan atlatılmış ama gidişat hiç iyi değil. Oraya ilk aşamada acilen bir üst geçit yapılması gerekiyor.

Burak

Loveletin sağında kalan yokuştan yukarı çıkıp Cengiz Topel yokuşunun başladığı yere doğru ulaşın araba ile o yol bomboş ana yolla uğraşmayın boşuna 1 tane araba beklemeden kavşağa kadar geldim.
Dün bende gezdim ama Lovelet Outlet falan değil böyle outlet olmaz Adidas'a girdik en ucuz ayakkabı 100 lira dan başlıyor 200'e kadar çıkıyor ayakkabıları ayak numarasına göre dizmekle outlet olunmuyor Adidas. Ankara'da ki outletinde 20 Tl'ye şortlar 50-60 TL 'ye halı saha ayakkabıları vardı. Diğer markalar da öyle genel olarak birer grup ürünü gerçekten ucuz fiyatlı yapmışlar ama diğerleri normal mağaza fiyatları. Bütün mağazalar bir yerleşsin konsept iyice belli olur 20+20=25 iddiasına bulunan Lovelet inşallah bunun takipçisi de olur . Ama outlet değil demem beğenmediğim anlamına gelmiyor kapalı alışveriş merkezinden daha cezbedici açık hava ben sadece bu tarz Forum Bornova'yı gezmiştim Lovelet'ten birazcık hallice. Genel olarak alışveriş yapmaya karar verdiğim zaman uğrayacağım bir yer olacak yine de orası kesin

burakbas

babam da Lovelet i görünce forum bornova ya çok benziyor demişti...

BigBadMama5552

Lovelet'e gitmedim ama bakınca ben de İstanbul'daki Viaport'a benzettim. Açık havada alışveriş imkanı, outlet olması, karayolu kenarında bulunması, ortadaki palmiyeler bana baya Viaport'u anımsattı.

samsunmania

Alıntı yapılan: de_brk7 - 13 June 2012, 19:57:44
babam da Lovelet i görünce forum bornova ya çok benziyor demişti...

Aynısını şimdi ben yazacaktım.

berusa55

14 June 2012, 01:00:01 #269 Son düzenlenme: 14 June 2012, 01:05:44 berusa55
Yayalar için üst geçit yapılacak

Sabırlı, zincirleme kazanın Lovelet AVM'ye mal edilmemesi gerektiğini açıkladı.
13 Haziran 2012 Çarşamba 19:41

İdol İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı, Samsun-Ordu karayolu üzerinde dün yaşanan kaza ile ilgili bir açıklama yaptı. Sabırlı, kazanın Lovelet AVM önünde meydana geldiği yönünde ki haberleri üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, "Yaşanan olay bizim çok dışımızda" dedi.

İnternet haber portalımıza kaza ile ilgili açıklama yapan Sabırlı, Lovelet AVM'nin bulunduğu noktaya, yayalar için üst geçit yapılması yönünde bir taleplerinin olduğuna dikkat çekti. Üst geçitle ilgili sürecin devam ettiğine dikkat çeken Yalçın Sabırlı, karayolunda kazaların önlenmesi amacıyla da çeşitli girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Dün yaşanan zincirleme trafik kazasının Lovelet AVM ile bir ilgisi olmadığınıda vurgulayan İdol İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı, "Kaza, Çarşamba ilçesinden Samsun istikametine doğru seyir eden bir aracın, önündeki araca çarpması sonucu meydana geldi. Aracın çarpması sonucu komyenet orta refüşden Lovelet AVM'nin de bulunduğu şerite uçtu. Yaşanan kazadan dolayı üzüntülüyüz. Ancak bu kaza ile Lovelet AVM'nin hiçbir ilgisi yok. Samsun'a büyük bir yatırım yaptık. Bizim bu bölgeye talep ettiğimiz üst geçit ve diğer önlemlerle ilgili devletin kurumları gereken çalışmaları yapıyor. Ancak devletin bir işleyişi var. Herkes görevini yapmaya gayret ediyor. Bu süreci beklerken, istenmeyen olaylar olabiliyor. Bu konuda da gerek belediye gerekse ilçe emniyeti önlemler alıyor. Karayolu ile ilgili sorunlar direkt bizim elimizde olan ve çözümleyebileceğimiz bir mesele değil. Eğer bu sorunu çözümlemek bizim elimizde olsaydı, anında bunu yapardık. Bu bölgeye ayrıca bir de viyadük çalışması başlatıldı. Viyadük çalışması da tamamlandığında, karayolu ile ilgili sorunlar tamamen çözümlenmiş olacak. Ancak tüm bunlar bir sürece tabi. Bizde bu sürecin tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

Yaşanan kazanın Lovelet AVM'ye mal edilmemesi gerektiğini ve bu yönde yazılan haberlerin de kendilerini üzdüğünü dile getiren Sabırlı, şöyle konuştu.

"Biz herşeye rağmen kimseye kırgın değiliz. Bu konularda daha hassas ve daha vicdanlı olunup ve olaylara daha objektif bakılabilirse mutlu oluruz. Kimseye küskünlük, kırgınlığımız yok. Ancak daha hassas olunup buna göre haberler yapılmasını istiyoruz. Bu tür kazalar her yerde yaşanıyor. Elbetteki yaşanan kazalar bizleride, derinden üzüyor. Bu kazanın da bize mal edilmesi adaletsizlik olur. Çünkü meydana gelen kaza Çarşamba ilçesinden Samsun istikametine giden araçların yarattığı bir olaydır. Kaza Lovelet AVM önünde olmamıştır."

Kaynak