River bayrakları vol 2.

Başlatan Serkan, 27 January 2011, 20:44:03

« önceki - sonraki »

Forvetim

ah ismail uyanık ah, maçtan önce stadın etrafında taraftarla sohbet ederek tribüne giderdi herkes tokalaşmak için önünü keserdi resim çektirmek isteyenler vs. seviyordu onu herkes, adamdı be. onun gibi kimse olamaz ama belki galip öztürk gelirse o eski ruh yeniden canlanır ama nerdee

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 February 2011, 11:31:54
Abi herkes döneminde güzeldir zaten...Ben başkanın artık misyonunu tamamladığını tekrar geri gelmesi halinde zaten çokça yıpratılacağını düşünüyorum

Bravo erdinc cok dogru bir tespit.Sen bakma bize temcit pilavi gibi isitip isitip bu konuyu gundeme getiriyoruz,konusuyoruz ama sende biliyorsunki o guzel gunlere olan ozlemden kaynaklaniyor yoksa senin tespitine sonuna kadar katiliyorum.Onu zihinlerimizde hos bir lezzetle hatirlamak en guzeli.

Ahmeti

kos kos ların dernek başkanı arkadaşım sordum ona bayrakları içeri nasıl soktunuz diye,maça girerken soktuk gayet kolay oldu hiç kimse birşey sormadı dedi

city ultras

allah askina ya su bayraklarin güzeligne bakin,ne süper bir görüntü olucakti.
bu bayraklar girecek 19 mayis stadyuma

mehmet yılmaz

Yarın Haber, Halk, Denge ve Arena gazeteleri bu konuyu geniş olarak işleyecekler...

Ayberk

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 16 February 2011, 16:37:10
Bravo erdinc cok dogru bir tespit.Sen bakma bize temcit pilavi gibi isitip isitip bu konuyu gundeme getiriyoruz,konusuyoruz ama sende biliyorsunki o guzel gunlere olan ozlemden kaynaklaniyor yoksa senin tespitine sonuna kadar katiliyorum.Onu zihinlerimizde hos bir lezzetle hatirlamak en guzeli.

Güzel işler yapan kim yıpratılmadı ki bu şehirde? Galip Öztürk eğer çıkıp da başkan olmuyorsa (veya takıma destek veren harbi Samsunlu, Samsunsporlu diğer iş adamları) bu yıpratılma mevzuundandır.

Forvetim

bu bayraklar ne zaman içeri alınabilir bilmiyorum ama bu kadar emek verilmiş, bu güzel görüntüler mutlaka tüm samsunsporlulara ve tv.den tüm türkiyeye izletilmeli

cgr

Ayıp oldu beyler
[ 17.02.2011 ]

Samsunspor'un evinde oynadığı Kartalspor maçında, yaptıkları koreografilerle Türkiye'nin gündemine oturan http://www.samsunspor.biz/ sitesi üyelerinin 55 adet bayrağının stada güvenlik gerekçesiyle alınmaması büyük tepki çekti.
Geçen sezon oynanan Adanaspor maçındaki müthiş görsel şovla Türkiye'nin gündemine oturan http://www.samsunspor.biz/ üyeleri, geçtiğimiz hafta oynanan Kartalspor maçında da güzel bir görsel şova imza atmak için hafta başından itibaren titiz bir çalışma yürüttü. 3x1,5 metre ebadında 55 adet kırmızı beyazlı renklerde Samsunspor bayrağı hazırlatan site üyeleri maç günü bunları maraton tribünündeki yerlerine almak isteyince güvenlik güçleri bu bayrakları stada almadı.

BAYRAKLAR GÜVENLİ DEĞİLMİŞ
Site üyelerinin büyük bir kısmı avukatlardan oluşurken, bu tuhaf gelişme herkesi şaşırttı. Olay anında güvenlik güçlerinin yanında bulunan Avukat Selim Sever, "Hazırlattığımız bayraklarla statta yine bir görsel şov yapmak istiyorduk. Stada protokol tribünü önünden giderken, güvenlik güçleri bayrakların bağlı olduğu plastik borular gerekçesiyle bunları içeriye alamayacaklarını söylediler. Biz de kendilerine hepimizin avukat olduğumuzu ve bayrakları görsel bir şov için hazırlattığımızı söyledik ancak sonuç değişmedi" dedi.

KINAMA YAZISI YAYINLANDI
Sever, "Bize bunun için önceden izin alınması gerektiğini söylediler. Ancak biz geçen sezon Adanaspor maçında bile o müthiş koreografiyi hazırlarken böyle bir izin almamıştık. Bizler Samsunspor'un zararına olacak veya takımımızın ceza alabileceği her türlü oluşumun zaten dışındayız. Üzerinde siyasi veya başka hiçbir şey yazmayan kırmızı beyazlı bayrakları ucunda plastik boru var diye stada almamak düşündürücü" dedi. Site üyeleri, http://www.samsunspor.biz'de/ de bu konu ile ilgili bir kınama yazısı yayınladı.

Kaynak: Haber Gazetesi

cembaba

AlıntıBayraklar içeriye neden alınmadı
17 Şubat 2011 / 13:57
Samsunsporlu taraftarlar, Sevgililer Günü'ne özel hazırladıkları 55 adet 3x1,5 metre ebadında bayrakları stada getirdiklerinde içeriye sokulmamasına büyük tepki gösterdi
BU NASIL BİR ANLAYIŞ
Maçın Sevgililer Günü'ne denk gelmesi sebebiyle tıpkı geçen sezonki Kocaeli deplasmanı gibi Sevgililer Günü'ne özel olarak çalışmalar yapılmış ve bu kapsamda 55 adet 3x1,5 metre ebadında bayrak hazırlanmıştır. Zaten dolu olacağı tahmin edilen maraton tribününün bu bayraklarla süslenmesi ve Samsunspor taraftarının artık her platformda kabul görmüş farkının tekrar ortaya konulması amaçlanmıştır.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
Maçtan 4 saat önce bayraklar stadyuma götürüldüğünde emniyet güçleri anlaşılmaz tavırları ve gösterdikleri gerekçeler herkesi şoke etti. Bugüne kadar her organizasyonda kulübün zarar görmemesi için azami dikkat ve özen gösterilmiş olup, bu organizasyonlarda hiç bir şekilde kulübe zarar gelmediği gibi aksine Samsunspor Kulübü ve taraftarı ülkenin futbol gündemine oturmuştur. Samsunspor.biz

denge

Ahmeti

umarım gazetelerde çıkan bu haberlerin bir faydası olur.

twitter

bak inönüye fıstık gibi sorunlu bizimkiler yemin ediyorum

kuzey55

bizim yöneticiler ve stad müdürü bjk macını izlesin baksın yasak mı sopalı bayraklar..allah bildiği gibi yapsın sizi.

biz de bunun gibi güzellikleri yapmak istiyoruz ama yönetim hep engel önümüzde..

ayrıca önümüzdeki hafta içi bu konuyla ilgili yönetimle ve gerekli kişilerle görüşelim diyorum bayrak sayılarını da artırıp bunlara inat o maratonda muhteşem bir görsel şov yapabiliriz.

mehmet yılmaz

AlıntıKamuoyunda yanlış anlaşıldı

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Kartalspor maçında stada bayrak alınmadığı konusunda ki eleştirilere açıklık getirdi.

14 şubat Pazartesi günü akşamı oynanan Kartalspor maçında bir grup taraftarın hazırladığı bayrakların stada alınmamasının nedeni hakkında bilgi aldığımız Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Bir grup taraftarın getirdiği bayrakların stada alınmadığını duyduğumuz zaman stat müdürümüz ile birlikte olay yerine gittik. Bayraklar yaklaşık iki metre sopalar ile birlikte stada sokulmak istendiği için emniyet güçleri tarafından alınmamıştır. Olay stada bayrak almama konusu değil, bayrakların standartların dışında olmasından dolayı  güvenlik gerekçesi ile emniyet güçleri tarafından stada sokulmamasıdır. Bayrakların sopaları çıkartılmış olsaydı bayraklar stada alınmış olacaktı. Bizi tribünlerde bayrak görmekten daha mutlu eden ne olabilir ki. Konu kamuoyunda yanlış anlaşıldı" dedi.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=1554

Yapma be Haluk ağabey! Kendin bile inanmıyorsun, bizi mi kandıracaksın? Kapalı tribündeki soplaı bayraklar neydi öyleyse?

emre

napalım bayrağı kolumuza geçiripte mi sallayalım  >:( o giren bayraklar nasıl girdi açıklada yanlış anlamasın kamoyu!..