Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Normalde pazartesi günleri çok sıkıcı başlar. hafta başı işte zaman geçmez bi bıkkınlık gelir ama Samsunsporumuz kazanınca çok güzel oluyor anlamsızca sırıta sırıta çalışıyorum çakır keyif gibiyim  :D

samet_55

samet_55

cgr

Sabah kalktığımdan beri kendi kendime karşılıyorum :) La la la lay lay Şimşekler :) Sonra oooo ooo ooo şimşekler :) Bi maraton oluyorum , bi şirinler :D

kalptenþimþek

31 January 2011, 13:46:02 #544 Son düzenlenme: 31 January 2011, 14:09:17 kalptenþimþek

kalptenþimþek

31 January 2011, 14:07:05 #545 Son düzenlenme: 31 January 2011, 14:44:05 kalptenþimþek

emre

dün akşam maçtan sonra Çarşamba'ya dedemlere gittim.uyuyorlardır diye gitmeden arayı dedim,meğer maçı izlemişler.eve gittim babaannem 1-0 yendik diyor.nerden biliyorsun dedim,dedem maçı izlerken, uyuyakalmış babaannem.gol olunca dedem sehpaya bir vurmuş,babaannem zıplamış olduğu yerde  :D misafir gelicekmiş herkes evinde maçı izliyor,vazgeçmişler dedi dedem  :D herkes maça kitlenmiş..

övünmekte çok haklıyız,sonuna kadar SAMSUNLUYUZ,
iyi günde,kötü günde sonuna kadar SAMSUNLUYUZ!!

SAMSUNLU ORUMA 55

allahım sana çok şükür altayı da yendik önümüzde mersin var

berusa55

AlıntıProtokolün maça ilgisi yoğundu

Ak Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç karşılaşmayı heyecanla izledi. Gündüz kanal 7'de Başkent Kulisi özel programına katılan Kılıç, Samsunspor-Altay karşılaşmasını izlemek için Samsun'a geldi. Kılıç'ın yanı sıra, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da maçı izleyenler arasındaydı.

Ajan

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 31 January 2011, 14:58:13
fark ataçaz  1 4 tahminim
maç oynandı ve 1-0 kazandık kardeşim yanlış oldu sanırsam

kabacevizli55

berusa55

AlıntıŞİRİNLER YAKTI GEÇTİ
31 Ocak 2011 / 13:56

Samsunspor'un Altay ile oynayacağı karşılaşma öncesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, İstiklal Caddesi girişinde toplandı. Karşılaşmaya saatler kala toplanan binlerce taraftar, yaptıkları mehteşem şovla herkesi büyüledi
BİNLERCE TARAFTAR KATILDI
Şirinler Samsunspor Taraftar Derneği tarafından sezon ilk yarısında oynanan Orduspor maçı öncesi yapılan meşaleli görsel şov dün akşam yeniden tekralandı. Samsunspor'un Altay ile oynayacağı karşılaşma öncesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, İstiklal Caddesi girişinde toplandı. Karşılaşmaya saatler kala toplanan binlerce taraftar, yaptıkları mehteşem şovla herkesi büyüledi.

BAYANLARDA KATILDI
Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, meşale yaktıktan sonra tazahüratlar yaparak karşılaşmanın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'na yürüdü. Taraftarların bu müthiş şovuna çevredeki esnaflar ve vatandaşlar da katıldı. Özellikle bayan taraftarlarında bu şova katılması dikkat çekti. Şovun yaşandığı dakikalarda İstiklal Caddesi'nde 'Şampiyon Samsunspor' sesleri yükseldi. Özgür KALANBAK

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=52924

Ekrem

YA şu kırmızı beyaz şeritli SAmsunspor arması olan 55 ve Samsun yazan bereden nerden bulabılırım ??  :o  :)   samsunspor_x

Sioux

maç öncesi muhteşem
Maç sırasında muhteşem
galibiyet muhteşem
şampiyonluğa koşuyoruz.